Na a végére értem
Nem semmi mennyiség volt, de két hét alatt legyen is
A legfonosabb: Encike nagy-nagy gratula a pozi teszthez!!!!!! Olyan jó neked, én is akarok már tesztelni!!!!! És persze pozit...
Bevallom őszintén, hogy nem nagyon tudtam ezt a rengeteg infót megjegyezni, így reagálni is elég nehéz...
A hővel kapcsolatban én úgy tudom, (amiért nekem soha nem jött be Marcinál
), hogy akkor már késő, mikor elindul felfelé. Szóval amikor leesik, akkor kell akciózni, de nekem nem mutatott olyan nagy leesést, így mindig lemaradtunk róla, mert csak arra eszméltem, hogy elindult felfelé. Nekem ezt a dokim mondta... Most nem is próbálkozok vele, mert ugye teljesen kiszámíthatatlan, hogy mennyit alszok, hányszor kell Marcihoz felkelni, és azt sem tudom kisakkozni, hogy mikor kel pontosan, hogy előtte még legyen időm az ágyban megmérni a hőm. Ja, és azt mondják a higanyos lázmérő a legjobb erre a célra, és szájban, nyelv alatt mérve. Nekem sajna ezeket betartva se jött be. Én ennyit tudok erről, sok szerencsét hozzá mindenkinek. Én maradok az LH tesztnél és a dokimnál, aki szokott peteérés ultrahangot csinálni, ha el tudok menni hozzá.
Na most megyek, mert míg főztem délelőtt Marci szészedte a lakást, úgyhogy most rámolhatok. Délután meg megyünk anyukámékhoz, megtartani amájus üóta összegyűlt szülinapokat és névnapokat... Remélem nem kerti partyt szervez, mert itt elég borús az idő. Hol esik, hol nem.
Ja és Kutyafüle: (
én is szolnoki vagyok)
És képzeljétek, most olyan 50 % esélyt érzek, hogy lehet van baba. A pocim alja, szinte folyamatosan szúrkál és feszül, pedig még kb. 1 hét mire meg kellene jönnie. Mondtam páromnak, de ő csak annyit mondott, hogy ne keltsek benne hiú reményt, de azért már kiszámolta, hogy ha most terhes lennék, mikorra jönne a baba... Jaj, olyan rossz, mert ha megjön, annyira le leszek lombozódva