Sziasztok!
Nincs valami nagy forgalom, hol vagytok?!
Zsu: nagyon jók a képek a gyerköcökről. Hihetetlen, mennyire megváltoztatta az új frizura Bencét. (ügyes vagy, te varrtad a hordozót?)
Katáról olyan lehet, mint a Szandi. Mindenkit kiborít annyira rossz, de olyan édesen tud bocsánatot kérni, hogy attól elolvadunk.
Hosszú oldalakat tudnék írni, milyen hihetetlen dolgokat művel. Szombaton kb. 20-an vigyáztak rá az Elektromos strandon egy partyn (én nem mentem mert nem voltam jól), de még ennyi embernek is sikerült elveszítenie.
Még szerencse, hogy az én okos kislányom visszament az asztalhoz ahol a többiek ültek. És valaki nagyon vigyázott rá fentről, hogy nem a medencéhez ment, ahol előtte fürödtek.
Feladva elveimet, már ráütök a fenekére, ha kell az utcán is. Ha zárt helyen vagyunk sarokba állítom, ha rosszat csinál.
Teljesen fordítva működik, ha azt mondom neki ne csináld, azért is megteszi a dolgokat. (de ez így van a kajával is, ha azt mondom neki, nehogy megegye a húsit, akkor megeszi
).
Szóval készen vagyunk a kiscsajtól, elbűvöl mindenkit, de el is szörnyednek mennyire eleven.
Adjatok ötleteket, vagy nyugtassatok meg, hogy ez csak átmeneti és lesz ő még jókislány.
Évi: Samu teljesen meggyógyult? Ti hogy oldjátok meg, ha beteg ki marad otthon vele?
Barbi: de jó, hogy már itthon vagytok. Sajnálom a kocsit, mi is hasonlóan jártunk. Csak nálunk nem jöttek rá mitől folyt el a víz, ezért szinte az egész motort kicserélték.
És küldök egy nagy puszit az ügyes nagyfiadnak, hogy ilyen jól viselte a helyzetet.
Képet rakhatnál róla, olyan régen láttuk.
Zenélős bili, nekünk se jött be az elején, sokkal jobban szerette a hagyományost. Most már mindegy neki, abba pisil amelyik közelebb van.
Szandi szinte teljesen szobatiszta, már csak éjjelre kell a pelus. Ha hosszabb útra megyünk akkor is adunk rá, de nem hajlandó belepisilni, meg kell állni és megpisiltetni, mert inkább szenved.
Timi: jó hogy te is jelentkeztél. Örülök neki, hogy jó a munkahelyed. Nem irigyellek, nem lehet egyszerű megszervezni nálatok egy reggeli indulást.
Márti, Edit, Julcsi, füstjelet küldjetek ti is!!!!!!! (Edith téged se felejtettelek el, de te gondolom megint nem tudsz írni amíg nem lesz új oldal)
Na megyek aludni, mert hulla vagyok.
Zsuzsi