Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Évici!
Nagyon aranyos vagy, cseppet sem veszem tolakodásnak, hogy a bajokról kérdezel..)))

Tudod, én kb. annyit tudok, mitõl lehetnek ezek,
amennyit Te.
Sajna egyik dokim sem vette még a fáradságot, hogy
alaposabban megvizsgálják az okokat.
Csak a statisztikát hajtogatják, hogy mennyi nõvel elõfordul ilyen, a következõ babánkat minden gond nélkül hordhatom ki...
Csak hát itt a feltételes mód szerepel, és én nem szeretnék 5-6, vagy esetleg több kisbabát elveszíteni, azért, hogy végre odafigyeljenek rám.
A védõnõm sajna "megvigasztalt": az orvosok két vetéléssel nem igazán foglalkoznak....Kép

Tehát most harcolhatok, hogy vizsgáljanak ki, zárjanak ki mindenféle lehetséges problémát (hormonzavar, petesejt-betegségek, összeférhetetlenség, stb.) és aztán mondják rá,
hogy véletlen volt.
Addig nem hiszem el.

Most azt tudom csak csinálni, hogy "kipróbálok" egy másik orvost is, hátha találok egy olyan embert, akit nem csak a számsorok, adatsorok érdekelnek, hanem a valódi, húsvér anya és a gyermeke is, aki egy kis odafigyeléssel talán meg is születhetne..

Hiszem, van ilyen orvos, csak eddig nem találtam rá.

(vagy lapos a pénztárcám???)

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Tudok neked ajánlani egy doktornöt, akinek van már 3 gyermeke, tehát tudja milyen a folyamat. A pénztárcád vastagsága nem számit. Csodálkozom, mikor irjátok, hogy nem vizsgálnak ki benneteket. Nálam a doktornö 3 honap után azt mondta, hogy kellene csinálni egy pocakmelegitéses vizsgálatot, hátha van valami rejtett ferözés, ha nincs és a következö honapban sem leszek terhes, akkor jött volna a többi vizsgálat, de még a pocakmelegités elött összejött a baba. Most pedig odafigyel, hogy másodszor ne történhessen meg velem ez a szörnyüség. Sokszor voltam nála, bármikor hivhatom a rádiotelcsijén (még szabadsága alatt is, sött kérte, hogy tájékoztassam az eredményröl Kép pedig eddig összesen egyszer adtam neki 5000 Ft.-ot a mütét utáni visszarendelt vizsgálaton (én sem vagyok eleresztve anyagailag). Ha érdekel, megadom a számát. Egyébként Bp-i vagy?

Most rohannom kell, de jövök vissza.

Pussz Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Azért nem írtam eddig mert tegnap jöttem
vissza szabadságról, 2 hétig voltam.
Tudjátok, elvesztettem a babámat, ezért
nem vagyok valami jól. Elég nehéz túlélni.
De ne dőljetek be annak, hogy nincs semmi
jel a terhességre.
Nálam sem volt semmi. Csak görcsöltem nagyon
úgy mint mensi idején. Egyedül az volt más,
hogy a hőm 1-2 tizedet feljebb ment.
De nagyon szörnyű volt elveszíteni Őt!
Most is jártam uh.-ra. A tüszőrepedés késett
két napot, a hőm sem ment fel látványosan.
Nem tudom mi van. A nyálkahártya a 16.napon
9,1 mm-es volt. Lotti azt írta, hogy neki
már több mint 1 cm-es volt középidőben.
Nekem meg azt mondta a doki, hogy nem kell
szednem még a progeszteron tartalmú gyógyszert
mert minden rendben van, nincs rá szükség.
Ja. És én jobb oldalt éreztem a tüszőrepedést,
pedig uh. szerint bal oldalon érett meg a
petesejt.
Hát most akkor mi van? Nagyon félek.
Mi lesz ha újabb két évet kell várni egy
újabb terhességre?

Egyébként üdvözlöm az újakat.

Mindenkit puszilok.

Éva
Éva

Kriszti, szija! Mit modntál, mikor mész a dokihoz??? Bocs hogy nem emléxem... én most megyek csütörtökön...
Köszi, jól vagyunk teljesen! Pusssssssz!!!
Beja
Beja

Pucur!
Érdekel minden lehetõség, ahol kicsit jobban odafigyelnek rám.))
Lécci, írj róla kicsit bõvebben, melyik kórházban praktizál, stb.
Ha nem akarod nyilvánosan, az e-mail címem:
Csokifagyi@primposta.com

Várom az infókat, elõre is köszi!Kép

Egyébként nem pesti vagyok, hanem Gyöngyös melletti kis községben éldegélünk párocskámmalKép

Ancsi
Ancsi

Drága Éva!
Nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történt...Kép
Teljesen átérzem a dolgot, mert néhány héttel ezelõtt velem is ugyanez történt, 9 hetesen.

Beszéld ki magadból a dolgot, hidd el sokat segít.
Ha máshogy nem megy, itt tedd meg!
Itt biztos, hogy megértõ fülekre találsz!!

Millió puszi,
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Köszönöm az együttérzésedet. Igaz én még csak
5 hetes voltam, de az érzés gondolom ugyanaz.
Kimondhatatlan a fájdalom.
Két év után sikerült először a baba nekünk.
És akkor így végződik. És úgy félek, hogy
mi lesz most. Mikor sikerül újra? És akkor meg-
marad-e? Tele vagyok bizonytalansággal.

Mindent köszönök Nektek.

Éva
Éva

Éva!

Fel a fejjel! Próbáld úgy felfogni a dolgot, hogy lám, megvolt a petevezeték-átjárhatósági, és lám rögtön az elsõ hónapban mindjárt létre is jött a találka!! Fogd rá az elmúlt két évet erre a dologra, ez a probléma most megszûnt, innen olyan tiszta lappal indulsz, mint bárki más, és ilyen értelemben még csak egy cikluson vagy túl!! Ha nem lettél volna ennyire felfokozott állapotban, talán ki sem derül, hogy egyáltalán történt valami, más ezt észre sem vette volna! Szerintem minden esélyed megvan rá, hogy a közeljövõben sikeres legyen a project!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

Eva draga!

pethes Ildinek igaza van szerintem.ha nem csinalnank olyan hamar a teszteket nem is vennenk eszre ,hogy elkezdodott VALAMI.Tobbszor olvastam mar arrol,hogy a megtermekenyules tobbszor letrejon mint gondolnank csak nem vesszuk eszre mert nem tud beagyazodni,azt gondoljuk na megint kesett egy picit.Lecci ne add fel es probalj optimistan nezni elore.KépKépEs persze gyere ide hozzank minel surubben.

Bejja

23.-an 1/4 5-re.Ott van uh?vagy csak a korhazban tudja megcsinalni?Remelem nem fog lepattintani azzal,hogy meg 1/2 evet probalkozzunk!

Pucur

Melyik korhazban van ez a doktorno?meg sosem voltam no nogyogyinal!

pussssssssz Kriszti
kriszti

Kedves Éva!

Sose légy szomorú. Mi 3 éve próbálkozunk és amikor végre terhes lettem 8 hetesen elment a baba. Senkinek nem könnyű! A dokim azt mondta jó ne várjunk tegyünk tovább úgy mintha csak egy erősebb menszesz lett volna és eltelt 2,5 hónap és úgy néz ki megint terhes vagyok.Nekem azt mondták ha az első már összejött akkor a szervezet már tudja milyen az és újra tudja produkálni a terhességet. Reméljük nagyobb sikerrel.

Lányok!
Tegnap megcsináltam a tesztet, még mindíg olyan halvány az a 2.csík. Mondjuk nem csodálkozom a 28.napon.Ez már azért erősebb volt mint az előző. Ja de szörnyű ez a várakozás. Még 2 hét mire a dokim megjön a szabiról, addíg a gyógyszertárakban található összes terh tesztet megveszem.

No pussz.
bubi

Kriszti!

Igen, van UH a rendelõben. És nem, nem fog lepattintani azzal hogy még próbálkozzatok, én már a nyakára jártam 3 havi próbálkozás után, elõadtam a félelmeimet (régi méhszáj seb, régi petefészek gyuszi, mutogattam a hõmet), aztán írta a Clostyt, aztán a Gynevac-kúrát, stb... szóval ne izgulj, neked is elég indokod van arra, hogy végighallgasson, és meg is teszi. Egyszer elhangzott a szájából olyasmi, hogy ha valakinek semmi baja, az max. fél év, hogy sikerüljön, addig össze kell jönnie....

pusz:
Beja
Beja

Ildi!

Neked is köszi!

Ancsi!

Nektek kell várni valamennyi időt, vagy lehet
már próbálkozni újra?

Nekünk már lehet, mert azt mondta a doki,
hogy olyan fiatal volt a terhesség, hogy teljesen
kiürül magától és nem marad vissza semmi.

Kérlek írj!

Szerintetek lehetséges, hogy egymást követő
két hónapban teherbe esik valaki?

Éva
Éva

Bubi, szija!

Azt hiszem, anno Laura volt az, akinek mindvégig halvány maradt a második csíkja, azóta már 20 hetes terhes, ne izguljKép Van vmi tüneted?
Beja
Beja

Éva, szia!

Lehetséges! Vedd Kinga példáját... ugye emlékszel? Hajrá, légy optimista! puszi!
Beja
Beja

Ó drága lányok!

Olyan rendesek vagytok, hogy vígasztalni próbáltok. Köszönöm.
Tudom, ha nem csinálok tesztet, lehet nem is
gondoltam volna, hogy terhes vagyok.
De megvettem és megcsináltam azt a tesztet.
Kettőt is. És mind a kettő pozitív lett.

Beja! Igen emlékszem Kingára. Remélem nekem
sem kell sokat várnom. Remélem jól vagytok.
Úgy irigyellek. Hányadik hónapban is vagy?

Buby!

Neked meg borzasztóan szorítok. és sajnálom
hogy neked is olyan hosszú várakozási idő után meghalt a baba. De most biztosan újra sikerült.
Ugyeeeeeeeee??????!!!!KépKépKépKép

Éva
Éva

Kedves Beja!
Köszönöm érdeklődésedet, de több is volt. Kezdődött azzal, hogy éjszaka(gyerekes!) de bevizeltem.Két-három éjszakán keresztül is. Úgy mint az előző terhességnél. Furcsa! Tegnap este is olyan hullafáradtságot éltem át mint aki 3 napja csak ébren van, már 8 kor ágyban voltam.Nem volt gond reggelig aludtam, pedig általában korán kelek és későn fekszek.Nem tudom,lehet,hogy a meleg is kikészített.
Még egy pár napot várok és veszek egy másfajta tesztet.Nem bírom ki!A párom hülyét kap, de nem kell neki mindenről tudnia!
Pá.
bubi

Éva!
Fő a kitartás és a próbálkozás. Remélem én lehetek az első élő példa aki bebizonyíthatja neked, hogy vetélés után 2 hónappal is lehet terhes az ember.
Amúgy nekünk se kellett várakozni!
Pusszantás mindenkinek.
BUBI
bubi

Éva!
Nekem azt mondta a doki, hogy két hónapot kell pihentetni, és utána lehet újból próbálkozni.
De egyelõre a mûtét óta meg sem jött...((((
(június 2-án volt a befejezés..)

Viszont én úgy gondolom, hogy november-december környékén kezdünk bele, mert novemberben államvizsgám lesz, így addig már inkább nem bonyolódok bele semmibe..))

Ancsi
Ancsi

Szia Éva! Köszönöm, teljesen jól vagyunk! A 19. hétben járok. Hajrá Éva, az átfúvás után jópár hónapig nagy az esély a babucira! Puszi!

Szia Bubi! Ha kedves háziorvosod van, és meg tudod beszélni vele, akkor kérd meg, hogy küldjön el laborvizsgálatra, ahol vérbõl vagy vizeletbõl csinálják a terhességi tesztet. Nekem úgy volt, hogy a ciklus 38. napján csinált gyógyszertári tesztemen nagyon halovány volt a második csíkocska (szinte alig látszott), és másnap, a 39. napon csináltattam laborban egy vizelettesztet, és azt mondták, hogy egyértelmûen pozitív.

cupp:
Beja
Beja

Éva!

Itt a lehetö legjobb kezekben vagy, sokak átélték már azt amit te is (köztük én is Kép) Fel a fejjel!Kép Kép Kép

Ancsi!

Majd megy a mail. Egyébként akik nem idegenkednek egy 3 gyermekes tapasztalt doktornötöl annak itt a név és telefon:
Dr. Radványi Krisztina 06-60-9363637
II. sz. nöi klinika Ülöi ut 78/a

Bubi!

Szoritok a csikjaidértKépKépKép

Puszi Pucur
Pucúr

Pucur!
Köszi a nevet, címet, bejegyeztem a nyilvántartásba)))

Ancsi
Ancsi

Ancsi!
Elmentel mar az orvoshoz? Szerintem is itt lenne az ideje egy vizsgalatnak, bar megjegyeznem, hogy amikor en elveteltem, a befejezest kovetoen 2 honapot vartam az elso mensire, es az is milyen volt, tan masfel napig tarto pecseteles, de megiscsak mensi...

Bubi!!!/nem felkialto, hanem oromjel/
Csak nem, gratulalhatunk, vagy meg bizonytalansagban akarsz tartani bennunket...?!

Pucur!
Te miert a mensi 4.napjatol szeded a Clostit? Nekem a 2.-a 7. napjaig kell szednem, majd a 12. napon jon a hormoninjekcio. Szerintetek ez is jo?

Ancsi!
Van egy nagyon zsenialis foorvos a II.sz.nogyogy.klinikan, ha jol emlekszem a korhaz nevere, a Klinikak metroallomas es a Nagyvarad ter kozott talalhato feluton, ha a Klinikak van a hatad mogott, akkor az utca bal oldalan, egy kis park /benne noi talan anyasagot jelkepezo szobor/ mogott. Itt segitette hozza az anyukamat egy akkoriban fiatal, kezdo de foorvosi cimmel rendelkezo doktor /figyelem lanyok!/ 11 ev sikertelen probalkozas utan, volt benne 5 vagy 6 sikertelen terhesseg is - kisebbek nagyobbak. A doki neve Siklossi azt hiszem foorvos. Ha hazaerek, es nem jon ossze addig sem a baba, nekem is arra vezet majd az utan, azt hiszem. Az anyumnak ugyanis a hatrahajlo meh mellett meg ossze is volt tapadva a ketto mehfala, reszlegesen. Hat erre jott ra a dokija, a hosszu kezelesi periodus alatt. Senkinek sem kivanom, se nektek, se magamnak, bar en is ettol rettegek, hogy ez a gond allhat nalam is a hatterben...

Pucur!
Megegyszer, megmondanad a doktornod adatait? Feljegyeznem, ha lehet magamnak.

Eva!
Szerintem is nyugodtan probalkozhattok, csak hajra!

Nalunk semmi ujsag, szedem a Clostit, es varom a kozepidomet, meg a tuszorepeszto szurit, aztan hajra!

Pussz mindenkinek! Lella
Lella

Sziasztok!
Lella!
Az orvos akit ajánlottál az én orvosom is, áprilisban volt 1 éve, hogy hozzájárok...Eddig eredménytelenül. Kép
Éva!
Örülök, hogy "látlak!" Szoritok, hogy minnél elobb sikerüljön a a baba!
Pusz, Szonja
Szonja

szijja Szonja

Ritkan vagy mostanabanKép

Lella

Ahogyan te szeded az az altalanos mod,tejjesen jo!Csak aztan huzzatok bele a finomsagokba isKép

Puszi Kriszti
kriszti

Bocsi, ez OFF lesz:

Beja!
Megkaptam emiledet, de sajna nem tudom megnyitni, bár kb. 10x-re sikerült, akkor is négyzetek tömkelege volt, és le is fagyott az egész gép...

Szerinted mitõl van?
Adjak egy másik címet, vagy újrapróbálod?

Ancsi
Ancsi

Szijja Kriszti!
Tudod, egy kissé kiakadtam a mutét utáni 5 hetes kontroll eredményétol...Eddig is olvastalak benneteket, csak nem akarok kivülállóként állandóan belekotyogni a topicba. Persze azért néha nem tudom megállni! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Szonja!
Nagyon régen láttalak, mi van Veled??
Milyen mûtéted volt, és mi lett az eredmény??

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de azt hiszem
lemaradtam Rólad..

Lella!
Még nem voltam dokinál, de tervezem, hogy felkeresem valamelyiket...
majd feldobok egy huszast, és eldõl, hogy kihez menjek elõször...))

Ancsi
Ancsi

Akkor mégegyszer:

Dr. Radványi Krisztina 06-20-9363637
II. sz. nögyogyászai klinika Üllöi u. 78/A
(SOTE II.)

Lella

Nem tudom, hogy miért pont a 4. naptol kell szednem a closty-t. 13. napon kell mennem UH-ra tüszörepedést nézni, de ez pont hétvégére esik. Ilyenkor mi van???? Hét végén ugyan is nincs UH.Kép
Injekciot nem kapok, csak hormonhoz lesz 2x vérvétel.

Pucur
Pucúr

Szonja

Milyen `kivulallo`-sagrol beszelsz??Nagyon is ide tartozol bar remelem csak atmenetilegKép
De ez a topic mindenkinek csak atmeneti allapot,IGAZ!!!??Innen egyenesen haladunk a masallapotbaKép

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Ancsi, és Bea! Kompatibilitási probléma ami miatt Ancsi nem tudja olvasni a file-t. Konvertáld lejjebb, utána menni fog.

Nekem az 5-9. nap között kellett szedni a clostit, rákérdeztem, hogy miért. Az orvos azt mondta, a szakkönyvek szerint kezdés a 2-5. nap között, adagolás 5 napon át elöször, aztán 10 napon át (ha az elözö dózis hatástalannak bizonyulna). Ö pedig a késöbbi kezdés híve. Ennyit mondott.

Kriszti, talán te dicsérted a hömet, sajna, nem olyan mint a könyvekben, söt, mégcsak olyan se, mint szokott, mert ma már 36.9-37-nek kellett volna lennie. Üzentem az orvosnak, hogy a höemelkedés hiánya lehet-e a gyogyi miatt vagy azt jelenti, nem volt peteérés? Választ még nem kaptam.

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Kedves Beja!
Egyre jobban rá kell hogy döbbenjek, ne legyek olyan kíváncsi, még van egy kis időm. Általában gyógyszeres kezelés után 30-32. napra jön meg.
De azt amúgy a 30.napon már erősen érzem, mert baromira szoktam görcsölni. Csak 3 napot bírjon ki utánna meg a hátralévő 8 hónapot!

Pusszantás mindenkinek.Ki jön velem a friss.. topicba???Átcibálok mindenkit ezen ne múljon!!!
bubi

Bocsi, OFF:
Ancsi! Jajaj, most olvasom csak, hogy nem tudtad elolvasni az uccsó emilemet... a yahoo-n írtam ezt is, ahogy az elõzõeket, és nem csatolt file volt, hanem egyszerüen a leveledre válaszoltam a "Reply" megnyomása után. Lotti, biztos értesz hozzá, hogyan tudná mégis kinyitni? Az a gáz, hogy én nem mentettem el a levelemet és nem tudom ujra elküldeni...

Szonja szia! Ne haragudj, ha már elmondtad, csak nem figyeltem: mi lett a kontroll eredménye???

Bubi! Várunk "ott"Kép hajráKép (nem kiabálom el)

puszi:
Beja
Beja

Sziasztok!
Remélem még emlékeztek rám.
Másfél hónap útán ismét megjött a nem várt mensi.Ma vagyok a 9.napba , szeretném ha visszavenétek a listára.
Picur nagyon sajnálom ami veledtörtént.
Ancsi!
most olvastam mi a próblémád , nekem a baba elvesztése után másfél hónapra rá jött meg a mensim.Persze nekem nem volt normális ciklusom idáig de a maca-vibe megtette a hatását , tehát szerintem várj még.
Jázmin!
Nekem is megvan a closti mellékhatása , de nekem sajnos tovább tart 15 percnél,nekem még reggel is vannak látászavaraim.Amúgy más nem és az a szerencse csak addig tart amig szeded a clostit.
Éva!
Nem szabad elkeseredned , én is átestem rajta , ahogy sokan mások közölünk,de nem adjuk fel!Amúgy azt mondta a dokim ha az első terheség megszakad ,a második már 100% , hogy könnyen teherbe esel és meg is marad.

Igaz lányok?
Nagyon örülök , hogy újra olvashatlak benneteket.

Boglárka
Boglárka

Sziasztok!

Már régóta olvaslak benneteket, és csak szeretnék mindenkit biztatni, hogy ne adjátok fel SOHA !
Nekem 3 évet kellett várnom, most másfél éves a kislányom. Mindenen átmentem, o a 3. terhességem volt.
Nekem a Closti segitett. És talán az akarat.
Katie

Sziasztok!

Írtátok többen, hogy a baba elvesztése után
másfél vagy valamennyi több idő múlva jött csak
meg a mensi. Ez így normális? Mármint az, hogy
vetélés után nem a rendes hosszúságú a ciklus,
hanem hosszabb?

Bogi!
Köszöntelek újra itt.

És mindenkinek mindent köszönök.
Sajnos hónap vége felé megint lelassul majd
a gépem és nem tudok majd jönni hozzátok.
De meg fogom próbálni.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok, Lanyok!

Eva, a veteles utani elso mensirol beszeltunk, a masodik es a tobbiek kb. a normalis 28-30 naponkent fognak jonni, de azert persze mondanek egy ellenpeldat is. Nekem a 2.3.4. is egyszer megjtott, egyszer nem, volt 40 nap neha kozottuk, majd egy nap /mensi?/ es utana megint szunet... Ez igy folytatodott egeszen a kovetkezo terhessegemig, amit mint mar emlitettem, sikerult, van egy draga kislanyom, most eppen az olemben uldogel, fenyegetozik, hogy lekapcsolja a gepet, mert nem vele foglalkozok, bocsi, a kiteroert, meg annyit tennek hozza, hogy a szules utantol pontosan 28 napra jott az elso, es utana is menetrendszeruen a tobbiek. Vagyis helyretette a megbolydult hormonokat, gondolom.

Gyerunk lanyok, hajra, babacsinalasra fel!!! Lella
Lella

Éva!

Normális. 4-8 hetet mondott nekem is az orvosom.

Jo reggelt mindenkinek!KépKépKép

Puszi Pucur
Pucúr

Sziasztok!
Ancsi!
Méhszájplasztikám volt: le kellett venni egy "nyálkahártya" (pontosan nem tudom, hogy mi volt)darabot a méhszájamról.
Beja!
A kontrollon az volt, hogy még van egy kis terület a dokim szerint aminek még hámosodni kell...Én ezt nem értem: lézeres mutét után 5 héttel még mindig nem gyógyult be a seb Kép Aztán jött a ráadás: megint begyulladtak a petevezetékeim, és a doki összetapadással "fenyeget". Olyan nagy pofára esés volt: mentem nagy optimistán, azt gondoltam ez csak rutin úgyis minden rendben...Kép
Egyébként szoktalak ám olvasni a "Friss...-ban" Mikor irtad, hogy megmozdult a pici; eszembe jutott amikor még izgatottan vártuk a 2 csikodat... Kép
Kriszti!
Köszi! Kép
Puszi, Szonja
Szonja

Szép jó reggelt mindenkinek!

Igaz, hogy ritkán jutok ide, ha írni nem is, de olvasni megpróbálom folyamatosan a topicot.
A clostitól nekem is mindenféle látászavaraim és egyéb gondjaim voltak, sõt, még a következõ 2 hónapban is jelentkeztek.Kép ELég kellemetlen volt, de egy idõ után megszoktam.Kép
Végre sikerült megtudnom a majd negyedéves hormoneredményeimet: hát nálam is némi prolaktin-szint emelkedés van, kaptam mindenféle bogyókat, majd meglátjuk, hogy használnak-e. Ha szeptemberig nem költözik be a pocaklakó, akkor némi stimulálást próbálnak a dokik. REmélem nem lesz rá szükség!KépKép

Puszi:
Ujka
ujka

Jo reggeltKép

Ma reggel sikerult jol osszevesznem a ferjemmelKépMost le vagyok torve.

Lotti

Nyugodj meg az en hom meg olyan sincs mint a tied,en is ugy veszem eszre,hogy ebben a honapban elmarad a peteteres.A Maca nalam csak az elso honapban mukodott volna?Mar teljesen ossze vagyok zavarodva,eppen ideje rabukkannom egy jo orvosra.Te is ugy gondolod,hogy ebben a ciklusban mar nem olyan hatasos a Maca?

Szija Bogi!

Udv ujra koztunkKép

Eva!

Latod,igaza van az orvosoknak amikor azt mondjak,hogy a mensi elmaradasa utan 1-2 hettel kell a teszteket csinalni,nem szabad elkapkodni.Fel a fejjel,ha eccer sikerult akkor masodszor is fogKépKépKép

Bubi

Gorcsben van a kezem erted!!Kép

Puszi Kriszti
kriszti

Kriszti, én nem szedtem igazán "lelkiismeretesen" a maca-t, volt hogy csak 2 szemet vettem be. Kép

De azért azt én is elmondhatom, hogy ebben a hónapban sem a nyák mennyiségét nem növelte meg, sem a vágyamat. Most volt olyan "szerelmeskedésünk" a párommal, amit alig-alig tudtunk összehozni, csak "küszködtünk", mert nekem nem volt és nem is jött meg a kedvem. Talán szorongok vagy mi. Végül aztán minden jóra fordult Kép

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Ja, egy dolgot elfelejtettem:

Van egy orvos barátnöm, most született a 3. gyereke, ugyanannyi idös mint én. És azt mesélte, hogy mindhárom gyerköcöt úgy hozták össze, hogy napi kétszer!!, de volt hogy háromszor szeretkeztek a férjével. Aztán gyertyaállás meg minden egyéb trükk. (Az elsö gyereket 4, a másodikat 2, a harmadikat 1 ciklus alatt.)

Én azt mondtam neki, hogy a nögyogyik a 2 naponkénti aktust javasolják, mire azt felelte: egészséges férfinak csak 3 ejakulációtól ürülnek ki az érett ondósejt raktárai. Tehát ha reggel este van szex, az csak növeli az esélyeket, nem rontja.

Nem tom 100 %-ig a magamévá tenni ezt a módszert, csak gondoltam megírom nektek.

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!
30.nap ez csúcs olyan mint a katonaság!Már csak 2 nap.
Kriszti szorítsd erősen!
Pusszantalak érte!
Beja húzzatok már át a másik topicba!
Holnap reggel újra tesztelek!
bubi

Szonja, szia! KépKép
Volt már egyébként valaha átfúvásod? Ezek szerint lehet hogy most sorra fog ez nálad kerülni? Kép Nagyon remélem, hogy nem...
Olyan drága vagy, hogy gondoltál rámKép
Puszi!
Beja
Beja

Bubi, kezem-lábam görcsben érted, és húúúúzlakKép Jaj, de izgis... Kép
Cupp,
Beja
Beja

Beja!
Egy éve volt HSG-m akkor mindkét petevezeték átjárható volt! Még én is láttam a monitoron! Nem hiányzik még egy ilyen vizsgálat, de ha kell kibirom...
Még szép, hogy gondolok rád! Kép Kép Kép
Szonja
Szonja

Kedves Beja!

A múltkor kérdezted a tüneteimet. Hát van még egy pár. Képzeld olyan "simabőrű" lettem. Nincs pattanás!Akkor olyan fehér nyák szerű váladék folyik belőlem, aminek elég kellemetlen szaga van. Állítólag ez a méhtágulásból ered.
Ez megeősíti???
Ja ma reggel 5kor keltem, elmosogattam, majd 3/46kor a párom beadta a sárgatest kúpot és úgy ébresztett fel 1/2 7kor olyan kómás voltam. Pedig ha 10 órát nem aludtam egyet sem.
Minden nap olyan 1/25 és 5 óra között rámtör a fáradtság +szédülés+enyhe hányinger, eltart úgy 6 óráig.
Kedves Beja dr.-nő mit szól hozzá? Fogadott orvosommá választalak benneteket addíg míg a nőgyogyóm vissza nem jön szabiról.

Pusszantás mindenkinek BUBI
bubi

Lotti

nem hiszem,hogy amiatt nincs nalad a hatas mert nem szedted rendesen.Nalam tok ugyanez a helyzet,sem a vagyat sem a nyakot nem novelte.Sot szerintem meg ov.-m sem volt.18. napon meg mindig 36.5 a homKépDe azert mi is probalkoztunk bar neha nekunk sem volt az igazi.En is olvastam mar valahol,hogy napi 1 szeretkezes meg belefer.

Bubi

KépKépKépKépKépKépKép

Szonja
Neked is nagyon fajt a HSG?????Sajna nalam az a kovetkezo lepes.Elegge be vagyok tole tojva.

pusssssssssz Kriszti
kriszti

Szonja,
jó, hogy itt látlak.Kép
Jázmin

Sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van, és felfrissült ezen a szép nyári napon..)))

Pucur!
Ment mél, elég hosszú, készíts magad mellé kajcsitKép

Beja!
A másik leveledet sem tudom megnyitni, próbálok pedig minden eszközt bevetni.
Pucur levele ugyanide jött, az övé minden gond nélkül megnyílt elõttem...???...

Kriszti!
Hát ismerem az érzést, egy kis veszekedés és máris rontja az ember napját...
De ne aggódj, a kibékülés annál édesebb leszKép

Tiszta gyagya vagyok, bubi mondtatát (Beja, húzzatok már át a másik topicba") kicsit durvább értelmezésben fogtam fel...aztán már kezdtem megvédeni Beját, mikor rájöttem, mit is jelent valójában...KépKép

Ancsi
Ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?