Szia Andi!
Köszönöm a válaszodat! Amúgy nekem se mondott senki semmit a Diane-35-ről, amit tudok azt mind a netről tudom. Sajnos. Pedig olyan durvaságokat olvastam h egyes országokban be is tiltották vagy éppen akarják, mert bizonyítottam májrákot okoz, ill májkárosodást, és ezért van az, h asszem 2, vagy 1 évig lehet maximum szedni. Sajnálom h ezt neked nem mondták el, de az az igazság h én kérdeztem (pont ezek miatt) a nőgyógyászomat, hogy nem nagyon erős ez a gyógyszer, meghogy biztosan ez kell nekem?? De nem mondott rá semmit, csak annyit h ezek előnőrizve vannak... Meg amit már írtam, hogy vagy megoldja a szőrös
gondjaimat, vagy még több lesz tőle, dehogy ezt előre nem tudja megjósolni..Hát nagyon jó, de így még mindig nem tudom, hogy hallgassak az bőrgyógyászomra, és a nőgyógyászomra, és bátran kiválthatom és szedhetem, vagy inkább azokra, akik leírták mindazt a rosszat, amit olvastam..
Meg azt sem értem igazából, h miért nem lehet elküldeni hormonvizsgálatra, és a megfelelő gyógyszert kiválasztani, miért kell megvárni, hogy valamilyen bajt okozzon, és így derüljön ki, hogy hoppááá, még is rossz döntés volt ezt szedni...
Üdv
Juci