Sziasztok!
Hát, én sem vagyok a helyzet/em magaslatán
...pedig nem is vagyok beteg...talán csak az agyam
Utálom, hogy mindig megzavarja valami a nyugodt kis életünket
...nálunk ez általában a család...mindig van valami problémájuk, s érzékeny lélek lévén ez kihat rám is...rajtam keresztül pedig az én kis igazi családomra
Mindig próbálom, hogy ne foglalkozzak "mások" problémájával (pláne az olyanokkal amit én úgy sem tudok megoldani), de hát nem megy...és ez meg tudja ám keseríteni az életemet...
Na, de nem is terhellek benneteket ilyenekkel, majd csak túl leszek/leszünk ezen is
Kata!
Üdv. újra itthon! Köszi az oltás infót, pont tegnap délután agyaltam ezen...és pont azt gondoltam, hogy a bárányhimlő ellenit beadatom, hogy ha esetleg megkapja se legyen neki durva.
Marci olyan kis megilletődött...de hát ugye nem minden nap kerül az ember egy menyasszony karjaiba
A múltkori kézfeltartós alvós póz nálunk is menő...mi ezt hívjuk: "Kisfiú kezeket fel!"-nek
Erről jut eszembe: pár hete a KISFIÚ a kedvenc szavam! Nekem, aki annyira lányt akart ! Őrület mekkorát fordult velem a világ !!!
Szandra!
Sajnálom a fejfájást
és az is, hogy "cserbenhagytalak" beszélgetés terén
...legközelebb majd résen leszek ígérem
!
Tegnap Gyöngyit mi /Adriékkal/ foglaltuk le...gyermekegészségügyi látogatást tettünk nála
...és hát izé........ ööööööööö...megettük a gyümileves adagodat...
De ígérem ha legközelebb talizunk viszek neked/nektek kárpótlást
Zsani!
De jó nektek! Strandolás!!!!!
Na, ezt a ház dolgot jól elbambáztam, de most már minden tiszta...azt hiszem
De ugye ti is tervezitek Vecsésre költözni?
Anita!
Remélem már teljesen meggyógyultak a gyerkők
!
Ibolya!
Hova tűntél? Nem ér titokban nyaralgatni
!
Ildikó!
Eredményes pakolászást, majd jó pihit nektek
!
Renikém!
Már megint eltűntél! Mikor jössz így hozzánk? Nagyot nőtt már Zétikém háta (is) azóta
Merci!
Helyesek a fiúk!
Gyöngyi!
A Mariettáról tegnap óta ez a 2 szó jut eszembe: előkelő kishölgy:D
A Sáráról meg ez: zabálnivaló tündérke
Katus!
Vigyázz, jövünk
!
Kriszta!
Sok szeretettel gratulálok a húgodnak
! Szép pici lányka
!
A személyzet hozzáállása meg felháborító! Hogy jönnek ők ahhoz, hogy valakitől elvegyenek egy ilyen élményt
Azt hiszem ha ezt velem teszik meg lett volna/lenne balhé
Wiki!
Nem ér megint eltűnni!
Na, azt hiszem mindenkihez szóltam
...ha mégsem, akkor mea culpa az érintettektől, de tényleg szét vagyok kicsit esve...nem könnyű a családdal
Még szerencse, hogy a gyerekem és a férjem két tündér
!
s talán ez önzően hangzik
, de nekem azért ez a legfontosabb
Na, megpróbálok még feldobni pár képet...de előtte ezt elküldöm mielőtt eltűnik...