Sziasztok!
Töri: lehet, hogy ismerjük egymást? Ha más nem látásból. Én 20 évig laktam az előttetek lévő Akácfa u.-ban kisebb szünetekkel.
December elején költöztünk el, mert a szüleim eladták a nagyházat...
Az arcbőröd miatt ne aggódj, nekem is borzasztó lett, a hormonok változása okozza. Ugyanilyen puklis, meg pattanásos is lett, főleg a szám két oldalán és az állam az szörnyű volt. Most kezd helyrejönni. Mi már a 26. hetet töltöttük a hétvégén.
Ikverus: Örülök, hogy jobban vagy. Lehet, hogy téged is ismerlek. Járok az Inceffy gyógyszertárba is, és ismerősnek tűnsz ezen gondolkodom már egy ideje, de mégsem tudlak kép alapján pontosan beazonosítani, persze elég pici a kép.
Nekünk is Vecserka Zsolt az orvosunk, és ha ez segít, akkor a legjobb a környéken. Még én is hozzá jártam kiskamaszként, mikor átvette a praxist, tehát régóta ismerem. Ráadásul családilag is ismerős. Lehet, hogy a doki stílusa furcsa, de érző szív lapul alatta és nagyon szereti a gyerekeket. A proti ellenére sem kivételezik, ugyanúgy megmondja a frankót, és ezt tisztelem benne. Akkor szokott morgósabb lenni, ha ügyeletes volt éjjel és fáradt.
Mi Lilivel (5 éves) sok gyerekorvost megjártunk 6 hónapos koráig Pesten, de 10-ből kettő volt valóban jó, de fizetős. És az egyik pesti orvos miatt egy megfázásból kórház lett a vége... nem gyengén fulladozott a gyerek. Mikor visszajöttünk Gödre ragaszkodtam a Zsolthoz, mert csak benne bízom. Azóta nem is volt komolyabb gondunk! Ismerem a Pruzsinky Ibolyát is, kicsinek hozzá jártunk, de messze nem ér fel Vecserkával. Én a picit is hozzá fogom vinni, szerencsére Vácról is vállalt minket.
A hétvégi ügyelet tényleg nagyon gáz, hacsak véletlenül nem a Vecserkát fogjátok ki. A többi vénember félrekezeli a gyerekeket.
Képzeljétek én is a Kondérnál fogok szülni. Végülis nála kötöttem ki. A barátnőm pár napja szült nála, majd két héttel túlhordta a babát, asszem emiatt ment most szabira a doki, mert eredetileg 11-étől tervezte. Szerintem ez tök korrekt, hogy így figyel a kismamáira és még a szabiját is elhalasztja.
Ja és ha valaki még érdeklődne a Findt Mónika iránt, akkor azt tudom mondani, hogy már csak augusztusban van, aztán elmegy, Pesten fog rendelni.