Sziasztok!
Regen nem jelentkeztem már itt, de rendszeresen olvaslak benneteket. Elsőként nagyon gratulálok minden új babónak és anyukának, valamint nagy-nagy kitartást isa a pocakfájós babókhoz.
Monik,
Sajnos a mi Kristófunk is ilyen volt anno, ngyon keveset aludt, volt, hogy nappal két szopi között simán ébren volt már 1 hetes korában. Nyöszörgött, sirdogált, sehogy sem lehetett megvigasztalni, max ha magamra fektettem, úgy alukált, de 3 órákat sosem laudt nappal életében.
Én nagyon kikészültem tőle, magamat okoltam, hogy nem tudom megnyugtatni, hiába adtuk neki a hoemos bogyókat meg aztán az infacolt, semmi nem segített rajta, egyszer csak elhagyta, olyan 2,5 hós korára, akkor is ébren volt állandóan, de lagelaább már le lehetett kötni a figyelmét. Ez egyébként a mai napig igy van, keveset alszik nagyon, éjjel is kel még van hogy 1x, de van hgy 4-5x is. Kitartás, és legfőképp nyugodj meg, mert ez is ördögi kör, ha ideges vagy. Úgy látszik a Kristófok már csak ilyenek, a név kötelez.
)
Lányok,
segítséget is szeretnék kérni, mert megint kezd előjönni a szar anya vagyok érzés bennem.
Kristófom holnap lesz 6 hónapos, 8 kg, és még mindig felkel éjjel, én adok neki enni, ha már nagyon sír, bekajál, és attól vissza is alszik. A védőnéni viszont azt mondja, ne adjak neki enni, mert neki már nincs rá szüksége, nyugtassam meg, de ne vegyem ki, majd visszaalszik. Próbálkoztunk vele, addig jutottunk, hogy hajnal 2-3-ig ordított, végül kivettük, és abban a pillanatban mg is nyugodott, kaja nélkül visszatettem az ágyba, és úgy 10 perc után vissza is aludt, igaz kellett neki cumi, meg egy kis simogatás, de utána 1/2 7-ig csend volt. Szóval abban igaza lehet a védőnéninek, hogy nem éhes ő, na de én meg nem szeretem sírni hagyni. Rossz hallgatni, és kb vele együtt sírok én is. Ha felébred hiába simogatom a hátát, dúdolok neki, csak forgatja a fejét, sír, sokszor olyan, mintha nem is lenne teljesen ébren. Én meg kezdek kiborulni, mert nem értem, nekem miért nem jön ösztönösen az, hogy mi a fenét csináljak vele ilyenkor, ha felveszem az a baj, ha hagyom sírni akkor meg az. Tényleg próbáljuk ki egy hetet, hátha leszokik róla, vagy adjak neki enni aztán majd ha nem ébred éjszaka akkor abbahagyja az evést is? Szerintetek?