Köszönjük mindenkinak az új évi jó kívánságokat. Mi is jól eltüntünk, és most alig győzöm behozni a lemaradást. Robóka még nem alszik, mostanában nem igazán tudjuk esténként elaltatni. Még ejszakai is elég rosszul alszik. Régebben sokkal jobb alvó volt mnt most. Hajnalban felébred és nem is nagyon azért mert éhes, mert alig eszik vmit, de elég nyugtalanul alszik tovább. olyankor már a mi ágyunkba köt ki és ott alszik. Nem tudom mi lesz, ha külön szobába kerül??Már félig meddig kész a kis szoba, egy klasz szőnyeget kapott karácsonyra , az van leterítve, és sok sok játék. Amiken erősen gondolkodom, hogy el kéne pakolni, mert csomó plüss , szőrös állatka és Robó erőteljesen kóstolgatja őket...Most kézségfejlesztő játékokat szeretnék majd neki venni.Kisebb tornákat végzünk mostanában. Ülni szépen ül, bár még fogni kell, és felülni is segítséggel teszi meg.Mosolyogni viszont egyre többet és vannak "kiszemelt " áldozatai is. Imádom , mert nem is olyan elhúzom a szám mosoly, hanem az egész szájácskáját kinyitja hozzá. Imádni való.Néha pár kanál almácskát már adok neki, csak az ízek kedvvért. Tündéri, képet majd teszek fel róla , de most inkább nektek írok röviden.
Laura: együttérzek veled mélységesen, viszont meg kell jegyeznem, nagyon rossz lenne, ha nem írnál ide többet. Szerintem itt azért sokféle baba van és sok jó öteleteket tudunk egymás között cserélgetni és abból azért ti is tudok leszűrni néha egy két jó dolgot. Tudom, hogy nagyon rossz és gondolom miken mentek mostanában keresztül, így azt is megéretem, ha nem írsz többet . Viszont szeretnék tuni rólatok , ha itt nem is, de mail formályában tarthatnánk a kapcsolatot, ha gondolod. Bár amint látom többen érdeklődnek írántatok. Nem szabad hagyni a gondolatadi, hogy olyan írányba terelődjenek, hogy neked más a babád. Ő is nagyon szépen fejlődik, és nagyon szorítunk neki, hogy meggyógyuljon. Nagyon sok mindenben mellettem voltál, még a terhességünk idejében jó párótokkal tartottuk a kapcsolatot azóta, kár lenne ha megszakadna!!
DBarbi: szép fátok volt és a hinta is nagyon szuper. Mi végülis még nem vettünk. Nagyon jól néz ki. Vettétek vagy kaptátok? Ha jól látom vas váz és anyga a hintája?Mászással ti hogy álltok? Fanni próbálgatja, vagy inkább háton szeret lenni? Nálunk is szereti Robó a zacsika, újságokat eszegetni, nem tudom sokszor engedjem e neki? Azt olvastam vhol, hogy minden tárgyat így fedeznek fel először, hogy szájukba veszik. Ami az autótokkat történt nagyon sajnálom. Elég lelketelen lehetett, aki pár 100 ftért képes ilyet tenni. Tudom, hogy nagyon bosszantó, de próbálj arra gondolni, hogy (nem vigasztalásként), de alakulhatott volna rosszabul is, ha éppen egy profibb töri fel az autót. Tudom gyenge vigasz, de én ha baj van mindig próbálok olyan dolgot keresni, hogy még alakulhatott volna rosszabbul is, és olyankor kissé megnyugszom, hogy még jó, hogy "csak" így alakult...(ezt jól leírtam, de azért remélem érthető)
Dandy: köszi az újévi jókívánságod, írj majd mi van veletek?
Gabi75: biztosan jó, hogy végra itthon lehettek. Kár, hogy most nem tudtunk talit összehozni, majd talán nyáron, bár nem tudom mikor jöttök haza ismét? Nem olcsó mulatság...Repülőn sikerült szpotatni? Mennyi volt az út? Majd mesélj , milyen volt itthon
.
Zsizsa: Jól időzítettél. Veled indult a topik az iedi évben
. Erecske nálunk is van, mint nálatok és Meménél. Bár nem annyira látszik mindig. Gabi hasonlít Robóra, ő is bedühödik, ha a játék nem úgy alakul, ahogy ő szerette volna. remélem kinövi majd.Gabi nagyon édes , tényleg mennyivel kevesebb hajacskája van. Nálunk is sok kihulott, de már szépen nől az új hajszál.
Barbi: köszi az oldat, amit írtál, azt már látogattam én is, de inkább olyan készségfejlesztő, tornagyakorlatok után kutatok mostanábn. (amúgy itt kérdeztem ebben a topikban
)Jó lenne ha hazajöttök veletek is találkozni, bízom benne, hogy sikerül összehozni majd.Ádi nagyon édes, mekkorát nőt
. Hatalmas.
Meme: Nóri olyan szép , édes nagyon. Mekkor kék szemei vannak. gyönyörű
. Nálunk is vannak erecskék az orrnáná.
Zsófi: gratulálok a felüléshez. Teljesen egyedül ül fel Bence, vagy segítséggel, belekapaszkodik vmiben? Nagyon fejlett baba. Kár, hogy képeket nem tudsz feltenni. Apajelölt is veletek karácsonyozott?
Docka: Játék pakolással mi is úgy vagyunk. Még csak most kezd gyűlni, de így sem férünk. Talán ki kell majd selejteznem őket. Köszi a könyv címét. Torna és kézségfejelsztés is van benne? Írnál majd róla? Bár ha tudok veszek én is majd , ha kapok...Anyós
. Oltáshoz szorítok, hogy rendben legyen!!
Dorki: nálunk a 3 hós oltásnál kellett borogatni, a kettő havinál nem volt semmi gond. A három hósban vannak olyan anyagok(tetanus), ami csipő fájó érzés, és gyorsan pirosodik. Mi azt borogattuk, és szépen elmúlt. Nagy alvás nagyon szuper, nálunk még Robó mostsem alszik ennyit.Nagyon édes Niki
.
Gabi: nálunk is ugyanez a helyzet. Karácsonykor kézről kézre...nem tudom mi lesz velünk a jövő héttől. Zsolti ügyesen alszik.Nagyon aranyos, szép baba, hatalmasat nőt ő is. Nagyon jó szőnyegetek van
.
Vera: örülök, hogy írtál már
. Anyukádéknál voltatok végig? Nálatok a szülők között nincs féltékenykedés ilyenkor, ha szüleidnél több időt vagytok. Nálunk anyósék jegyzik ám...
. Szép ajándékokat kaott benci, de ami legszebb az ő maga. Annyira szép fiú
. Rengeteget nőtt ő is. Milyen dudni már
. Szépen behozta a lemaradást , gratulálok hozzá.
Dea: boldog névnapot Ábelnek, merre vagytok??
Zit. ti is nagyon eltűntetek. Boldog névnapot Beninek!
Most viszont rohanok, mert Robó még mindig nem alszik itt sír apánál
, el kéne altatni....
Jó hosszú lettem...
Jó éjt mindenkinek: Anita