Sziasztok Lányok!
Jajj de szép babákat látok , a friss anyukák is bekukkantottak pár kép erejéig. Hurrá!!!!
Évi, Anita!
De drágák vagytok, hogy hoztatok képeket a kis tüneményekről. Mindkét bébi édes kis hajasbaba, nagyon-nagyon szépek, egyszerűen fantasztikusak. Anyukák, büszkék lehettek rájuk.
Amint van kis időtök, gyertek mesélni, hogy telnek a hétköznapjaitok.
Örülök, hogy Évi nálatok a szopcsis nehézség megoldódott, remélem Anita nálatok is elmúlt a hasfájás.
Alíz!
Jajj, szegény Te a migrénes fejfájással. Sajnállak,
mert nagyon sz@r tud lenni. Nekem szerencsére csak 1x volt, de azt sem kívánom senkinek, ugyhogy tudom mennyire rossz. Hátha elmúlik már minél hamarabb. Egyébként nekem is fáj egy kicsit a fejem, de közelsem migrénes fejfájásom van, szerencsére.
Fini kajcsit készitettél Te is, le tudnád nekem irni a tzatziki pontos receptjét?????? Imádom, de soha nem csináltam még.
Na akkor kérünk tényleg képeket ha egyre otthonosabbá sikerül a házat tennetek.
Panka!
Ó szegény Emili, sajnálom, hogy még mindig nincs jól a kis drága. De ha étvágya van, akkor azért túlzottan nagy baj nem lehet, szerencsére. Gondolom én.
Igen sportbabakocsit a férjemnek kellene venni, de szerintem jobban dijazna egy sportkocsit.
Igen, ezen a nyáron elég mozgalmas napjaink voltak, hál'Istennek. Épp azon gondolkodtam, igaz nem voltunk az idén nagyobb nyaraláson, de sok helyre eljutottunk, mégha csak egy-egy nap erejéig is.
Januárban sieltünk, a nyáron meg voltunk Tokajban, Szilvásváradon, Egerben, Budapesten, Turistvándiban, Nyiregyen a Vadasparkban. Köztes időkben meg anyuéknál medencéztünk. Szóval azért nem telik unalmasan a nyár, férjemmel még Németországot is megjártuk, hacsak egy hétvége erejéig is. De jó lenne jövőre egy tengerparti nyaralást is beiktatni, nagyon vágyunk már mindannyian, meg persze egy év eleji sielést.
Dehát idén lakásfelújítás is volt, minden meg nem megy egyszerre.
Pintyuska!Há' még mindig egyben???????
Lesz ez még igy se. Eljön a Ti időtök is hamarosan. Én mindenesetre továbbra is szorgalmasan lesem a telefonomat éjjel-nappal, hátha Patri baba beindulna.
Jajj, de izgis napok már ezek tényleg.
Mártid!
Üdv köztünk, köszönjük, hogy segitesz a szopcsival akadozóknak. Anno jól jött volna nekem is a Te segitséged, de már túl vagyok rajta . Gyerekeim 6 és 2 évesek.
Vadmacska!
Nincs semmi gond, ne aggódj. Válaszoltam a prividre, remélem segitettem az üzenet írásod megvalósításában. Ha nem jön össze, irj és segitek még.
Ma sem tétlenkedtünk, mentünk anyuékhoz délután Szakolyba, ahol most hétvégén rendezték meg a XI. Szakolyi napokat. Volt sok program, kirakodóvásár, étel-ital, dinom-dánom. Gyerekekkel kimentünk mi is, persze hogy élvezték. Ugrálóváraztak, Dorka pónilovagolt, bohóctól lufit kapott, kilátóba felmászott. Ült tüzoltóautóban is, de erről lemaradtam, nem tudtam megörökiteni.
Este a Hooligans koncertjével zárul a programsorozat (iszonyatos összegért vállalták
) , de azt mi már nem vártuk meg, jöttünk vissza Dorkával, hisz holnap bölcsi. Bencém maradt, hisz anyu még szabin lesz a héten. Így továbbra sem kell reggelente velünk kelnie, aludhat ameddig akar.
Szokásomhoz híven hozok pár képet
:
Az elmaradhatatlan ugrálóvárazás
Tejfogak még megvannak
Imádta a lányom
Pónizás
Szüleimmel