Új privát üzeneted érkezett!

Gergőnek Boldog Szülinapot!

Marcinak Boldog Névnapot!

Börze a Széchenyi lakótelepen a Gimnázium ebédlőjében volt már az utolsó néhány alkalommal.
Most egy kicsit nagyobb helyet szeretnénk, ötlet van, erős lobbizás szükséges hozzá.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Köszönöm! Köszönöm! De!... Hozott (vagyis küldött) anyagból dolgoztam! ;) :D

Új oldal lévén felteszem az aktuálist megen...

Kép
szilbee

Dávidnak Boldog Hófordulót :) Kép

KépKép
diÁcska

JJudit,szurkolok,hogy sikerüljön vmi nagyobb helyet találni a börzéhez :) Kinga hogy van?

Szilbee,Dévidnek boldog 9ik hófordulót :) :) Kép

Vali,gyere már sűrűbben :)

Erika,készülődtök már? :) Majd integetek nektek holnap az ablakból :) Mikor értek kb abonyba?Itt mentek majd el előttünk :wink:

Kép
Kép
tundi24

DÁVID!!!

BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Popinak és családjának a keresztelő alkalmából
sok boldogságot kívánunk!!!
Kép

Sziszinek pedig boldog szülinapot!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Andi,Sziszikének nagyon boldog szülinapot kívánunk!:) :)
Kép

Erika,Réka babának gratulálunk a kereszrelőjéhez!!:) Majd mesélj,hogy sikerült!!!
Kép

Nóri,mizujs van veletek?Írj ám bővebben!!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziszinek boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Rékának sok boldogságot kívánunk keresztőleje alkalmából!

Kép

Kép
pimelinda

Elin,Tündi,Melinda

nagyon szépen köszönjük a köszöntést.Meg is mutiztam a képeket neki.

Amúgy majd 23-án tartjuk a szülinapokat...szokás szerint a kettő között egyszerre :) :) ..majd arról dobok képeket
De azért reggel kapott egy szelet csokiból készített tortát 4gyertyával -előlegként...meg sok sok puszit

Délelőtt kinn voltunk a díjugrató versenyen-hát nagyon tetszett mindenkinek.Sziszi lovagolt is egy csomót.

Most meg menünk anyósékhoz...
8)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Réka és családjának:GRATULÁLUNK A KERESZTELŐHÖZ

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Réka cica és kedves család gratulálunk a Keresztelőhöz!!
Kép

Sziszi!
Sok Boldog Születésnapot!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

Bocs Tündi!
Nem emlékeztem rá hogy te is ezt a képet raktad fel :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
katlina

Andi,de jó lehetett nektek.Nem is tudtam,hogy van ez a díjugratás.

Katlina,semmi baj!Nem sok választás volt sztem,én alig találtam.Amit Andi felrakott azt is néztem én is :P

Linda,örülök,hogy eljöttetek felénk.Réka egy kis zabálnivaló csajszi :) Mama is el volt tőle ájulva :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Sziszinek Boldog Szülinapot!

Rékának Gratulálunk a Keresztelőjéhez!

Kinga köszönöm az érdeklődést alakul. Étvágya egyre jobb, erősödik szépen.
Ma Minimax hajózni voltunk a kedvenc Alma együttessel. A lányok jól bírták, pedig a 7,10-es vonattal mentünk fel Pestre. Az aug. 20-i ünnepség miatt a hajó az ellnkező irányba közlekedett, de ez nem zavart senkit sem. A Dunán már a repülősök készültek a szerdai versenyre. Klassz volt, ahogy a híd alatt repültek át, az oszlopok között trükköztek, tekertek, csavartak, bukfenceztek a levegőben.

Hol volt ez a lovas verseny?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Hali.

Katlina,L.Judit köszi nektek is.cupp :)

L.Judit.a Tiszaligetben volt most pént-szomb-vas napokon.ma a serdülő döntőt néztük meg.még mi is most voltunk ilyen rendezvényen először.Volt emeletes kilátó a nézőknek+kis büfé +pónilovaglási lehetőség.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

CSajok....

Hajniról tudtok valamit????

már 1hója nem írt :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt! :)

JJudit,ismét egy szupi programon vettetek részt :) És kicsit így belenézhettetek a 20iai műsorba is :wink:

Andi,én sem tudok semmi Hajniékról,de felhívom már vmikor.Már lehet,hogy dolgozik :roll:

Erika,írj ám,mert nagyon várom a beszámolót :)

Meg többiek is,tessék írni,vége a hétvégének :P

Mi egy borzalmas éjszakán vunk túl :( Éjféltől kezdve óránként ébredt Luca,és csak sírt+sírt.alig tudtuk megvígasztalni.Tuti,hogy a foga,el is felejtettem mondani,hogy áttört a 2ik is neki :)
1órára meg megyünk a Kossuth térre,ma lesz apáék búcsúztatója :cry: Már csak 10 nap együtt. :( Remélem még változtatnak az induláson,de egyszer úgyis elérkezik az idő.

Kép
Kép
tundi24

Köszi a Köszöntést Mindenkinek! Kép

Sziszi! Boldog Születésnapot! :D

Kép

Erika! Ment mail! Remélem megkaptad! ;)
szilbee

Sziszikének Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Sok-Sok Szeretettel !!!!! :) Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Sziszikének nagyon boldog 4. születésnapot!!!

Kép

Tündi: És nem hatott semmi szegénykémnek? Sem kúp, sem gél? :( Hát....nem lennék katonafeleség...... :( :( :(

Rólunk:

Nagyon nagyon aranyosak vagytok, hogy "megemlékeztetek" rólunk tegnap, nagyon jól esett. Szilvi, megkaptam a lapot, köszi, azon meg bőgtem. :oops: :oops:

Jól sikerült minden, bár iszonyatosan elfáradtam. Még az életben nem kaptunk össze annyit apával, mint szombaton. :lol: :lol: Mint egy olasz pár, komolyan....De a végén mindig valamelyikőnk elröhögte magát, úgyhogy nem volt komoly.

Rékám végigaludta az egész szertartást. A kezdetén a vállamra kéreckedett, aztán orgonaszó ide vagy oda, bealudt. Akkor ébredt fel, amikor az istentisztelet után néhány csoportképet készítettünk.

Hozok majd fotókat is.
jaimee1

Sziszinek sok-sok boldogságot kívánok a születésnapja alkalmából!! Kép
judit_79

Sziasztok!

Marcikának boldog névnapot kívánok!

Sziszit pedig isten éltesse szülinapja alkalmából!

Rékának meg gratulálok a keresztelője alkalmából!

Nem voltunk itthon, kimentem Csongiért anyósomékhoz, és tegnap jöttünk haza. Hoztuk a 11 éves unokatesóját, itt nyaral nálunk egy hétig.

Este meg szüli-, névnapi kerti partin voltunk! Hú, nagyon jól sikerült, a gyerekek kitombolták magukat, mi meg végre jól kidumáltuk magunkat a barátnőimmel:)
Este 11-kor jöttünk haza :lol:

Tündi, hát nem irigyellek. Enyém uram legalább 3-4 hetente itthon van. De meglátod, gyorsan elrepül az idő, és azt veszed észre, hogy már itthon is van! (Aztán remélhetőleg nem akar majd többet kimenni...)

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Már csak 10? :shock: :( Most mennyi időre megy?

Remélem ma már nem kínozza a foga Lucust! :(

Erika! Várom a képeket!!! 8)

Vmit még akartam... elfelejtettem. :oops: :(
szilbee

Megjöttünk az ünnepségről. Nagyon szép volt,sztem benne lesz a szolnok tv-ben is vmikor.Elég viccesen volt felöltözve Szekeres ,kissé szűk volt rá az öltönye :twisted:
Kaptunk még +2 napot:) Aminek nagyon örülök,csak agond az,hogy így később is fognak hazajönni,és nem feruár lesz az hanem majd március :evil: Na,de megpróbálok nem szomorkodni,majd elütjük Lucával az időt :)
És képzeljétek busszal mentünk be,mert a kocsink szerelőnél van,viszi műszakiztatni.Hát minden elismerésem azoké akik babakocsival tömegközelekednek!!!!Távolsági busszal mentünk be szolnokra,alig fért fel rá az esernyőre csukható kocsi,még jó,hogy nem a bergonnal mentünk,mert azt fel sem tudtam volna tenni :evil: A másik meg,hogy már bent szolnokon a 6Y-sel mentünk,és hogy mi bunkó az emberek nagy része,az síralmas.Mondja egy öreg néni,hogy hát menjek már arébb,mert nekitoltam a kocsit,jelzem mindenki kifelé volt fordulva és nem menetíránynak.És mondom neki,hogy szeretnék hátrébb menni,de a lábától nem tudok,és még ő volt megsértődve!!!!Hát kiakadtam.szóval le a kalappal azok előtt akiknek ezt mindennap végig kell csinálniuk!!!

Erika,adtunk neki kúpot,de most az sem használt:( Várjuk ám nagyon a képeket! :)

Évi,jó kis party lehetett :) Akkor Csonginak van most társasága :) Nem is tudom melyik a jobb,amit a te férjed csinál vagy amit az enyém :roll: Maradjunk abban,hogy egyik sem.
Abban sajnos nem vok biztos,hogy nem akar majd többet kimenni,persze ebben bízom,de sztem esélytelenül.Aztán majd meglátjuk mit fog belőlle kiváltani,hogy fél évig Luca nélkül lesz.Aki pl ma reggel ahogy kinyitotta a szemét,felemelte az apja takaróját,és széttárta a kezét,és rázta a fejét,hogy nincs ott apa :cry: Meg ugye számolni kell azzal is,hogy nem fogja megismerni,hogyha hazajön,és az bizony apának fog rosszabbul esni.
Na,de nem panaszkodom itt tovább :!:

Szilbee,most napközben nem volt gond a fogakkal,csak a fáradtsággal.Hazaértünk és már aludt is 2percen belül,szerencsére hazafele kocsival jöttünk,keresztanyámék hazahoztak :) :)
Ha eszedbe jut mit akartál írd ám meg,nekem is szokott ilyen lenni :?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, fel a fejjel, majd eltelik ez a 6 hónap is....

Erika! Nagyon várom a képeket!

Andi! Jó lett Sziszi új vonalzója! :lol:

Hajniékról én tudok, bár ő is írhatna....elköltöztek a szomszéd lépcsőházba, múlt héten már kezdték a beszokatást a bölcsibe Francival. Ma viszont én vittem az értesítést a bölcsibe, hogy Francit megcsapta a 220 , úgyhogy ma meg holnap még kórházban van megfigyelésen :cry: De azt mondja Hajni, mindenféle vizsgálatot csináltak rajta, de nem találtak semmit szerencsére.

Lili jól van, helyrerázódott a szobatisztasága is :lol: Kis ügyesem :lol:

Én meg dögrováson voltam ma...csak f..tam meg h...tam egész nap :cry: :x Sztem bezabáltam, vagy nem tudom :roll: Még a tea meg a keksz sem maradt meg bennem. Kólát iszogatok, meg dinnyén gondolkodom, hogy enni kéne.
Na, kisírtam magam.... :wink:

Ja, Ildiékkel is találkoztam! Ők is kint laknak már a Szecskán...vagy ezt már írtam? :roll: :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri! Jobbulást neked! Ez az idézet nagyon találó és igaz... :cry:

Francinak is mielőbbi jobbulást! Szegényke, remélem nem lett semmi baja! De biztos nagyon megijedtek!

Hajni, gyere közénk, hiányolunk! :wink: :)

Nekünk is jól sikerült a hétvége, szombaton grilleztünk itt a ház mögött két másik családdal, meg a tesómékkal. Mennyi szunyog van most! S nem csak este, de már délután! Tegnap a tiszaparti játszótéren is jöttek, nem gondoltuk, hogy 5 órakor már vinni kell a szúnyogriasztó krémet!

Tündi! Pont most megy a híradóban a búcsúztató. Kívánom, hogy gyorsan elrepüljön az a fél év. Az én párom a jövő héten Pápára megy, igaz az csak 1 hét + a hétvége , én ezt sem díjazom :roll: De azért semmi az a fél évhez képest.

Ha belegondolok, mi egyszer sem próbáltuk a babakocsis közlekedést... Legalábbis a naggyal tutira nem. De még a kiskocsival sem lehet egyszerű.

Na megyek, Marci követeli a vacsorát, és itt ugrál a fotelban :)
judit_79

Sziasztok!

Tündi, apa nem először megy?

A barátnőm szerint nagyon szuper a karácsonyi ünnepség, ha kapttok rá meghívó ne hagyjáok ki! A másik szuper dolog pedig, de mondom csak szerine, hogy apa távol, de a pénz az jön .....
Lucusnak gyors fogáttörést!

Évi, Csongi ezek szerint kihasználja a suli előtti utolsó napokat!

Elin, jajjjjj szegény!!!! Kinga is így kezdte, aztán jött a kórház....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szegény Franci!
Nóri!!
Azt nem tudod hogy történt ??

Mi megvagyunk elvagyunk,Robi cseveg egész nap valamit értek valamit nem :oops: ,rengeteg a szúnyog :twisted: amitől frászt kapok
úgy néek ki mint egy ótvaras cigánygyerek :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hiányolást jól esik nagyon! :)

Nóri!
Köszi,hogy adtál egy kis életjetet felőlünk,és hogy szóltál a bölcsibe is! :) Jobbulást neked,remélem hamar végigszalad rajtad az a nyavaja! :(

Lányok!
Elmesélem az áramütéses történetet!
Szóval vettünk egy lakást a szomszéd lépcsőházban,ahova szerencsésen át is költöztünk,de ezt a régi lakást meg le kell adni mert honvédségi így ki kellett festeni stb. Tegnap délután átmentünk takarítani kicsit,már éppen azon voltunk,hogy megyünk haza mert Franci fáradt léptünk kettőt egy pillanatra elfordultunk Francitól aki idő közben talált egy szöget a szőnyegen és be akarta dugni a konektorba!De hál istennek az nem sikerült,úgyhogy csak ahogy közelített a szöggel a lyukhoz megcsípte az áram!Lett a középső újján egy gombostűfejnyi kis hólyag! És nagyon üvöltött!Felhívtuk az ügyeletet azonnal ahol mondták,hogy bár jól van a gyerek de mégiscsak juthatott áram a kis testébe vigyük be a kórházba majd ott eldől mi a teendő!
Így is történt,és most megfigyelésre bentartották 48 órára! Egész nap vele vagyok,éjszaka meg apa tartja nála a frontot nem hagytuk magára! Volt vérvétel,vizelet,ekg,mellkas röntgen,vérnyomásmérés.Eddig minden rendben van remélem holnap már nem alszunk bent!

A bölcsi is tetszett neki ,de a héten már így nem nem megy sajnos! :cry:

Most ennyi,megyek pihenek holnap korán megyek megint vissza szurkoljatok,hogy itthon aludjunk!Mármint holnap!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Nóri,jobbulást!!!!Remélem ma már jobban vagy!Megelőztél Hajniékkal kapcsolatban,mert én is pont tegnap hívtam,csak este már nem tudtam jönni írni,mert vendégünk volt!

Hajni,megy a drukk,hogy ma már itthon aludjatok,és nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!
Kép

Jjudit,apa már másodjára megy ki afganisztánba,2éve volt már 7 hónapot.Én ezzel a pénzzel úgy vok,hogy jó-jó..hozzáteszem most sokkal kevesebbet fog kapni,mint 2éve :roll: és ha felrobbantják őket,nincs annyi pénz amivel pótolni tudnák!!!!
De tényleg majd eltelik,és most még tervezzük,hogy gyorsan még elmegyünk vmerre,hisz kaptunk még +2napot kiutazásig :) :)

Katlina,én is tele vok csípésekkel,és sebesek is lettek.Nem tudom megállni,hogy ne vakarjam!Apa meg rám szól,de már későn :)

Judit,mi most néztük meg a neten a tegnapi híradókat,mert tegnap nem tudtuk.Szúnyog tényleg nagyon sok lett augusztusra :evil: Marci szereti a grillezéseket?Szoktak gyerekek is lenni?

Most menek,mert nagytakarítunk,függöny mosás,ablak pucolás,du krumpli szedés,áááá...holnap meg csavargunk :) Remélem jó idő lesz!Azért néha majd bekukkantok :wink:

Kellemes napot mindnekinek!

Ja,és ma reggel megszületett a bnőm kisfia(végre)simán ...3450g és 55cm.

Kép
Kép
tundi24

Hajni!

Boldog Születésnapot!!! :D

Kép

Remélem minden rendben lesz Francival! Azért jó hogy nem csapta meg jobban az áram ... :? Belengondolni is borzalmas mi lett volna, ha... és hát olyan gyorsak már, hogy képtelenség 100%-ban figyelni rájuk... :(
szilbee

Hajni! Sok-sok boldog születésnapot kívánok!
Kép

Nagyon örülök, hogy Francinak nem lett nagyobb baja, és remélem, ma már hazamehet a kórházból.

Tündi! Amikor itt grillezünk a lakókkal, mindig vannak más gyerekek is, úgyhogy Marcinak is van kivel randalírozni közben :) Az a jó ebben a lépcsőházban, hogy tök jóban vagyunk a szomszédokkal, és a gyerekek is szeretnek egymással játszani.
Tegnap mikor hazamentünk, nem bírtunk megmaradni a szúnyogok miatt az udvaron. Még nadrágon keresztül is megcsíptek. Szerencsére Marcit nem, mert őket már napközben bekenik a bölcsiben.

A barátnődnek gratula a babához!! :)
judit_79

Móning!

Hajni: Nagyon bódog szülinapot neked! :P
Remélem ma már hazajöttök Francival!

Kép

Tündi: Gratula a barátnődnek, gondoltam rá párszor.
Hát ja, most "nem sokat ér" a dollár, nektek az nem jó, ugye? :?

Nóri: jobban vagy már? Kóla jó fofásra?

Szilvi: Mizu a legénykéiddel?

Rólunk: Nem sokat aludtunk az éjjel, megint pukit préseltünk fél 2 és fél 4 között. Rékám úgy ordított olykor, hogy majdnem megsüketültem....Aztán főztünk teát, iszogatott belőle,majd az Apja elringatta. Én nem bírtam a strapát. :oops:

Aztán reggel elindultunk a bankba, de 10 méter után eszembe jutott, hogy 21-én úgyis mennem kell, mit ugrálok, úgyhogy mégsem mentünk, sétáltunk egyet. Réka ordított egy sort a babakocsi mélyéről, cipőjét, sapkáját dobálta...mindezt amiért "lekötöztem". :lol: :lol:
jaimee1

HAJNI.

ISTEN ÉLTESSEN!!!

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

sziazstok!

Utólag is nagyon Bold névnapot Marcinak
Nagyon Boldog születésnapot Gergőnek
Nagyon boldog születés napot Sziszinek
Nagyon Boldog születésnapot Mano!
Dávid Boldog hófordulót!

Elin !

Jobbulást! Kell még a kockásfülü nyúl?

Mano!

Bizti Franci is nagyon megijjedt szegény!

Tündi!

Kitartást gyorsan eltelik az idő!
De azért karácsonykor haza jönnek nem?

Jaimee!

Örülök hogy jól telt a keresztelő!

puszika

Kép
kbernadett

HAJNI!!!
Kép
Remélem, ma este együtt ünnepeltek!
Bölcsivel beszéltél azóta? Mert Enikő aggódott a beszoktatás miatt.... :?....ugyebár megy szabira.

Köszönöm, megmaradok :wink: Bár a gyomrom most is fáj, nem is terhelem szegényt....

Erika! A kóla a hányásra jó. Bubi nélkül, hidegen. Meg sok benne az ásványianyag is, pótolni a szervezetnek kiváló.

Betti! Kockásfülű nyúl? :shock: Nem értem...nekem kellett???? :shock: Nem emléxem, mindenesetre nem kell...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Borsmenta tea. Az segít erősteni és nyugtatni a terhelt gyomrot! Aztán remélem mihamarabb rendbejössz teljesen!
szilbee

Hajni, boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Remélem Francinak nem lesz semmi baja, és még ma hazaengedik!

Jaimee, akkor ez nem a Rékák éjszakája volt... :( mi sem aludtunk :(

Tündi, végre baba! látom neki sem tudták a súlyát pontosan megbecsülni, eléggé mellé ment :wink:
látom színes a program mára :) jó munkát :)

Kép
pimelinda

Hajni,módosítok :oops:
BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!!!!!!
Kép

Betti,hát nem tudni,hogy karácsonyra hazajöhet-e.Lesz majd szabijuk,csak kérdés mikor kerül rá pont a sor.

Erika,képek a keresztelőről? :wink: Puki préseléssel nekünk is szoktak gondok lenni.Luca is felháborodik ha ki van "kötve".Mondjuk nem csodálom,hogy tiltakoznak ellene,én sem bírnám,de hát muszáj,mert pl Luca simán feláll benne. :?

Szilbee,nemsokára ünnepeltek :) :) Klassz ez a vonalzó :)

Bnőm nevében is köszike a gratulációkat! :) Aranyosak vagytok!

Takarítás folyt.köv. :(

Kép
Kép
tundi24

Nóri: Millen ásványi anyag van a kólában? Max. kálcium kivonó és fémtisztító. :shock: :shock: :shock: Vagy fordult a tudomány? :wink: :wink:

Tündi:

[quote]m írta:ert pl Luca simán feláll benne.

Már Réka is. Pénteken majdnem szívrohamot kaptam, mert egyik pillanatról a másikra felállt benne és ha nem figyelünk oda, belefúródik fejjel az aszfaltba. :? :? Mostanában ordít a kocsiban. :? :roll: :roll: Nagyon nem izgat, majd abbahagyja....

Andi: Klassz az új Sziszifotó! :)

Rólunk: Fotók még nincsenek.
jaimee1

Jaaaj, Szilvi! Borsmenta teát 1x vettem, úgy azzal a lendülettel ki is dobtam :x Borzasztó íze van. Nekem....

Kóláért sem vagyok odáig, de ilyen esetekre megteszi.

Erika! Te is kaptál körlevelet a kóla hatásairól? :lol: De ettől a 2,5 decitől csak nemj rohad ki a fogam. ÉS HASZNÁLT, más perpillanat nem érdekelt.
(Amúgy ezt nem én találtam ki)

Kitartás lányok, ma este is lesz szúnyogirtás. Hátha....
Lili is teli van csípéssel. Némelyik meg szét is terül neki, meg bedagad, ami utána kékül-zöldül-feketedik, és ez eltart 1 hétig is. A Calciumusc meg annyit ér sztem, mint abban a bizonyosban a bumm.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!

Igen privbe írkáltunk lehet hogy még meg is van az üzid! De akkor tárgytalan:-)

Bettikét is nagyon szeretik a szúnyogok :cry:

Nekem elsején kezdödik a suli:-( annyira nem várom olyan nehéz lesz ez a félév hogy ajajjjjjj:-(

puszika

Kép
kbernadett

Nóri: Óh, én imádom a kólát, nagy áldozat tőlem, hogy csak ünnepnapokon iszom. :wink: Nem is azé' mondtam, csak még azt nem hallottam, hogy ásványi anyagok is lennének benne.

Sztem fincsi a borsmenta. Elég régen ittam ugyan...Nekem a csalántea a mélypont. :D

Telefonált a fotós, csak csütörtök este kapunk képeket. Ebben a nagy digitális világban ez kész örökkévalóság. :roll: :roll: :roll: :D

Réka lépeget a járókában. Ha karika lába lesz....nem tudom mit csinálok.
jaimee1

Erika! Az még nagyon soká lesz... :( (csütörtök)

Nóri! Nem az íz a lényeg, hanem a hatása ha az ember carul van. :lol:

Felállás: Dév a fürdőkádban gyakorlatozik. A másik "legbiztonságosabb" hely... :? Most meg...

(szün)

Kihúzta a fiókot és felállt (az imént). :shock: :lol:

Minnyá töltök fel róla fotót!
szilbee

Erika! Nyugi! Nem lesz karika lába!!! :lol:
szilbee

Szilvi: Deügyibogááár! :lol: Akkor Dávidnak is nagy fejlődés ugrása van mostanában, nem? :lol: :lol:
jaimee1

Ímhol a büszke fiatalember... :lol:

Kép

Erika! Igen. Aug. 12-e óta megtanult felülni, "kutyázni", felállni és két kéz és két talpon állni (ilyenkor úgy néz ki mint egy pók és rakosgatja közben a lábait is).
szilbee

Dávid úgy áll ezen a képen, mint a cövek :D milyen büszkén feszít :lol: és cuki pofija van :wink:

Kép
pimelinda

Szilvi: Zabálnivaló! :P

Na én sem bírok magammal, ha már nincs keresztelős kép, dobok mást. Tegnap készült Abonyban a vadasparkban.

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök és milyen nagyok már!

Elköszönni jöttem mert holnap hajnalban indulunk Olaszországba Jesoloba!
Remélem Máté bírja majd az utazást.
Fanni nem akart jönni ő megy a mamáékkal a Balatonra!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?