Sziasztok!
Linda! Köszi az infókat. Hát készülök rá, hogy nem lesz egyszerű, de majd csak megbírkózunk vele. A baj csak az, hogy én egyáltalán nem számíthatok a férjemre, úgy néz ki, hogy még a 2 gyerek fürdetését, altatását is nekem kell majd egyedül megoldanom, ugyanis a munkahely váltással még sehogy nem áll - nagy a pangás melóügyben így nyáron.
Bölcsi: Én azt olvastam, hogy nem jó, ha akkor kerül bölcsibe a Nagy, amikor megérkezik vagy a közelmúltban érkezett a kistesó, mert úgy érzi, hogy a szülei elpaterolják otthonról a Kicsi maitt. Nálunk az allergiája miatt nem is mehet bölcsibe, meg hely sincs, de én azt tervezem, hogy van a közelünkben egy családi napközi, ahova akár csak pár órára is le lehet vinni a gyereket. Hát majd meglátom.
Zsuzsa! Igen, Andi után már mi jövünk.
Adél miatt ne izgulj! Itt az utcában van egy család, ahol 21 hónap van a 2 gyerek között és most 2 hónapja született a Pici. Dorina (Ő a Nagy) nagyon jól viselte, hogy távol volt az anyja - minden hiszti nélkül jött el a kórházból (minden nap bementek) és zökkenőmentes volt az apjával töltött 5 nap. Igaz, hogy Ő nagyon apás - inkább az viselte meg, hogy 2 hét után ismét az anyjával (na meg a kisöccsével) kellett lennie.
Kriszti: Nekünk nem nagyon volt plüss cuccunk, de ami volt azt én Perwollal mostam. Anna? Nem Te írtad, hogy nem akarsz gyakori nevet adni a lánykának? Hát sikerült a leggyakoribbat kiválasztanotok.
Ma voltam NST-n. Kólával és csokival indítottam - meg is lett a hatása, mást sem csináltam csak a gombot nyomkodtam.
Ja igen, már szép méhösszehúzódásokat is mutat a diagramm.
Képzeljétek, ma 1/4 4 óta fent vagyok, így elég hullának érzem magam.
Még szerencse, hogy Luca ma nagymamázik, majd csak este hozza haza a férjem. Ja, és kaki már napok óta csak a WC-be landol
, pisivel még vannak baleseteink, főként, ha sétálunk vagy gyerektársaságban van a kisasszony - ilyenkor biztos megfeledkezik magáról.
Még valami! Eddig földút volt nálunk - babakocsival nem volt rajta egyszerű közlekedni, pláne esőben, hóban - és tegnap kaptunk egy levelet az önkormányzattól, hogy szept. 30-ig lebitumenezik. Ma már neki is kezdtek a munkálatoknak.
Na ez jó hosszúra sikeredett. Bocsi.
Tündi