Sziasztok,
Erzsebet,
az én párom a lombik után ágyba hozta a reggeli-ebéd-vacsorát. Nagyon kedves volt tőle, jól esett!
Főzni is szokott, de kizárólag akkor ha neki kedve van hozzá. Ha megkérem akkor ellenáll...
AMúgy el van ő is rendesen kényeztetve általam, néha mérgelődöm is miatta...
Nálunk a keresztszülőséggel nincs gond, ha fiú lesz akkor az ikertestvérem lesz a keresztanyja, ha lány akkor pedig a legjobb barátnőm. Ebben ők egyeztek így meg és nekem vnagoyn megfelel
Jaimee,
örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, és Popi szuper kiscsaj, hogy aludt végig
Gioia,
keresztanyuka leszel? Az nagyon szép feladat. Én is lennék egyszer, imádnám is a keresztgyereket de eddig még senki nem kért meg ilyenre
Megvolt az uh, Pindurkával minden rendben, 5,4 cm, koponya 19 mm. Tarkóredő 1 mm. Legközelebb 4 hét múlva kell menni.
Kértem képet de nem kaptam mert kiderült, hogy ez a gép nem is tud nyomtatni.
Viszont a baba nagyon aranyos, böködte a doki a hasamat mire úgy fordult, hogy meg tudja mérni. Aztán Pindurka piszkálta a fülét meg hadonászott mintha fel lenne háborodva a hasam nyomkodása miatt, végül gondolt egyet, bekapta az ujját szopizni és megnyugodott
A doki nagyon ari volt, próbálta kifigyelni a nemét de nem mutatta meg neki a bébi.