Na beszéltem a nővérkével holnap reggel 7.15re kell vinni a "cuccost" úgyhogy még 8 óra előtt meg lesz az inszem, mert 8-tól már NST-zik!
Most nem izgulok annyira mint a múltkor, tudom mi vár rám.
Magammal törődöm! Mégha ez másnak most nem is fog tetszeni, de elég volt, hogy mindig feláldoztam magam valaki miatt. A fiúk elmentek a mamához vacsorázni, én meg pihenek. Igy is egész nap utánuk pakoltam, mostam, főztem, teregettem, vasaltam....
.......... a gyereket annyira kértem meg, hogy tegye rendbe a szobáját, de ez úgy látszik túl nagy kérés volt, nem is érdekel, becsuktam szépen az ajtaját. De a nappaliból elpakoltattam vele, mert asszem elég a lakásban egy szoba ahol kupleráj van, nem kell mindenhol káosznak lenni, ciccegett meg dúlt-fult, az apja se nézett rám túl szépen, de meg kell érteniük, hogy ez így nem mehet tovább, ha már meg sem bírok moccanni a nagy hasamtól akkor is majd elvárják ezeket tőlem? Ezt elmondtam a páromnak, hogy a babaprojekt nélkül is rá kell szoktatni a gyereket, hogy én nem egy cseléd vagyok, és ha már valamivel nem foglalkozik, azt tegye a helyére vissza, délután már ő maga szólt rá. Csak azt nem értem, hogy miért kell ezt mindig veszekedések útján elérni!
Na mindegy holnap ha megjövünk szépen útrakelnek horgászni, én meg nagyokat alszom!
LINÁCSKA
Miket tudtok ti? Hát én nem vagyok valami technikai zseni, mondjuk hallottam már erről a dologról.... de igazán nem vagyok benne otthon. A laptopot is amikor vettem mondtam a srácnak, hogy nem kell semmi extra, mert úgy sem értek hozzá, csak babanetezésre kell!
Szégyen és gyalázat, de én az évek során úgy ellustultam, hogy még nézni sem szeretem a sportot. De azt elhatároztam, hogy ha babás leszek eljárok kismami tornára!
Még egy fél nap és megterhesedem!
Kiszámoltam, hogy a nővérem szülinapján, és a barátnőm névnapján fogok tesztelni, remélem szerencsét hoz. Ha hétfőn lett volna az inszem akkor meg anya névnapja van! Na mindegy ezek hülyeségek, amúgy ha most sikerülni fog esélyem van arra, hogy a férjem szülinapja körül szüljek!
Azért az jó lenne! A Bika jegyűekkel eddig nem volt bajom!
Hú de hülyeségeket zagyváltam itt össze, offolok is gyorsan,... annyi mindenen jár az eszem!