sziasztok, visszaolvastam, de nem emlékszem sokmindenre!!!
Ditulika: nagyon örülök, h minden szuper volt!! remélem mosolygós - kacsintós - dalolós Barna szuperül meginszminált!!
grat apa eredményéhez is!! ez miért olyan nagy titok??- nem értem az asszisztenst. ok , tök magándolog, ua mint a tüszők mérete, meg minden. de hát itt csupa belsőséges magán dolgot beszélünk ki.
nagyon drukkolol nektek!! vigyázz magatokra!! leszaromtablettát bevenni minden nap mhelyen és otthon is!! semmin ne izgasd fel magad!! csak nyugodtan!
és azért a spárgával seggreüléssel ne kockáztass inkább!
Vikimami: Lackó tüneményes!! annyira babás!! és a 2. képen olyan drága, ahogy csodálkozón néz!! zabálnivaló!!
Boni: Zsigi is olyan édes!!! anya meg kínozza és nem ad neki enni?? csak fényképezi???
Mara: mennek a tüszőnövelő drukkok!!
Lilla: üdv itt!
Szilvi: tüszőrepi 10 nap alatt ürül ki! és lehet, h a párodnak a ,,túl sok ,, sport nem tesz jót! az én páromnak pl a röplabda tett be, és fügyköskötőben játszott, majd abba is hagyta! túl sokat kellett ugrálnia és túl megerőltető volt. ki tudja, lehet, h a viszér a heréjében is ettől lett, amit műteni is kellett kb 5 éve. és lehet, h a biciklizés is nyomhatja a töksit, és a feszülős kisgatyó sem túl egészséges. meg a fickóknak nagyon kell vigyázniuk magukra!!
pl a meleg fürdő is tilos, mert a tojásokat nem lehet főzni!
szóval sok mindenre oda kell sajna nekik is figyelniük.
megy a drukk 1000-el!!!
Babszi: azt olvastam odaát, h T mondta, h endokrinológiai szempontból tökéletes vagy , és ő már nem tud mit tenni. ezért kérdeztem az a betűs bogyót (amit 3 hóig szedsz, majd újra met, és addig nem lehet babásodni), h azt nem próbáltátok??
Linácska: lányodnak továbbra is jobbulást, jó pihit nektek!
akit kihagytam bocsi!