Sziasztok! Olyan szép képeket láttam itt, gondoltam én is követem a példátokat és megmutatom a kislányomat. Marschalek Jázminnak hívják és 2001. február 03.-án született. - az első képen 2 napos - a másodikon már 1 hónapos és az apukája fürdeti - a harmadik fotót pár napja készítettem Sziasztok! Jázminmama
Sziasztok Lányok! Nagyon aranyosak vagyotok, köszönöm a jókívánságokat. El is dicsekedtem a páromnak, hogy milyen kedves dolgokat írtatok! Szép napokat nektek! Jázminmama
Szia Jázminmama! Csatlakozom Emeséhez, a kiscsirke tényleg egy tündér baba. Csak így tovább! Sok boldogságot kíván: Evey és családja Remélem életben is fogunk találkozni egyszer! Puszi, Evey
Jazminmama! Tunderi kis babocitok van! Ha jol szamolom akkor mar nagylany, majdnem 1 eves! Es egy ilyen gyonyoru kislanynak bizony pont ilyen gyonyoru nev jar! Nagyon tetszik! Vigyazzatok nagyon ra!
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/babanet/public_html/theme-20242/box_koloknet_rss.php on line 13: file_get_contents(https://www.koloknet.hu/rss): Failed to open stream: Connection timed out
---