Új privát üzeneted érkezett!

laura. szuper, hogy minden rendben a kis fickoval! Elore is Boldog szulinapot hetfore!!!

Niki! Te meg pihenj, amennyit csak tudsz!!!

En most jottem haza mozibol. Egy kolleganommel neztuk meg a Mamma Mia-t! Allati jo volt! Sokat nevettunk! Batran merem mindenkinek ajanlani, aki szeretne kikapcsolni egy kicsit! :lol: :lol: :lol:

Suzy. Koszi

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Bajban vagyok! Úgy tűnik a magnéziumtól kiütéseim lesznek. Tegnap csak a pocakon voltak apró pöttyök, de mára már a lábaon is és az arcomon is tiszta kiütés.
Viszont valamit kellene szednem, mert lábaim görcsölnek. Van valakinek valami használható ötlete?
És hála istennek holnap indulunk nyaralni....
A gyermekem meg majd kirúgja a ház oldalát.... :lol:

Kép
dcili81

De most olvasom, hogy ez lehet epegond is...

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Tegnap jól eltűntem, délelőtt főztem délután meg sütöttem (este negyed 11-kor kapcsoltam le a sütőt :oops: :P ), kipurcantam teljesen, de oooolyan jólesett! :lol:
Sütöttem sajtos pogit (végül egy neteset próbáltam ki), foccacinot (olasz krumplis pogácsa), vajas kiflit éééés
Bocika, hálám örökké üldözni fog, megsütöttem a sajtos kiflidet, és a férjem este közölte, miután benyomott egy rakatot, hogy megvan az új kedvenc sütije! :lol: :lol: (Ez nála amúgy is nagy szó, mivel nagyon ritkán eszik bármilyen sütit.)
Szóval: Kösziköszikösziiiiiiiiiiiiiiiii, pusszantás! :lol: :lol:
Milyen volt a lagzi?

Susy: Köszi a hüvit, megérkezett! :lol:
Én nem szoktam nehéznek érezni a pocit, vagy lehet, hogy csak nem veszem észre? :roll:

Aida: Gratu a kilóhoz! :D

Márti: Szegényke, jobbulást neked! :( Pfú, nincs is rosszabb annál, dögmelegben betegnek lenni..... :?

Mush: Írtam neked korábban a gluténmentes témához, nem reagáltál rá... :( :roll:
Ari a csilingelő, meg tök jó a kádas cucc is! A harmadik az egy ülőlkalmatosság?

Niki: Örülök, hogy semmi baj! Szép pocak!

Sarmi: Jó tropicariumozást! :D

Laura: Szupcsi, hogy minden rendben!
Recept jöhet, kefíresem még úgysincs! :) Ja, és hajtogatós se, olyat még nem csináltam (bevallom, igyekeztem kerülni, de hát 1szer mindent ki kell próbálni, nem? :D )
És Boldog szülinapot holnapra! :lol:
bébic

Mush: Én a Mamma Mia-t élőben láttam, mikor itt turnéztak, tényleg issszonyat jó, én is ajánlom mindenkinek!! :D

Cili: Bizti a magnézium okozza? Nem tudom, mennyit szedsz, de esetleg próbáld meg csökkenteni az adagot....

Az én fiam is rúg nagyon éppen most is, meg éjjel egy órán át miatta nem aludtam, valami hihetetlen volt, amit művelt a kis huncut! :lol: :lol:
bébic

Bébic: 2 napja szedem újra, mert nagyon göcsölt a lábam. Napi 2 szemet szedtem eddig. Az nem hinném, hogy sok, itt olvasván, hogy van olyan akinek napi 3x2-t írtak fel.

Megpróbálom kihagyni csak fájnak a lábaim... :cry:

Kép
dcili81

Ja, értem. És homepátiás bogyó? Van egy könyvecském (de Zöldi is belinkelte már többször az oldalt, ahol fent vannak), megnéztem neked, lábszárgörcsre terheseknél ezt ajánlják:

CUPRUM METALLICUM 9 CH napi 1x5 golyó szükség szerint görcsoldásra

Esetleg ha más megoldás nem lesz, főleg ha mentek nyaralni....
bébic

Sziasztok!
dcili:
Annak idején mikora gyermekágyon voltam, ott egy Anyukának sűrűn volt lábszárgörcse. Azt mondta a nődokija, hogy akkor most jöhet a túrórudi, krémtúró minden mennyiségben, állítólag az javít a helyzeten. Ráadásul még finom is.. :wink:

Ma először Apa is érezhette Zsebit. :) Reggel megsimogatta a pocakom, és Zsebike felébredt, jelzett neki :) Olyan jó volt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

A krémtúró, turirúdi jöhet!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenképpen ki fogom próbálni.
Az a legnagyobb szerencsém, hogy ahiva megyünk nyaralni, a párom nővére ott főnővér... Remélem nem lesz semmi komolyabb gond!!!!

Kép
dcili81

Ja igen, tegnap látványos buli volt a pocakban. Eszméletlenül hullámott a köldököm környéke...

Kép
dcili81

hat en nagyon irigyelem ezeket a bulikat, nalunk ez a lany vagy nagyon lusta vagy halal nyugodt. naponta parszor bejelentkezik max 15 rugas erejeig (es akkor mar simizem, dumalok hozza), aztan visszavonul.
1 oras buli ejjel?! hogy nem hagy aludni? nekem ilyen elemenyeim (meg) nincsenek. :cry:

bebic. az egy uloke fele, a kadba kell tenni (siman befer a kiskadba), es akkor mar nem kell tartani a babat. 1-2 honapostol lehet hasznalni. magamtol nem biztos hogy vettem volna, de ha mar hozzam vagtak :D

ne hari hogy nem iratam a receptekre. igen johet. majd kuldom priviben az emil cimem.

na mentem pakolni, mert a vegen meg lekesem a gepet! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: örülök, hogy ízlett a férjednek. Nálunk is sláger ez a süti. A lagzi nagyon jó volt, csak még eléggé kómás vagyok! A kiskrapek is jól bírta, hiszen 3/4 4-ig bírtuk. Egy csomót táncoltam is, persze visszafogtam magam.
Mush: jók a cuccok!
Bocsi többre nincs energiám, majd jelentkezem!
Vendég

Elszoltam magam! azt mondtam a ferjemnek, hogy "She heard you". Ugy felkapta a fejet, hogy WHAT???? Mondtam en hogy he, she nem mindegy tudja hogy mindig keverem, de asszem az mar nem sokat ert, asszem. Basszus, hogy lehetek ilyen bena? Nagyon haragszom magamra. :evil: :cry: :evil: :cry: :roll: :evil: :cry: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

itt nagy a punnyadás..apa alszik,Hajnikám most kelt fel...

buli a hasban:hát Vivikém este 7-től éjfélig nem hagyott aludni..mindegyj volt hogy fordultam olyanokat rugott meg forgott hogy nem lehetett vele birni..de meg kell hagyni nagyon jo érzés volt.:D
Ma van párom utso szabi napja és hagyom pihenni,mert a nagy költözés közben nem tudott ejtőzni.Aztán holnaptol megint jön az unalom.. hét és kezdődik az ovi..
Na mindegyj,holnap megyek a cukor eredményemért,remélem minden rendben lesz vele..drukkoljatok..

mush:ne aggodj,tény hogy tuti lebuktál:Dde hát had örüljön párod is.:D

mágnes:gratula hogy apa is érezte pocaklakod,..most tuti repes az örömtől:D

A vérezgetésem mára ugy nézki megszünt.ami nyugatato..Vivikém is jol van:D

Kép

Kép
nikianya21

Lányok!
Segítsetek, milyen ágynemüt érdemes venni a kiságyba. Vékony párnára, meg paplanra gondoltam, meg akarnám rendelni,de gözöm sincs milyen kellene. :roll: :roll:
Inkább a nagyobb méretet rendelném a paplanból,mert úgy is kell valamikor. Hálózsákja meg mindenkébb lesz a manónak. Igazából azt nem tudom, hogy miyen vastag paplan kell, milyen töltéssel stb. Egyáltalán ezek mennyire fontosak? :?:
susy75

Suzy: én is ilyen bajban vagyok, egyenlőre nem tudom eldönteni milyet vegyek, szeritnem ez lesz a legutolsó amit megveszek.
Ami szerintem a legfontosabb, hogy könnyű legyen és mosható is. A töltés meg ne legyen allergizáló. Lehet, hogy a nagyobb paplan jobb lenne, mert azt tényleg később is tudjátok használni. Addig meg esetleg egy takaró is megteszi.

Kép
dcili81

Borzasztóan kívánom az alkoholt..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
dcili81

Cili!
Igyál egy kicsit! Èn tegnap citromos sört ittam!! :oops:

Nagyjából ezekre gondoltam én is, lehet nem kéne túlbonyolítani! :P
susy75

cili:egy icipicit ihatsz ,de csak mértékkel.mondjuk egy pohárka bort,vagy egy kis sört...

nekem nem kell vennem már ágyneműt mert kaptunk.a párna az nagyon vékony..szinte nem is nevezném párnának és a takaro sem tul vastag,.hálozsákunk nekünk is lesz.azt előnyben részesitem mert azt nem tudja majd levarázsolni magárol.:D

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok,Tropicban voltunk de reggel nagyon eltévedtünk...no de meg lett!És nagyon jó volt nagyon jól éreztük magunkat,gyerekek nagyon örültek.Csak mostanra nagyon elfáradt a pocakom,mintha le akarna szakadni...
Kép
család
Kép
hazafelé... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Tegnap estétől ma délután 2ig rendszertelen 5-10 mp-es fájásaim voltak:( már épp indultunk volna a kórházba mire csendesültek. Hasmenés is társult hozzá, azóta sincs olyan jól a pocakom sajnos.

Mai pocifotó:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aIDA REMÉLEM NEM LESZ SEMMI BAJ,PIHENJ,PIHENJ,PIHENJ!!! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Helló belló!

Elmentek párom unokahugai, egy bekukkantás erejéig enyim a gép!

Tábla változatlanul nincs, de aki jön talizni, úgyis tud róla.
Emlékezetből:
30-a, Margit-sziget (Holdudvar), no de hánykor?
Én szívesen begyűjtöm a Margit híd felől jövőket a szigeti bejárónál, ha gondoljátok.

Most nem nagyon tudok személyesen írni mindenkinek, mert apa már csúnyán néz :wink:

Ha valakinek talis kérdése van - hely, időpont, késik, nem talál... 06-20/310-62-36 (Györgyi)

Legyetek jók!

...ha nem lennék ott talin, akkor a Markó utcába hozzátok a bablevest...oda fognak lesittelni, mert asszem ma megölöm az anyósomat!!! :twisted:

Kép
zölddisznó

zöldi én kérem a bejárósi talit mert foggalmam sincsen hol van a holdudvar :shock: :shock:

kébzeljétek el ízig vérig lányka már ez a ygerek a hasamba. tegnap letöltöttem a netről a mamma mia-t és 2x is megnéztem és naggyon tetszik szuper jó és a lányom a hasamba úgy élvete hogy szinte táncolt rá. úgy mozgott. (vagy inkább nem tetszett neki azért???? :lol: :lol: :lol: )

harivera
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt ezen a csodás napon, amikor is:
Trállálááá, Boldog házassági évfordulót neküüünk, trállálááá! :lol: :lol: :lol:
(Úgy keltem fel reggel, mintha legalább is szülinapom lenne... :lol: úgyhogy ma semmi, de semmi nem ronthatja el a kedvem....még a fogfájás se :twisted: , meg a dokihoz menés se! :P )

Mindenkinek szép napooot, én eltűntem a rózsaszín ünneplős felhőmben, és már alig várom, hogy az én Drága Férjecském hazaérjen és jóóóól megszeretgethessem! :P :wink: :lol:
bébic

Bébic. Hatamas gratula a házassági évfordulóhoz. Hányadik? :lol: :lol:

Most már magyar honból nyomulok. :lol: azért remélem értékelitek, hogy most van ékezet?! :wink:

mennem kell piacra anyummal, jön a tesóm meg a baratnője ebédre.

sarmi. jó lehetett a Tropicarium. Edesek a gyerkőcök.

aida. ma hogy vagy?

KépKép
KépKép
mush589

Bébic sok boldogságot kívánok nektek a házassági évfordulótok alkalmából!!!
Harivera,az én lányom is jobban seggriszálós a zenére mint a fiam! :lol:
Zölddi mit vétett az anyós-pajtás?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush üdv itthon!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush: Köszikeee, "még csak" első, lehet, hogy azért is vagyok ilyen lelkes?! :lol: :wink: (Úgy szerettünk volna elmenni megünnepelni, de nem mertünk asztalt foglalni sehova a lakásügyintézések miatt... :( Nnna, de ami késik, nem múlik! :D )
Üdv Magyarhonban! :lol: Milyen volt az utazás? Pocaklakó hogy bírta?
Jó piacozást! :D

Sarmi: Köszkee! :D A Tropicarium tényleg nagyon jó hely, gondolom, hogy élvezték a gyerkőceid! Tündéri a lányod azzal a kis virággal a szájában! :P :lol:

Persze, hogy azért legyen máris vmi rossz is a mai napban, csak péntek délután fél 5-re :shock: kaptam időpontot a fogdokimhoz....remélem, addig nem nyúvadok meg a fájdalomtól... :? (mondjuk tegnap este óta nem fáj, de találjak rosszul harapni....kicsit para vagyok...)
bébic

mush:
Köszönöm kérdésed, egész jól. Éjjel fájdogált a hasam, de nem vészes. Most már kibírom szerintem holnap reggelig és akkor úgyis lát majd orvos.

bébic:
Gratulálok!! Boldog házassági évfordulót kívánok!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Kööösziii! :D Nagyon szép a pocakod! De még mindig ooolyan nagyon vékonyka vagy, hajrá azokkal a kilókkal! :)
És pihenj, amennyit csak bírsz, az sosem árt, és drukkolok a dokihoz holnap! Hányra mész?
bébic

Reggel háromnegyed 9-re megyünk hozzá. Meglátjuk. Kíváncsi vagyok ad-e már végre vmi normális gyógyszert a görcsökre vagy erőltetik tovább a MagneB6-ot, ami ugye már 6 hete nem használ. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Akkor holnap reggel majd megy a drukk++++++ az éteren át! :lol:
bébic

Köszi!! :) Látom nagyon pörögsz, helyes! Még sok boldog évet nektek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

:lol: :lol: Hú, nagyon, de komolyan, mintha legalább is szülinapom lenne! 8) :lol: Pedig szombat óta fáj a fogam, (mondjuk tegnap este óta nem annyira, de már megint érzem, hogy erősödik :( ) és csak pénteken délután tudok dokikezek közé kerülni, de ma komolyan, még ezt is jobban bírom! :P
bébic

:) Nekem is elkezdett múltkor fájni a fogam, de már azóta hopp el is múlt. Nem tudom mi lehetett. Mielőtt bejelentkeztem volna a fogorvoshoz, elmúlt magától.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy:
Ágynemű:
A vékony párnás, paplanos megoldás ok, de párnát nem rakhatsz a feje alá egy jó darabig. Anna alatt még most sincs. A párna veszélye, hogy magára gyűri, hason pedig eldugíthatja az orrjáratot, száját. Szóval párna a szekrénybe, későbbre. :) A paplan nálunk vékonyvolt , de kezdetben pl. nekünk ez sem vált be, mivel nem lehet olyan jól betakargatni vele. Ami bejött, az a vastag plüss pléd. Ill. vékony változatban ugyanez. Ha hálózsák van rajta, akkor takaró sem kell, a hálózsák maga egy plusz réteg.
Ja és párna és pelus helyett a feje alá mi törölközőt tettünk a bukások miatt, mert a pelust is magára tudja gyűrni, a törölközőt pedig be tudom gyűrni keresztben a matrac alá, így ez feszes maradt. :)

Végre félidő!!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic: gratula a házassági évfordulótokhoz. Az elsőn még én is ilyen lelkes voltam :lol: Nekünk nemsokára a 3. lesz!!!
AMúgy nálunk minden rendben. A kiskrapek tegnap szinte egész nap kevert, de ma sem valami nyugodt!
Vendég

Bébic:mi is gratulálunk az évfordulohoz..

megjöttem az orvostol.megvan a terhelésem és a 2.nagylaborom eredménye.:D
teljesen jo mindenem,csak vas hiányom van.:Sugyhogy arra kaptam receptet.űaz éhgyomri cukrom 4,2 ,a terhelt 5,3..
ugyhogy megnyugodtam.mostantol nyugodt szivvel ehetem Vivi kedvencét:a szamba szeletet:D

aida:remélem veletek is minden rendben lesz.a pocakod nagyon csini...szépen növöget..a végére te sem panaszkodhatsz majd..

apropo:a rendelőben volt egy kismama 30 hetes:Dés akkora a hasam mint neki..pedig szerint ez nem a +4 kg-tol van..eddig annyit hiztam.:Dde sebaj.apa élesztőnek hiv.mert egyre csak dagadok:D:D

Kép

Kép
nikianya21

Aida:
Pihenj sokat, és örülök, hogy rendben vagytok.

Susy:
Nekünk is volt vékony paplanunk, de nem túl jó, nagyon merev volt, azzal nem lehet jól betakarni egy kisbabát. Legyen puha, lehet, hogy eleinte tényleg jobb egy plüss takarót ágyneműbe húzni. Én pelenkát raktam a feje alá, a bukás miatt, vékony kispárnát csak később használtunk. Az én fiaim 'párnikások'. Imádnak belekapaszkodni alváskor, a nagyfiam (13 éves), de mai napig magával viszi a párnikáját, ha nem alszik itthon.

Gratula minden házassági évfordulósnak és szülinaposnak!!! :lol:

Niki: kicsit vegyél vissza a tempóból, a szervezeted figyelmeztet.

Mush: üdv. itthon!

Zölddike: nagyon eltetszettél tünedezni. Hm, hm.

Reggel megmérekeztem, majdnem elájultam 4 kg-ot híztam. Ez nekem nagyon sok, én nem vagyok nádszál alkat. Az előzőeknél összesen 8-at, de még csak most jön a java, szerintem. Én nem szoktam diétázni terhesen, mindig eszem ami jólesik. Szerencsére a szülés utáni 2. hónapra le is megy minden fölösleg, csak utána köv. egy évben jön fel 1-2 kg plusz. Én egyik évben fogyózom, utána nem. Örökké súlyproblémáim vannak. Irigykedem is Aidára és társaira.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ja, könyv szerint heti fél kiló súlygyarapodás várható a 20-28. hét között.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok.nagyon sokat rugdos a bébim.Azt írja a babamagazinhogy ebben a hónapban mocorog a legtöbbet,mert utána már kezd szűkössé válni neki a hely...hát én érzem is egyfolytában kapálózik!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok.nagyon sokat rugdos a bébim.Azt írja a babamagazinhogy ebben a hónapban mocorog a legtöbbet,mert utána már kezd szűkössé válni neki a hely...hát én érzem is egyfolytában kapálózik!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:
Az enyém is csinálja a fesztivált szinte egész nap. :D Már azt szoktam figyelni, hogy ez a gyerkőc soha nem alszik.. :) Bár éjjel általában nem rúgdalózik. Olyankor biztos pihen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Niki: gratula a jó eredményekhez.
BB: nyugi, lehet már én is ennyit híztam. 21. héten +1kg-nál tartottam, de azóta nem méreckedtem (nincs is otthon mérleg), majd egy hét múlva megyek a védőnénihez mázsálásra.
Vendég

Sziasztok,

Elokerultem en is, a mult het egy kicsit suru volt, a munkahelyemen tragedia tortent :?

Egyebkent nalunk is minden okes, a kis bebit egyre tobbszor erzem, ezek mar nem olyan matatas jelleguen, kimondottan inkabb mozgas. :D Tok jo.

Bebic, gratula a hazassagihoz, tessek am megunnepelni!! Neknk mar e negyedik volt, a draga ferjem mindig meglep valamivel erre az alkalommal, imadom :D

Sarmi, igazan tunderi gyerkoceid vannak :D

Lanyok, olyan jo, hogy van ainek mar tapasztalata van az agynemu meg ilyen temakkal, mert en is nagyon tanacstalan vagyok, mit erdemes venni..

Agi, BB koszi az infokat, nekem meg lenne egy ket ilyen amiben szivesen kikernem mar tapasztalt mamik velemenyet. ezeket gyujtogetem, aztan nemsoka jovok veluk..

Egyre tobbet gondolok magara a szulesre. Aggodom egy kicsit azon hogy 100 kg felett vagyok joval (185 cm), es mindig is ilyen nagy darab voltam.

Szoval szerinetetek nem sokkal rizikosabb igy szulni? Fogja birni a szivem? vagy szuleskor mi az ami a legjobban terhelodik nem a sziv?
Bar gondolom szulnek ennel nagyobb sullyal is nok, meg mivel indukalt terhesseg, gondolom mondta volna doki ha gaz lenne igy belevagni... :shock:

Kép
zsiraf8

Mágnes, BB!
Köszi az infókat! :wink:
Igen, azt tudom, hogy eleinte nem kell párna a fejük alá, én is pelust terveztem. Csak nézegettem egy baba katalogust, és úgy megtudják kavarni az embert, hogy ilyen meg olyan töltésü paplan, hogy tökre elbizonytalanodtam. :roll: :roll:
Végül is akkor mindegy, veszek majd plédet, aztán meglátjuk melyik válik be! :lol:

Bébic!
Boldog házassági évfordulót!! :lol: :lol: :lol: És jó ünneplést!!! :P

Èn már 6 kg-nál tartok! :cry: :cry:
susy75

susy:
Én olyan garnitúrát vettem, ami rácsvédős+paplan+párna. Ebből a rácsvédő hasznos volt nagyon, pláne mikor elkezd forgolódni. Szóval simán megveheted az ágyneműt, max. később fogod be a párnát, paplant. :)

Zsiráf:
Szerintem nem kell agóddni a súly miatt, tényleg nagyobb súllyal is szültek már, ráadásul az orvosod biztosan nem kockáztatna, ha úgy ítélné meg, hogy nem bírnál ki egy term. szülést. :) Szóval nyugi :)

Engem meg sem mért a védőnő..... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
Az ebayen van nagyon szupi 16 darabos szett, és onnan akarom megrendelni. Kb 14 ezerért, van benne párna, paplan +hozzá huzat, rácsvédö, baldachin, baldacintartó, ágyra rakható zsebes tartó, 7 db elöke stb.
susy75

Sziasztok!

Kellemes ünneplést az ünneplőknek!

Páromat ide fogom ültetni, hogy a tapasztalt kismamikat olvassa néha... pl. ágynemű kérdésben! :twisted:

Sarmi! A gyerkőcök... Angyaliak!!!!

Ja! És Márti! A Te fiad milyen gyönyörű!!!

Remélem, hogy mindenki jól van, aki valami problémával küzdött (Mmárti, Aida, Niki!)

A kilókkal én viszem a prímet: 7 kilónál járunk! :D Ebből 6 az elmúlt 3-4 héten ugrott fel! De csak pocakra... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?