Árnika! Én nagy nehezen úgy döntöttem, elmondom a főnöknek, mikor már nehéz volt magyarázkodni a hiányzások miatt. Megkértem, kezelje bizalmasan, hisz magánügy, másrészt ha nem sikerül, nincs szükség a sajnálkozásokra. Látszólag nagyon rendes volt, másnap mégis már mindenki ezen csemegézett, ráadásul mindenki kiszínezve adta tovább a másiknak, s ami az én fülembe visszajutott, attól égnek állt a hajam.
Persze nem arról van szó, hogy szégyellem... Hasonló volt egy-két "baráttal" is. Senki nem tudja magában tartani, s rájöttem, amit te is írtál, a kívülállók nem nagyon értik, érzik át ezt az egészet, úgyhogy így utólag azt mondom, jobb lett volna hallgatni...
Móni, tényleg csini vagy!
A Materna is egy olyan vitamin, kinek bejön, kinek nem. Én például az Elevitet nem bírtam, nekem meg ez jött be. Valamilyen terhesvitamint úgyis szedi kell, szerintem így a vége felé nem érdemes váltani, ha nincs rá panaszod. Én vagy két hete csak minden másnap, harmadik veszek be egyet, a doki mondta, hogy nyáron a sok zöldség-gyümölcs mellett nem muszáj napi egy szem.
Szerintem B. azért ajánlja inkább ezt, mert ebben jód is van.
Vanda, ejnye... Mindenre reagálsz, csak épp a pocifotót próbálod elsunnyogni... Képet akarunk!!!!
Egyébként már akartam írni, köszi a tanácsaid, tapasztalataid. Tök jó, így gyakorló anyukaként sokat tudsz segíteni
Kincs, neked is köszi! Szülésed jöhet, én nem olvastam.
Szmet, nekünk is volt 4, 5 sejtes embrike, nem ezen múlik... Nem a sejtszám a mérvadó, hanem hogy szabályosan osztódjanak.