Új privát üzeneted érkezett!

Bébic
Nekem egy ilyen sajtos pogi receptem van:
Hozzávalók: 50 dkg liszt,
1 Ráma margarin,
1 szalakáli,
2 kávéskanál só,
2 tojássárgája,
30 dkg reszelt trappissta (tésztába)
Ezeket annyi tejjel jól összegyúrnuk, hogy jó kemény legyen. (a szalakálit lehet egy kanál langyos tejjel összekeverni)
1-2 ujjnyira nyújtjuk, kis pogiszaggatóval szaggatjuk. Lekenjük tojássárgájás tejföllel és sajtot reszelünk rá.
Ha gondolod próbáld ki!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

suzy. ne hari elkerulte afigyelmem. 2 hetig. 31-en repulok vissza.

pagabo. szuperek a kepek es nagyon szepek a lanyok!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Ugyanmá, én se vagyok ám egy konyhatündér, de a múltkor olyan frankó sütik születtek itt, hogy gondoltam, a legjobb helyen kérdezősködöm! :lol:

Susy: Szerintem jól van az úgy is. Én pl. folsavat csak saját magamtól szedtem, soha senki nem mondta, hogy szedjek. A 12. hetem végéig naponta 1-et, azóta meg néha-néha lecsúszik 1.

Gabi: Jók a képek, tündériek a lányok!

Gabi (mármint Gabrielldaniell :lol: ): Már le is mentettem, kösziii! :lol: (Ilyen recepttel még nem is találkoztam, ahol fél kg liszthez ennyi sajtot írnak, mindenhol csak olyan 10-15 dkg van....)
Meg most utána olvasgattam és azt hiszem, megvan az egyik ok, hogy sokszor miért lesz száraz a pogim: nem szabad utánlisztezni, csak annyi lisztet szabad bele tenni, amennyit ír. (Én meg mindig addig pakoltam bele, amíg már nem ragadt.... :oops: ) A nagyon lágy tésztát be kell tenni fagyasztóba, és utána sokkal könnyebb vele dolgozni....nahát, mindig tanul vmit az ember! :lol:
bébic

Bébic: mikorra kellene a recept? Nekem otthon van egy és az jól szokott sikerülni. Ha hazamegyek (és persze ráér) akkor begépelem ide. Amúgy vmi hasonló amit Gabrielldaniella írt, de én fejből nem vágom!!! :lol:
Húú most mentem el ebédelni, de borzalmas idő van. Igaz itt már alakul valami, de szerintem a hidegfront nyomja maga előtt a forróságot.
Vendég

sajna ezek a receptek nekem nem jok tobbe. rizs/kukorica liszttel teljesen masok lesznek. majd ha mar nem dolgozom veszek olyan szakacskonyvet es gyakorolok :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Bocika: Kösziiii, jöhet! :D
(Ráér, mert szerintem csak holnap vagy vasárnap jutok el odáig.)
bébic

Huha. most nezem ott 36 fok van. ajaj

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Most jutott eszembe, hátha segít majd, nekem van egy kenyérsütős könyvem, abban vannak gluténmentes receptek egyfajta sütőkeverékkel, aminek HERON FOODS a márkája. Megnéztem gugliban, úgy tűnik, hogy angol eredetű a cucc, de ha vennél majd és esetleg kint nem akadsz rá (bár ezt eléggé esélytelennek tartom, hogy pont ott ne lenne, de ki tudja...), itt Pesten lehet kapni jópár helyen.
bébic

Mush!
Azt már én is nagyon várom, hogy a gyerekünk is úgy élvezze a karácsonyokat, mint ahogy mi tettük azt kis korunkban!!! :-D Jó utat haza!

Bébic!
Homeós bogyót még nem próbáltam a gyomromra, de köszi a tippet!!!

Pagabó!
Milyen csini kismama vagy!!! Kiscsajok nagyon helyesek!!! Az Elevitet én már csak akkor szedem, ha eszembe jut. Kb. 3-4 naponta egyet.

Most jöttem be az erkélyről, teregettem. Totál odasüt a nap! Hát ez valami eszméletlen durva!!! Ja és persze fekete pólóban voltam. :-D Kitartás mindenkinek, állítólag este jön a hideg!!!

Kép
Kép
lbernuska

Bébic: épp most szólt a főnök hogy 2 körül elmehetek haza.
Mush: nekem is van ilyen könyvem, ha kell elküldöm!
Vendég

Sziasztok!

Aida: kihagytál a táblázatból!!!!!! :cry: pedig én is decemberi vagyok! :cry:

Meg lehet bolondulni ebben a melegben!!!!!

Kép
dcili81

Bébic: itt a gépemen volt egy sajtos kifli recpet az is hasonló és rengeteg van belőle. Én nagyon szeretem.
Íme:

Sajtos kifli

Hozzávalók:

Tésztához:
70 dkg liszt
2 db tojás
1 tejföl
2 dl tej
1 dl étolaj
1 mokkáskanál só
5 dkg élesztő
A kenéshez:
1 margarin
10 dkg reszelt sajt
1 evőkanál só
A tetejére:
1 db tojás
reszelt sajt

Elkészítés:
Langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt, és a hozzávalókkal jól összedolgozzuk. A tésztából 9 cipót formálunk. A cipókat vékony kerek lapokra nyújtjuk, és mindegyiket megkenjük a margarinból, sóból és a reszelt sajtból kikevert krémmel. A megkent lapokat hármasával egymásra tesszük, így 3 lapunk lesz. Mindegyik lapot - mintha tortát szeletelnénk - 16 cikkre vágunk. A cikkeket a vastagabb végétől kezdve feltekerjük, kifliket formázunk belőlük, és tepsibe rakjuk. Tetejüket felvert tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. 2 óra kelesztés után előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Kiadós és nagyon finom.
Vendég

Berni: Szívesen! :) Remélem találsz olyat, ami segít. (Nem tudom, kimondottan epére van-e bogyó, de gyomorra tuti van.)

Bocika: Akkor várom majd a recit! Neked melyik könyv van meg?
(Nekem a Králl-Horváth-féle Kenyérvarázs.
Mush:én használom a könyvem, így elküldeni nem tudom, de a Heron Foods-os reciket szívesen kimásolom és elpostázom neked, ha gondolod.)
Hmmm, sajtos kifli, nyamiiii, ezt is mentettem! :lol: (A kifliknél a hajtogatás nem megy, egész röhejes "izék" szoktak kerekedni abból, ha én nekiállok kifliket sütni... :oops: :P )
bébic

Bébic: az én "könyvem" egy Konyhalistás oldal alapján összállított. PDF fájlban van meg. Ha kell neked is elküldöm. A sajtos kiflinél meg könnyű a hajtogatás csak a szélesebbik oldalától kezdve kell feltekerni szorosan. Ez nálunk nagyon menő, igaz egy kicsit macerás, de nekem eddig mindig sikerült. 48db lesz belőle!! Hozzáteszem én sem vagyok egy nagy konyhatündér, de ilyeneket szeretek csinálni, főleg ha jön valamilyen társaság.
Vendég

Bocika: Nagyon megköszönném, ha elküldenéd! :oops: :lol:
A hajtogatást én is így csinálom, csak valahogy olyan ügyetlen vagyok hozzá.... :(
bébic

Bébic: elküldtem mailben. Gondolm jó ez az email cím, ami itt van az oldaladon!!! És hidd el ennél könnyű lesz. Nem baj ha egy kicsit ki is folyik, attól lesz igazán finom!!! Nyami-nyami!
Vendég

Mush!
Nem baj! :wink: De jó lesz Nektek!!!

Itt tök hüvös van, borús és max 22 fok! :lol: :lol: :lol: Küldöm haza!!!!!!!!! 8)
susy75

Sziasztok!
Felhívtam az genetikait az I-esen. Szeptember 11-re adtak időpontot!! :twisted:
Úgyhogy eldöntöttük Apával, hogy iárny az Istenhegyi.
Fel is hívtam őket, nagyon rendes volt a csaj, megnézte a 12 hetes vizsgálati eredményeimet, amit ők csináltak, és azt mondta, hogy egyáltalán nem kell aggódjak, nagyon jók az értékeim, és a kombinált teszt eredményét nem érdemes még csak egy napon sem említeni egy AP-vel. Egyébknét pedig az AFP értékem teljesen jó!
Na és akkro most segítsetek, mert nem tudom melyiket válasszam.
Azt mondta, hogy megnyugodjak, 2 eset lehetséges.
1. Vagy elmegyek egy négyes tesztre a jövő héten.
2. Szimpla uh-ra megyek hozzájuk aug. 27-én.

A gondom az ,hogy lányos zavaromban elfelejtette megkérdezni, hogy a négyes teszt során csinálnak-e uh-t, mert nekem az most nagyon fontos lenne! Ha nem, akkor inkább marad a szimpla uh,mert a négyes teszte csak jövő héten tudják rajtunk elvégezni, utána kifutunk az időből, ráadásul nyaralni is megyünk szerdán.
Szóval ez az én nagy dilemmám. Minden esetre a csaj emgnyugtatott kicsit :)

verzso:
Nagy drukk nektek, olvass sokat, és a kórházi rémhírek elől csukd be a füled :)

pagabo:
gyönyörű lánykáid vannak, ha a harmadik is ilyen lesz, felkötheted a gatyót :)

Zöldi:
Valószínű a fertőzés miatt lehet a kereszt, a védőnő azt mondta ma, hogy a többi értékem jó, nem kell nagyon aggódnom, lehet, hogy nem lesz elég a kúp, és kell majd gyógyszeres kezelés is esetleg.

Ja és a védőnővel most találkoztunk először, mert újat kaptunk. El volt ájulva Annámtól, hogy milyen sokat beszél, és mennyire értelmes :) Nekem meg megint dagadt a májam..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bocika: Köszi, megkaptam, és már ment is a válasz! :lol:

Susy: Küldd! Küldd! Küldd! :lol: :P 31 fok van a szobában, már a belem is lóg..... :x :? :shock:

Mágnes: Én nem ismerem ezeket a helyeket meg eljárásokat (csak amit a honlapjukon olvastam róluk), így nem tudok segíteni, de nem tudod esetleg felhívni őket? (Mondjuk ha tippelnem kéne, én azt mondanám, benne van az UH is, de hát a tippel nem sokra mész... :( Most megnéztem, a Bolgárkerék utcanál sem írják egyértelműen, de azt igen, hogy a vizsgálat pontossága szempontjából fontos a pontos terhességi kor, amit UH-gal "lőnek be"...szóval ez is amellett szól, hogy van UH...meg az AFP, uE3
free b-hCG, inhibin-A mellett az UH a 4. "tényező", nem?)
bébic

[quote]m írta:eg az AFP, uE3
free b-hCG, inhibin-A mellett az UH a 4. "tényező", nem?

Oké, ez hülyeség volt, bocsi, kihagytak egy vesszőt, ez nem 3 hanem 4 tényező....Na, asszem eldugulok! :oops:
bébic

bébic:
én is most néztem a honlapjukat, és ahogy ott néztem, sajnos uh a 12 hetes kombinálton van... Ezen nem írja.. Így viszont nem megyek, nekem uh kell, hogy megmérjék normálisan, és lássam, hogy mindene megvan....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: persze, ezt megértem! csak tökre zavaró, hogy azt sem írják, hogy nincsen, meg azt sem, hogy van.... :?
(Egyébként én tudom a nagy titkot: Zsebike makkegészséges! De pssszt! :wink: :lol: :lol: :lol:)
bébic

Bébic: na már itthon vagyok, de el tudtam olvasni a benti emailre jövő üzidet. Köszi.
Íme az én sajtos pogim (jól emlékeztem hogy hűtőbe kell ezt is tenni)
Hozzávalók: 60 dkg liszt, 25 dkg margarin, 20 dkg reszelt sajt, 1 tojás, 2dl tejföl, 2 dkg élesztő, só, a tepsi kikenéséhez margarin/vaj és liszt, a tetejére köménymag (ha szereti valaki) meg reszelt sajt.
Az élesztőt a tejfölben felfuttatjuk, közben a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd a tojássl, a reszelt sajttal és két kávéskanál sóval meg az élesztős tejföllel összegyúrjuk. Öt-hat óráig a hűtőszekrényben pihentetjük, majd lisztes deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk. Pogácsaformával kiszaggatjuk, és kikent, kilisztezett tepsire egymás mellé rakjuk. A felét (vagy az egészet) reszelt sajttal, a másik felét köménymaggal meghintjük, és előmelegített sűtőbe tolva, közepes lángon kb. 20-30 perc alatt megsütjük.
Mágnes: szerintem is UH-ra menj!
Vendég

Bocika: Köcke, mentve ez is! :D Egy kérdés: az élesztőt tejfölben felfuttatáshoz nem kell cukor? (Csak mert én eddig csak tejes megoldással találkoztam, ott az élesztőt felfuttatni tejbe részhez mindig kell cukor, mert attól kel az élesztő...vagy megkel simán, cukor nélkül is?)
bébic

bébic: bocsi az kimaradt........ szóval egy csipet cukor kell! :lol:
Vendég

boci. ment a privi.

cili. szerintem privit irj aidanak az adataiddal.

magnes. szerintem is uhu-ra menj

itt is turheto ido van. kellemes. de en mar varom, hogy bevessem magam a kanikulaba. es most neztem, hogy a balcsis hetvegemre vegig szakado esot josolnak. na az nem er!!! :evil: :evil: hol lehet reklamalni? :?:

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. te meg mindig Lellen nyomod?

KépKép
KépKép
mush589

Bébic!
Odaért már???? :roll: :roll:
susy75

Na csak gyorsan:

Mush! Nem tudok táblát tenni, az otthoni gépemen van. A legtöbbünknek a 30-a jó, úgy emlékszem.
Jaaaaaajjj, vacsora, majd jövök még.

Kép
zölddisznó

Mush: bocsi most értem haza az ősöktől. Ment az email!
Ja és reklamálni az égieknél lehet! :lol:
Vendég

Bocika: Na, csak azért! :lol: :lol: Figyelek ám! :lol:
A tejföl mindegy, milyen? (20-as vagy 12%-os)

Susy: Anyukámék Szombathely közelében köszönik, már igen! Ott már csak 22 fok van! :lol: :lol: (Itt Pesten még mindig a 30-at verdesi.... :x :evil: De kitartok, már csak órák érdése remélem....)

Zöldi: Jóétvágy! :D Mi lesz a vacsi? Én most nyomtam le 3 jéghideg barackot, húúúúdejólesett! :D
bébic

Bébic: szerintem mindegy hogy milyen a tejföl. Én mikor mit kapok olyant teszek bele.
Hát remélem tényleg jön már az idő, itt is rohadt meleg van még. Csak azt sajnálom, hogy holnap lagzisok leszünk és én ujjatlan cuccosba akarok menni. Lehet fázni fogok???? :lol:
Vendég

Sziasztok,nalunk most kezd nagyon viharos szél fújni,de örülök is egy kicsit neki a mai 38 fok után.
Este grilleztünk barátokkal.Renniével fogok ma megint aludni...
Puszi indenkinek,jóéjt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébic!
Akkor jó! :lol: :lol: :lol:

Csajok, ti szoktatok olyat érezni, hogy nehéz a hasatok? :roll: Èn általában este érzem, de szerintem nem keményedés, hanem ha felállok, akkor olyam mintha köveket cipelnék benne!!! :shock: Ilyenkor muszály pihiznem!
susy75

dcili:
Igazad van, kihagytalak véletlen. :( Ne haragudj, már benne vagy!!

susy:
Igen, nagyon ismerős a tüneted, főleg ha sokat sétálok akkor érzem úgy, hogy köveket rakott vki a pocakomban. :) Ma pl. ebéd után legalább 2 órán keresztül olyan volt mintha nagyon belaktam volna, nehéznek éreztem a pocit. Ez nem keményedés, én megismerem ha keményedik a méhem, hisz elég sűrűn szokott, sztem csak nő a babuci, ezt érezzük.

Képzeljétek, híztam 1 kg-ot!! :D Ejha, haladok így félidőben épp ideje volt. :)

Jóéjt nektek!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Megnyugodtam, hogy nemcsak én érzem! Pedig ma nem csináltam semmi különöset mégis éreztem!
Még csak 1 kg-nál tartasz! :roll: :shock: Nem semmi!!!
susy75

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, tegnap óta olyan beteg vagyok, alig állok a lábamon... :cry: :cry:
Hogy lehet valakinek ilyen dög melegben láza és légúti fertőzése???? Tudom valami virusos, a gyerekektől szedtem össze... :roll: :?

Susy:
én is érzem nehéznek a pocakom, mintha tele lenne kővel és húzna le. :lol: De ha lefekszem egy kicsit akkor szűnik. :)

Küldjetek ide is egy kis lehűlést. A tegnap a bakonon 43 fok volt, ahol a fiuk locsizni szoktak :shock: :shock: Ki sem engedtem,mert bent a házban azért a 29 fok jobb volt....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Susy:
Nekem is szokott ilyen érzésem lenni, olyan, mintha Zsebi leült volna a méhem aljára, és húzná le a méhemet.. :)

Márti:
Mennyi a lázad? Szegény! a te gyerkőceid is sűrűn betegeskednek. :cry: Jobbulást nektek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

hello,
micsoda csend van itt ma.

Marti jobbulast!

Nekem meg nincs ilyen "nehez pocak" erzesem.

KépKép
KépKép
mush589

Márti: a lázzal tessék óvatosan bánni, ORVOS!

Ibernuska: bocsi, hogy csak most, de... az allergiás orrspray: AVAMYS.
Ez a mai szeles idő kifejezetten rossz nekünk. De legalább hűvös van.

Mágnes: két éve voltam négyes teszten, nincs benne uh., külön kellett mennem (remélem jól emlékszem), én a helyedben csak uh-ra mennék.

Szerintem a túrópogácsánál nincs egyszerűbb. A végén nem érzed a túrót, és sajttal a tetején finomabb. Mindenből ugyanannyi kell bele: liszt, ráma, túró. Ja, és só, de az érzéssel. Füstölt reszelt sajttal nagyon finom. Próbáljátok ki!

Verzso: Melyik kórházban vagy? Milyen kezelést kapsz? Én két éve állandó infúzióra voltam kötve, 5 napig éjjel-nappal. Nagyon rossz volt, de 1 hét után hazaengedtek, 3 óránkénti magnézium por szedésével. Sajnos az ikreseknek gyakoribbak a problémák. Irigyellek a két baba miatt, kitartás.

2 hét múlva megyek terheléses cukorra, és dokibához. Rá fogok kérdezni a magneB6-ra, nekem 3X1-et ajánlott, de úgy látom ez nulla. Azt mondta ezzel lehet megelőzni a méhszáj kinyílását, ja megy fekvéssel.

Aida: Lehet, hogy írtad, akkor bocsi, mi lett a legénybúcsúval. Ugye minden rendben most veletek.

Csajok én 3 napja olyan ingerült vagyok, lehet, hogy a meleg miatt, és az allergia sem tesz jót. A férjem már mondta, ha nem tudná, hogy terhes vagyok, megkérdezné nem fogok-e menstruálni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb: Nem ment el végülis, önszántából. Egyébként most rendben vagyunk, köszönjük. Ma voltak itt szüleim ebédelni, tök jó volt.

susy:
Hát igen, 1 kg.. Ezt a védőnéni sérelmezi a legjobban. :)

verzso:
Remélem minden rendben lesz! Nővéremnek is voltak hasonló problémák az ikerterhessége idején, de végülis 37. hétre születtek a csemeték. ;)

Annyira jó ez a lehülés! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hello. ma bementunk a varosba csekkeket befizetni meg ebedelni. tegnap kaptam postan egy 10% kedvezmenyes kupont a mothercarebe, ahol babacuccokat lehet venni. ennek oromere korulneztunk es megvettuk a furdokadat es a mobile-t (a kisagyra teheto porgo-forgo ize) a babanak. Forog, nyitogatja a leveleket, 3 fele zenet jatszik, vilagit. Tok jo.

http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 1&mcb=core

http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... e&mcb=core

a kadnak kulonosen orulok, mert ezt kergettem miota tudom, hogy jon a baba. es sosem volt nekik. igy a kupon miatt meg olcsobban is jutottunk hozza.

KépKép
KépKép
mush589

ebbol meg kaptunk egyet ajandekba a fonokomektol. azt mondta ok nagyon szerettek:
http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 8&mcb=core

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok..

sajna nem indult jol a reggelem,enyhén vérezgettem és be mentem a MÁV-ba hogy megnézzenek..Csak törlésre jött a vér,de elég rémisztő volt.Az orvos nagyon rendes volt,megvizsgált kézzel,kiderült hogy tulhajtottam magam a költözés meg stb......a méhszáj zárt,semmi jel hogy baj lenne...
ultrahangon is megnézte Vivit és kaptam adatokat,
BPD:55MM
THQ:47MM
FL:39MM
asszem jol irtam le,mert a fejembe van az egész nap,és biztos bennem marad egyideig az ijjedség..
Sejtettem hogy nem lesz baj mert éjfél körül ettem egy szamba csokit és Vivi szo szerint szambázott bennem:D:D

Most pihennem kellmfeküdnön,kimélő életmodot élnem,sokat innom és 3*1 magne..

Kép

Kép
nikianya21

rakok fel mai pocak képet..:D Kép

:D:D Kép

:D:D Kép
és ez itt a kiságy a galéria alatt:D

Kép

Kép
nikianya21

niki akkor tartsd be és pihenj sokat.Az az ágy már a babáé?Nem korai az még egy kicsit?Én még a babakocsit is szétszereltem és felvitettem a párommal a padlásra,a kelengyét is csak a szekrény alján gyűjtögetem...
Holnap a Tropicáriumba megyünk.Kisbabám úgy látszik ezt a hűvösebb időt jobban komálja,egész nap ugra-bugrál a hasamban.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!
Megjöttünk Budapestről, nem bántam meg, hogy elmentünk. Babával minden rendben van, semmi rendellenességet nem láttak. Ez a professzor asszony egy ütnemény. Mikor felfeküdtem az ágyra, megsimogatta a karom, kedvesen mosolygott, mondta, hogy nyugodjak meg. Hétfőn lesz a születésnapom, mondtam neki, hogy ha jó hírt mond, az lesz az ajándékom. 10 percig néma csendben vizsgált, majd újra megsimogatott és boldog születésnapot kívánt. Persze egyből elindultak a könnyeim. Azt mondta, hogy banális, nem kezelhetetlen apró eltéréseket nem vesznek észre a legmodernebb gépek sem, ezért ha megszületik kispöcörő, hívjam fel, és 3 hetes koráig menjünk fel hozzá, csinál egy komplett kardiológiai vizsgálatot. Megnyugodva, boldogna sétálgattunk még a városban, majd egy éjszakát a nagynénjéméknél töltöttünk. Ma elmentünk Zalánnal a vasúttörténeti parkba, ami nekünk, szülőknek is óriási élmény volt. Most éppen hullának érzem magam, megyek is aludni.
Niki! Pihenj sokat!
Bébic! Nekem egy kefíres receptem van, igaz, kell hajtogatni a tésztát, de szerintem nagyon finom. Holnap előkeresem és elküldöm. Nálunk a kisfiam gulyáslevest és palacsintát rendelt holnapra.
Aida! Én is 1 kg-nál tartok, igaz én soha nem voltam olyan csinos mint te, így nekem nem is szabadna 6 kg-nál többet hízni (most vagyok 75 kg).
Jó éjszakát mindenkinek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

igen..a babáé az ágy..én már nem szerelem szét mert most költöztünk be ide..szoba konyha és igy még elvan ott ahol lesz,de már máshova nem tudom elrakni..a babakocsi nekünk is szét van szedve,a ruhák már gyülnek a pelenkázos szekrényben..nem vagyok babonás ezért nem is aggodok azon hogy ez korai lenne..

a kislányom meg élvezi ahogy gyülnek a cuccok a huginak..
probálok most minél többet pihenni..
kis cseppemnek is jol esik ez az idő mert ugy beindult hogy ha tehetné kirugná a ház oldalát.:D
a hasam rendesen mozog tőle..

Kép

Kép
nikianya21

Mágnes, Márti!
Akkor tuti normális, azt hittem csak én érzem! :lol:
Akárhogy is már egyre nagyobbak a bébik!!! :wink: :wink:

Mush!
Nagyon szupi dolgokat vettetek! :lol: :lol:

Niki!
Vigyázz magatokra!!

Szeles!