Sziasztok!
Tonti
Köszi
.Amúgy nem most ment suliba,azért is van a felmérés.Most megnézik őket,akik jövőre elvileg mehetnek,hogy milyen állapotban vannak
!Szl agyilag érett,bár még van mit tennünk a fegyelem terén
..... De jövőre mesélek,hogy megy a suli
!
Tanulás: Benne volt a leírásodban a kulcsmondat, a figyelem!!!!A legfontosabb,amit tenni tudsz velük, hogy folyamatosan ellenőrzöd, figyelsz rájuk..Akkor bármi gond is van,időben tudsz lépni.Amit fontosnak tartok még,hogy mindig nagyon figyelj arra,amit a tanító nénik-bácsim jeleznek (mert asszem nálatok már csak ilyenek vannak,ugyi?Óvónéni,ilyesmi már nincs....).Szl ők időben fognak szólni,hogy ha gond van.vagy mire kell figyelni és ha odafigyelsz ezekre,ráhasaltok a témára,akkor sokat lehet fejleszteni.
Az egyik alapkészség,az értő olvasás elsajátítása lesz a legfontosabb!!!Erre nagyon figyelj oda,mert ha ez nem megy,hiába akar tanulni a gyerkőc,nem tud,mert nem érti,mit olvas.És inkább mássz rá, kérdezd ki,még ha utálja is,mint hogy blicceljen.Nagyon ott kell lenni,nem szabad szabadjára engedni.És rengeteget gyakorolni mindenben!!!!
Hát röviden ennyi
!Hosszan meg minek
!
Örülök,hogy megvan a bajod oka.Így ,hogy leírtad,már nekem is egyértelmű,de eszembe nem jutott volna
...Gondolom kapsz majd gyógyszert,aztán lehet,hogy magától visszaáll a dolog...
Amúgy tuti,mert jól lehet vele fogyni
!Na de viccen kívül,elég durván magas lehet már a tiroxinod,ha ilyen tüneteket produkáltál
...
Viszont lehet,hogy meg kéne azért sürgetni a dolgot,nehogy aztán nagyon rosszul legyél,mert december még messze van
....
Athiz
Megnéztem én a videókat,nagyon édik a fiúk
:).És jó volt hallani a hangod
!
Endi tényleg nagyon ügyes már,ahgy jön-megy,motorozik
.
Ovival van vmi újság?
Nálunk meg volt az első nagy szülinapi parti
.Meghívtam egy csomó gyereket,aztán nagy közös játszás volt :Ö.Volt 9 gyerek és 3 felnőtt,plussz Apa is befutott,na meg én
.Az alattunk lakó örülhetett
!
Rendeltem két kicsi csokitortát,el is fogyott majdnem mind
.Voltak szendvics-falatkák,egy kis sós nasi,meg persze üdítő...Volt akit csak hoztak-vittek(mondtam,hogy nem muszáj maradni,mehetnek a dolgukra),de azért voltunk többen felnőttek,szerencsére,így nem egyedül kellett levezényelnem a dolgot,mert nem tudtam,Apa mikor ér haza (hazaugrott Pestről estére ,hajnalban ment vissza....).
Szl jól sikerült
.
Az első képen jobb oldalt,kék kockás szoknyában a kislány Bulcsú szerelme
.Illetve Bulcsú az ő szerelme,Bulcsú meg "engedi",ahogy ő szokott fogalmazni
.Simán megy a szájrapuszi
!Olyan édik.Anyuka meséli,hogy a kislány mondogatja otthon,hogy neki aztán szép menyasszonyi ruhát vegyenek majd,ha összeházasodnak ...meg ilyenek
!Azért nem semmi az ovis szerelem
!
Képek jönnek
:
Ünnepelt 1:
Ünnepelt 2:
Tortaevés:
Pusztok!