Sziasztok!
Jubi!
Nagyon tetszik Jazi ágya. Szerintem nem baj, hogy nagy. Ára is szuper volt. Ha nekünk lett volna helyünk mi is nagyot veszünk, de sajnos a helyhiány…
Timi!
Te nem vagy most, mert mentetek nyaralni (de jó nektek), de remélem majd visszaolvasol
Nem dagad a lábam és teljesen jól vagyok, tegnap katlan meleg volt, izzadtam mint állat, pedig nem vagyok izzadós. A meleget elviselem ha süt a nap, de tegnap nem sütött és marha tikkasztó idő volt. 9-re már jó volt.
Nálunk is van Háda Kft, de ezer éve nem voltam, messze van…:(
Linda!
Szépek a virágkreációid. Remélem Laura kigyógyult a lázas bajból. Hány foga van? Te visszamész dolgozni vagy kistesó projekt lesz? Mit tervezel?
Ribizli!
Remélem a darázscsípésed elmúlt
és nem vakargattad
Ezt a pechet. Nekem képzeld még mindig halványan piros és száraz ott a bőr. Kicsit megvakargattam…meg érzékeny is vagyok ezek szerint egy kicsit. Hogy bírod a meleget, frontokat?
Ha lesz időd dobsz egy-két csoportképet miket turiztál a bébinek? Nálunk sajnos nincs jó kilós turi, csak beárazott, nemrégen nyílt egy, érdemes lenne hetente 2x menni, mert olcsón vannak újszerű darabok. Meg szeretek turizni na
True!
Biztos nehéz lesz Katával szófogadás tekintetében is, nem tudom mi lesz ha majd a féltékenység is kijön stb. Egyébként veletek álmodtam, este a ti képeiteket néztem éppen.
Irigy a medencétekre, szuper lehet benne pancsizni. Levi ügyes a szobatisztasággal, nagyon vagány azzal a nyaklánccal
Zsuzsi!
De izgi, jővő héttől megkezdőik Rékának a bölcsi. Miket kell neki bevinni? Váltás ruha, pohár, ceruza egyéb felszerelést kell, mint az ovikba?
Hányan lesznek a csoportban? Hánytól hányig lesz Réka bent?
Hettie!
Egyre optimistábbnak és bizakodóbbnak, határozottabbnak tünsz, ez jó
Artiról nem teszel képet? Olyan régen láttuk őt.
Nekem kicsit fájdogálgat ez a jó szó a derekam meg néha hasam, de semmi keményedés egyéb. Kata tegnap anyukámnál aludt és ma is valszeg ott fog, hát azt hittem amíg ott lesz mennünk kell a kórházba, de nagyon eltaktikáztam. Nem tudom miért gondoltam azt, hogy hamarabb meglesz a bébi, mint a Kata. Gondolom azt hittem a több strapa, emelgetés megteszi hatását, aztán semmi…Még a teliholdban bízom, Kata is 2 napra rá született és az 18-a, hétfő
Apa elment dolgozni egyedül vagyok, most a net az első, aztán megyek a konyhába takkerolni, mert nem akarom így itthagyni. Rántott csillagtök lesz, krumplipürével, meg vmi saláta paprika vagy nem tudom.
Kata egyre rosszabb, nem fogad szót.
Amúgy bilizés sehol sincs, a WC szűkítőt sem használtuk. Ágybeszoktatás sehol sincs, velünk alszik. Most minden stagnál. Beszéde viszont alakul, mindent megismétel, előbb a telefonba mondta teliholdat látta tegnap
Tegnap elmentünk apával vacsizni, már nem voltunk 9hetes korom óta. Finom rozmaringos pulykamellett ettem, grillezett zöldségekkel, aztán gundel palacsintát.
Korkülönbség: majd lesz vhogy, olyan még nem volt, hogy nem volt sehogy
lehet beleőszülök, majd meglátjuk
Körkérdés:
Kinek mennyit, mit iszik a gyereke? Csapvizet, ásványvizet, kubut stb?
Még akartam vmi kérdezni, de elfelejtettem…
Na mentem a dolgomra, ebéd után még egy pihit beiktatok vagy tévénézést. Jó egyedül vhogy most.
Ha van vmi action, apa tudósít
Edit