Új privát üzeneted érkezett!

Hát mert még a szereti-szeretire is oda kell figyelnem, nehogy gólya kopogást halljunk újra...........................:) :oops:

Egyébként inkább csak a rosszkedv!

Lánykádat hazaloptad már? :lol: :lol:
Hogy viseled?
Vendég

mONÁCSka, bármi lehet, nekem fura ez az egész a tejjel, sztem beszélj szoptatási tanácsadóval (vagy Ritával?)

Ványadt vagyok, mint a liba, aki mákot zabált... Bejégkockáztam (kalóriaszegény desszert), és a torkom bedurrant mint az állat. Most szenvedek, meg nurofen, meg varázsszerek. Meddig leszek még kripli???

potyka

monácska: nem szedem a metet. Én úgy döntöttem, hogy majd, ha már nem szoptatok, akkor fogom. Amúgy is alapvetően gyógyszer-ellenes vagyok. Tudom, hogy a betegségünk nem nagyon oldható meg gyógyszer nélkül, de arra gondoltam, ha majd nem szoptatok, újból elmegyek kivizsgálásra, és derüljön majd ki akkor, hogy szükséges-e (nem tudom, emlékszel-e, de nekem csak 2 hetes a metes pályafutásom, terhesség alatt sem szedtem, mert mielőtt kiderült, csak rövid ideig szedtem...)
Sajnálom nagyon, hogy apad a tejed, főként annak fényében, hogy mennyit küzdöttél érte... Hogy szoktad... ((((((()))))))
Árkádos talit, úgy láttam a lányok áttették a 20-ai hét utáni hétre. Gyere mindenképp!!!!
linocs

Monácska: vasárnap hozzák, ha minden igaz -ez azt jelenti, hogy hétfő reggelre itthon is van. Egyébként szerintem jól viselem: egy párszor elkapott a jajdehogyhiányzik, de aztán azt az érzést az agyam prifériájára űztem, és tudatosan elhatároztam,hogy nem abajgatok az után, ami nincs (főleg, hogy hamarosan újra lesz :lol: ) , hanem élvezem azt ami van. Eddig összejött. És ez idő alatt szerintem elkapattam a fiamat. Most nyílt alkalom igazán vele lennem, túl az ellátásán - beleszerelmesedtem! Oszt majd meglátjuk, mi lesz a kettővel egyszerre. :!:
De valójában nem is tartok ettől, mert vasárnaptól elsejéig vendégeink lesznek váltásban :lol: , utána meg megyünk haza Erdélybe, utána meg bölcsi. :lol:

Tejcsi: mostanában én is nagyon keményen küzdök (magamhoz képest!- szopi után kifejem, és összegyűjtöm estére Niminek), hogy legyen annyi amennyi, de már látom a fényt az alagút végén, mert egy hét múlva mi betöltjük a 6 hónapot, és akkor meg már elkezdem a hozzátáplálást.
Azért néha látom, hogy enne még, de már nincs mit. Úgy hogy az én egyenletem a következőképpen állt fel:
nem sír +s zépen fejlődik = degeszre eszed magad drágám kicsit később :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

De Monácska!!! Téged valaki erősen félretájékoztatott!!! :shock: :shock: :shock: Az nem a laptető miatt van!!!! (mármint a gólyakopogás!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Potyka!
Írtam Ritának!!! De egyszerre jár az agyunk............... :) Jobbulást neked!!!! Danigyerek jobban van???

Linocs!
Értem. Mármint a metes kérdést........ Árkádosra megyek !!!! :)

Fanetta!
Egyenleted jó!!! Csak Nóri, az amúgy is elég nyugtalan, ijedős állapotához most hozzá kell még tenni, hogy éhes is.............. Szegénykém!

No megyek, majd írok dokinénitől visszajövet!
Vendég

Zsúúúú: eddig is akartam már írni, hogy azon túl, hogy a fiaink egyidősek, 1. a csajok is egykorúak 2. szinte egyszerre házasodtunk (mi aug.19), 3. a XII ker nincs is messze tőlünk, szóval szerintem összehozhatnánk néha a gyermekeink egy kis közös rendrakásra!!!!!!!!!! A csajok ebben profik :!: , és a fiúk is csak megtanulják tőlük, mi a módi!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja: férjem szerint nem vagy közveszélyes :lol: :lol: :lol: , a dádá minél jobbani enyhítése csak a feladat az ügyedben (próbáltam ezt priviben is vagy ötször, de valamiért nem ment el).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.08.15 11:10-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Mona!
Nagyon sajnállak a tejcsi miatt!!!
Kíváncsi vagyok doki néni mit mond!

Potyka!
Te jó asszony...... jégkoca 8)
Gyógyulj meg minél hamarabb!

Fanetta!
Képzeld tegnap vettünk 3 zsák padlizsánt, és meg is sütöttük kint!
Én mindig szoktam kicsi zacsikba lefagyasztani. Télen csak előkapom, és csak kutyulni kell! :)

Na húzok kotyvasztani, mert vendége volt Bencének, és kaja No!
Fasírtot szeretnék meg a kölyköknek pizzát sütni. Vettem ma kerek pizza sütő formákat, és egyszerre 4 pizzát lehet sütni vele!
Csak össze kell állítani, és be a sütőbe!

Puszi mindenkinek, és jó főzőcskét aki most kezdi, mint én!
Kép
Vendég

Bence ma 4.3.2 :lol: :lol:
Vendég

Elhúztunk anyósékhoz - eddig bírtam a házfelújítási nagy projectet. Pontosabban én még bírtam volna, Panyó viszont visítani kezdett, mikor az ütvefúró megcélozta a falat :cry: szegénykém, úgy megijedt!!! Felkaptam és már ronatam is el vele!
Plusz amint meglátja, h szopi jön, üvöltve fordítja el a fejét. Én nemtom ez mért van. Állandóan azon parázok, h így elapad a tejem :cry: Délelőtt is csak egy Frutapurat tudtam nagy nehezen beletömni, cici zéró....hát van nyűgünk elég, bocsi, h itt siránkozok...

KépKép
kmanna

Márti: igen, szabadban sütve az igazi!!! Én is szoktam lefagyasztani - ez a fast food, erdélyi módra :lol: :lol: :lol: .

Kmanna: lehet, hogy a meleg miatt is kevesebb a kajaigénye?
Tudom, hogy én könnyen beszélek - hisz az én gyerekeim éhenkórászok - de valahogy úgy gondolom, hogy a kaja mellett nem halhat éhen egy gyerek. Szerintem a túlélési ösztön azért csak bele van oltva minden ember fiába (netán, lányába is :lol: )! Létezik, hogy ha éhes valaki, és ott a kaja, ne egyen??

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!!!

Tejcivel küzdőknek és a betegeknek nagyon sok pozitív energiát küldök!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

További képek a nyaralásból:

Aggtelek, barlangtúra után:
Kép
Bükkszék, strand:
Kép
Szalajka-völgy:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Fátyol-vízesés:
Kép
Szokásos időtöltésem: anyán lógok:
Kép
Itt laktunk:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Köszönöm Lányok!!! Máskor is gyertek, és bárki, akinek kedve van!!! Én is nagyon jól éreztem magam, Zalán estére teljesen lefáradt, de nam baj, kell a társaság Neki is!

Juditk, jobbulást Nektek, remélem hamar túllesztek ezen a nyavalyás víruson.

Bosek, nagyon szép helyen jártatok, én is szeretem azt a környéket! Blankát pedig mindig megcsodálom, olyan nagylány...

Kép
kikó70

quote="fanetta"]De Monácska!!! Téged valaki erősen félretájékoztatott!!! :shock: :shock: :shock: Az nem a laptető miatt van!!!! (mármint a gólyakopogás!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:shock: :shock: :shock: :shock: Nemmondoooood! És csak most szólsz?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Egykének lenni is kell néha, legalább Nimi is belekóstolt!

Megkaptam a recipét a tápira............ De nem váltottam ki, juszt se nem! Még nem! Adok magunknak két napot még a kísérletezésre! Doki néni szerint a súlya nem indokolja, hogy tápot kapjon! Mondom tudom, de még "csak" két napja nincs elég tejem, és bízzon bennem, hiszen majdnem két hónapot küzdöttem, hogy Nóri szopizni tudjon. Most sem adom fel, de a lelkemnek kell, hogy ott legyen a pótlék, ha gond van! Végül odaadta a receptet!
6,54 kg a lányka, és 62 cm. A fejecskéje 40 cm.

Bosek!
Blanka annyira fjelett, hogy hihetetlen! Mindig elnézem, hogy már miket tud, és Nóri meg mennyire csecsemő hozzá képest! Gyönyörű helyeken voltatok, fantasztikusak a fotók! A legszebb azért csimota...... :lol: :lol: :lol:

Kmanna!
Már reggel is akartam írni, hogy Panyónak olyan zseni fílingje van azzal a kócos sérójával! Csodaszép! Pihenjetek anyósnál, és a tejcit meg fejd ki, ha nem issza meg alányka, tényleg nehogy elapadjon! Nagyon meelg van.................. Megviseli ám őket is szerintem!

Kikó!
Köszönjük a meghívást én magamra vettem.......................... :oops: :oops: Ellenére annak, hogy most nem votlma ott!

Márti!
Padlizsán!!! Nyaaaaaami! Annyira szeretem! De itthon csak a hús az isten................ Alig tudok náha valami növényt is beléjük diktálni!

Pletyka a városban:
"Szegyén Cs-ék.... Hallottad, hogy beteg a gyerek, amit AZ a nő szült??? most mondd meg, minek neki ennyi idősen gyerek?"

AZ a nő, az én vagyok, Cs-ék a családom, a beteg gyerek meg Nóri!!!! (De hogy ha a kezem közé kapom azt a bunkót, aki ezt terjeszti, annak lesz gondja az orvossal, az biztos...... :x )

Íme egy beteg gyerek fotói....... :lol: :wink: :roll: :x

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffff
Vendég

Egy kép a tegnapi taliról:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Hihihihih
Márti!
Nóri is 4,3,2!!!!! Na ja, tán egy napon szültünk vagy mi??????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosek!
Még azt akartam írni, hogy nálad is rajtad szeret csak a lány lenni???? Nálam is..................... Dédik szerint csúnyán elkényeztettem...............

Linocs!
Minap olvastam, hogy Fruzsi hogy/mennyit alszik!
Nóri a következő menetrendet követi max. fél órás eltérésekkel:
Reggel 4 ébresztő ciczésre, 5-től kurjongatás és mackókomáknak dumizás, majd visszaalvás 8-ig.
8-kor ébresztő, kakával, majd cicizés.
9-kor alvás, ami kb. 2 1/2 - 3 óra szokott lenni!
12 körül ébredés, ebédelés.
2 körül újra szundi, de ilyenkor már csak egy órát alszik, majd lefekvés előtt még egyszer valamikor, ez változó.

Szóval nem a Te lánykád van rosszul összerakva, nálunk is ilyesmi a napirend! Ha a délelőtti nagy alvását elspórolom, lásd ma is a dokinénis látogatás miatt, akkor délután alszik sokat, de olynakor meg nagyon nyügi az egész nap.....
Vendég

Mona!

Egyik napról a másikra csöökent le a tej?? :shock: Emlékszem ,egyik nap még írtad h rengeteg van...basszus :x

Hát ez a pletyka :shock: :shock: :shock: Ki az az álatt aki ezt terjszeti??És főleg miért???Mire alapozza???Eszméletlen :x :x :x

Jók a talis képek+Blanka és Nóri baba is csodaszép!!! :wink:

Holnap reggel megyünk nyaralni!! :wink: :wink: :wink:
Viszek ugyan laptopo, de nem ígérem h nagyon képben leszek.....

Pusz

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kép

KépKép
KépKép
mni

Ki hogy bírja ezt a kánikulát? Persze a nyaralóknak könnyű, de rólam folyik a víz! :(
Jön az enyhülés, itt nyomon követhető:
http://www.idokep.hu/?oldal=hoterkep

KépKép
KépKép
mni

mni: még én is meghökkentem magamtól, hogy így frontálisan kiraktál!!!! :shock: :shock: :shock: Asszem lebuktam, és oda a legszebb kismama cím is, ha netán Jim visszaolvas :lol: :lol: :lol: Pedig má eltettem a tanúsítványt. :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta!
Gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!

Mona!
Hi Hi hi Akkor ezek szerint egy napon szültünk! :lol:
Húsvét vasárnap! :D
Utálom a pletykásokat! Nincs jobb dolguk, csak dumálni a másikról. Szörnyű! :evil:

Panni!
Érezétek jól magatokat!

Bosek!
Szuper volt a hely! De szerintem Miskolcot érintetétek ugye??????
És nem jötettek be! :cry:
Vendég

Fanetta, nem tetszik levegyem?

KépKép
KépKép
mni

mni:neeeee - már annyit nézegettem magam, hogy már én is hiányoznék magamnak - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- csak fura volt, így hirtelen szembenézni magammal - tudod, semmi lelki előkészítés, meditációs zene közben vagy ilyesmi :shock: :lol: :lol: :lol: (elküldöd a többit is mailben?-és miközben megjelennek a képek madárcsicsergés, hátmasszázs, égy egy jéghideg koktél :lol: -lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Na meg egy szemészt is kérek, hogy ha nekem nemtetsző dogokkal találkoznék, akkor azt a szememre foghassa :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.08.15 17:43-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

nem vagyok telhetetlen - egyáltalán!!!! nehogy valaki ilyesmit még csak gondolni is merészeljen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Hali!
Luca is 4.3.2. (asszem :roll: )
:D :D :D
Szépek a gyerkőcök, a fotók! Azért meg szoktam lesni, mi van veletek!

biribon

Mona! Drukkolok a tejcsiért! Egyik napról a másikra csak nem megy el. Jimnek is mennyi ilyen napja volt... Aztán utána vissza-vissza tért a tej.

biribon

szijaaaaaaaaaaaaaaaaa Földi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi van veled??????????????

Kép Kép Kép
fanetta

Márti: látod, látod, hogy nem jöttél a talira!!! mni mindenkiről csak szép képokat csinál!!! Ha látnád, pl. abból a csúúúnya Szilvánuszból is olyan szép foto lett - meg is izzadt rendesen a photoshop!!! :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Kislány mostanában extra pörgős. Az alvása is megkergült. Egész nap pörögni-forogni akar, aludni nem. De lefárad és hisztizik. Altatás az lehetetlen küldetés... Van, hogy még éjfélkor is pörög-forog, dumál, sikongat, rugdosódik a játszószőnyegén. Éjszaka is ébredezik. Szerintem valami fejlődési ugrás miatt (és talán a meleg miatt, frontok miatt). Alakul a kúszás. A játszószőnyegét teljesen bejárja, többször lehuppan a matracokból készített játszóteréről a körben lévő habtapikra is. Kukacoskodik, nyomja előre magát, megy a játékai után. És ami tegnap óta újdonság, egyre ügyesebben négykézlábba tolja magát, és úgy kezd hintázgatni. :-O
Szóval nagyon zajlik az élet. És kibírhatatlan a meleg!!!!!!!!!

Sajna ma hisztisebb, most fejni sem hagy. :?

Látom, szegény JuditKmétéknek is szükségük van a jókívánságokra. :( Mielőbbi jobbulást!

biribon

Sziasztok! Szia Biribon! :lol:

Mostanában én is csak olvasó (és panaszkodó) üzemmódban vagyok.

Holnap utazunk/nánk haza anyuékhoz. Mikor a gyerekek felébredtek ma du., elmentünk a Nyugatiba megvenni a jegyet, hogy legyen hely holnap reggel az IC-n. A pénztárnál vettem észre, hogy a pénzt otthon hagytam! :shock: :roll: :roll: :roll:
A pénztárca nálam volt, üresen.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Oké, semmi gáz, mentő ötlet: megrendelem neten, anyu számlájára (mert nekem csak kp-m van). Erre nem működik a helyfoglaló rendszerük! :evil: :evil: :evil:
Ja, a férjem még nem jött meg munkából, őt sem tudom elszalasztani.
Hát ilyen peches is csak én lehetek! :?
Vendég

biribon: gondolkoztál már azon, hogy pl. amikor a kölök 1 éves lesz, és a tejcsi mellett eszik már mást is, és neked nem kell fejned, akko mit csinálsz azzal a felszabadult rengeteg időddel????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

zsu: mér nem küldted Vikót, hogy másszon haza, és hozzon pínzt???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

na jó - eldugulok - kezdek sok lenni, még magamnak is. (de azért még vissza- visszalesek :lol: )

Kép Kép Kép
fanetta

Marci hintázik:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Niki:Küldd már át lécci e-mailen a Patinak szánt képet, had tegyem fel, mert szerintem ha azt meglátja, tuti előkerül :lol: :lol: :lol: :lol:
Kikó: mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszi, hogy mehettünk és a palacsinta, nyaminyami volt.
Monácska: így kell hozzáállni úgyis visszajön még a tejcsid meglásd. Mér mondják Nórára, hogy beteg? Én ezt nem értem.
Biribon: pont emlegettünk tegnap, jó hogy előkerültél, rakjál majd képet is magatokról.
Bosek: most tényleg súlyemelést sportoltál, vagy csak a Blankaemelgetésre gondoltál?

Kölyök, Jim, Eszterxx, Pati, Kavszévi hun vagytok már?
Zsu, Niki: köszi a Marciköszöntést, kapott olyan tanuló kutyust, amilyen a Lillának is van.

Minden nyaralónak jó nyaralást.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

[quote="fanetta"][ írta:fanettab]zsu: mér nem küldted Vikót, hogy másszon haza, és hozzon pínzt???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Végül sikerült neten lefoglalni a helyet. Remélem már semmi nem jön közbe, és rendben leérünk!

Monácska, drukkolok, hogy visszajöjjön a tejcsi! Biztosan meg tudod csinálni! :lol:
Vendég

Kikó!! én is nagyon köszönöm a vendéglátást! Zalán nagyon édi volt, azok a kék szemek! :)
és aláírom, hogy ő még Eszternél is kevesebbet alszik!!

Niki, cuki a csoportkép! köszi

voltunk ma először babaúszáson, tök jó volt. nekem tetszett.
Eszter az úszás alatt sajna már kicsit álmos volt, de szerintem neki is bejött, bár így elsőre elég nagy nyüzsi volt, pislogott körbe nagyokat. Persze - ahogy szokta - az úszás előtt egy vadidegen csajnak viszont - aki csak rámosolygott - vagy 5 percig hangosan kacagott... anyjának miért nem szokott vajon hiába parádézok neki....??

akit érdekel a hely szimpi, a rómain van egy családi ház alagsorában, előtérben játszórész nagyobb gyerekeknek, de van járóka is, és akár ott lehet hagyni a babát amíg öltözik az ember, vigyáznak rá (mondjuk én szerencésre most Attilával voltam)

bent pelekázórész, még pl törlőkendőt is adnak. gatyeszt meg fürdősapit venni kell, ami szivárgásbiztos állítólag.
a pancsi kb 30 perc, merülés nem volt csak nagyobbaknak. Eszterre külön figyelt a "főnökasszony" (Mattesz Csilla) - mondta, hogy hagyjunk ki részeket, hogy pihenjen így elsőre. mondókázás megy közben, szóval jópofa.
nekemköcsit pörgős volt, csak ez volt fura, gondolom mert utána jött a következő csoport

ja és nekem tisztának tűnt pedig elég háklis vagyok. egy pici medence itt csak babaúszás van.

hozzáteszem azért szerintem elég lehúzós a dolog, mert ezért 3500 ft rengeteg. plusz a gatya meg a sapi még 5500 amit egyszer kell megvenni (azt hiszem nem kötelező csak akkor "baleset" esetén kell perkálni talán)

azért mi megyünk megint, kíváncsi vagyok ha már ismerős lesz Eszternek a dolog fogja-e láthatóan élvezni. szerintem biztos sokat számít, hogy szokja a vizet.

no pá, hétvégén megyünk Balatonra - most, hogy ilyen isteni idő ígérkezik ! :)

KépKép
judit18

mármint "nekem kicsit" ....

és még annyit, hogy jól lefáradt tőle, utána azonnal bealudt és most este is 8kor már meg kellett fürdetni és azonnal szundi utána pedig máskor 9ig kukorék

ja és Linocs! magához képest tök jól evett utána!

KépKép
judit18

Sziasztok!

Két napja még viccelődtem Zsunak a szopi alatti hasmarsról, hát moswt utólért a kór engem is.
Ráadásul holnap megyünk vidékre apukám 60. szülinapját ünnepelni. Remélem a 200 km-t bírom majd valahogy, és addigra javul a helyzet.

Talisképek szuperek! :D :D :D

Bosek,Monácska!
A lányzók tündériek. :wink:

Bosek!
Nagyon szeretem a Fátyolvízesést, úgy odakívánkoztam, ahogy láttam a képet! :wink:

Mona!
Nehogymá ne legyen több tj. Annyit bíztattál, dícsértél engem, hogy nekedbizti lesz elég tejed (meg Nórinak) pár napon belül. Kitartás! :wink:
A pletykákat utálom Pfújj....

Zsu!
Az utazás remélem szerencsésebb lesz, mint a jegyvásárlás!

Fanetta!
Ismét jót szórakoztam írásodon. :wink:
Székelyföldön egy árustól anno megkérdeztem egy konyhai fa eszközre, hogy micsoda? Potyoló -mondta a bácsi. :shock: :shock: :shock: MI? -Hát vinettavágó. :shock: :shock: Mi? _Hát ezzel vágják a vinettát! És akkor feladtam, hogy megtudjam mi az a potyoló. Pár nap múlva megtudtam, hogy a vinetta a padlizsán. Akkor vettem is potyolót! Azóta szoktam én is padlizsánkrémet csinálni. :lol: :lol:

A nyaralásból hazaérve írtam, hogy Zsomb ritkán fordul, nah pár napja ahogy lerakom egyből fordul hasra... :lol:

PannY!
Jó nyaralást nektek!

Judit!
Örülök, hogy bejött az uszi, hétvégére jó pihit a Balcsin! :wink:

Muszáj mennem, már nagyon aggonizálok!
Lehet, hogy a fürdőkádban alszom, az van legközelebb a Wc-hez. :lol: :lol: Bár onnan meg ki k,ell mászni! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kikó által rejtegetett édi Zalán:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Most sikerült egy kicsit visszaolvasni :).

Kvaszévi, jajj, de jó! Nagyon drukkoltam Nektek, remélem mostantól minden rendben lesz az apukáddal!

Juditkmét, jobbulást! Remélem hamar rendbe jöttök. Nimi talán pont a gyógyszerek miatt úszta meg a dolgot.

Zsu, bármi miatt is jelentett fel a banya, biztos megérdemelte! :evil:

Fanetta, látom előbújtál a csigaházból, méghozzá kipihenten! :lol: :wink:

Monácska, Te ekkora hírértékkel bírsz otthon? :lol: Én sem értem, hogy miért "kárörvendenek" így rajtad... A tejcsi-visszatornázáshoz mennek a drukkok!

Linocs, Kacika, Pété, Pepike, Pumperka, Judit18, Jim, stb., stb. Árkádos talisok! Valaki bevetné magát megszervezni a dolgot? Én szervezném, de valószínű, hogy pár napig nem lesz netünk. Szerintem nekem aug. 28-29 lenne már jó. Ha lesz valami pontos időpont, és én nem nyugtázom itt, akkor küldjetek egy sms-t, légyszi!

Pati, anyu mondta, hogy egy élmény volt a látogatásotok!!! :) Kár, hogy nem tudtam ott lenni, de majd legközelebb!!! :)

Kép

Kép
mzx

Mpatr írta:
[quote]S írta:zilvánusz, már említettem, hogy bojlykottálom (Döntsétek el, mint a muszáLY-t Laughing ) a fotóidat!! Ne teszegessél Te csak ide ilyeneket!! Twisted Evil Se a dekoltázsodról se a derekadról-hasadról-popsidról nem akarok látni képeket a márciusi babás topikban. Fúj! Ha én ilyen hájas trotty vagyok, más is legyen az! Punktum!
Amúgy a gyönyörű fiadat imádom nézegetni, ő jöhet!
És a talira is csak akkor vagok hajlandó jönni ha az ilyen Szilvánusz-féle csontkollekciók hosszú ballonkabátban vagy szumóbirkózó jelmezben érkeznek.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Na szóval hosszú ballonkabát nem volt Kikónál, se szumójelmez, de azért igyekeztem, hogy ne frusztráljak senkit. (Max. ijesztgessek):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Látjátok? Én már mászni is tudok! :)
Kép

KépKép
KépKép
mni

[quote="kiszazsu"] írta:kiszazsuRemélem már semmi nem jön közbe, és rendben leérünk!

Dehogynem! :? Tudom, másnak sokkal nagyobb gondjai vannak, de kijött egy marha nagy herpesz a számon!!! :evil: :evil: :evil: Miért ne most??? :roll:

A betegeknek jobbulást, a nyaralóknak szép időt!

Kikó, hát bűn rejtegetni egy ilyen helyes kispasit! :)
(Továbbra is mindig te jutsz eszembe a fiamról, mert rajta ragadt itthon az Alexától kapott Kikó becenév. :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Monácska
ne izgasd magad irigy gyökerek miatt. Én tudom hogy ez milyen, nálunk még a férjem családja előtt is titkolóznunk kell mink van mert olyan irigyek hogy megeszi őket a fene. Rólunk is mindig terjed valami, pl amikor nyertem az RTL-be az ment hogy van ott valakim! Jó mi, buta parasztok.
Remélem a tejecskéd helyre áll, de nagy az akarat erőd menni fog!!!!
Nóri csak ennyire legyen mindig beteg amennyire a mostani képeken látszik!! :lol:

Kikó!
Nagyon édes Zalán. Nem is láttam hogy szerveztek talit. :roll:

Pumperka!

Jobbulást és jó utat!!!!

Jimm!

Hiányzol!

Szilvánusz!

Ez már biztos tetszeni fog Patinak.

Tegnap este jó nagy vihar volt a Balcsin,és most is elég borus. Na mindegy elmegyünk az Afrika múzeumba állítólag lehet ott tevegelni. Nagyon élvezné Pepike, fel is hívom őket.

pepike

Kép

Kép
pepike

Kvaszévi!

Hogy van apud???És te?

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, milyen az új ház? A fótit hamar eladtátok ezek szerint? Vagy már írtad, csak lemaradtam róla?

Kép

Kép
mzx

Mzx!

Még áruljuk de szerintem hamarosan eladjuk. Ahová megyünk viszont le van foglalózva úgy hogy sok időnk már nincs.

Hogy álsz a pakolással?

Az Árkádos tali szervezését átadnám valakinek, mert éppen nyaralunk de szívesen megyek én is 28 vagy 29 nekünk is jó.

pussz

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?