sziasztok! picit be kukantok
vanda! nalam az elso dolog amit neztek kb 8 hetesen hogyha egy burokba vannak vagy ha egy mehlepenyhez tartoznak, mert alitolag 3 tipusu iker terheseg van ezektul fugoen es maskep kel oga figyelni eben a 3 lehetosegben, nekem a babok 2 burokban vannak es 2 mehlepeny van, remelem nalatok is igy van, alitolak a leg job a babaknak....
sajnalom hogy nem jol vagy, nekem tavalj venan adtak vasat, nagyon le eset a lapar utan, persze most az utalso ver kepem is hianyos vasban, majd a jovo hetem meg latom mit mondanak, aszt mondod hogy nem jo a materna, nekem pont most fogy ki, anak idejen a kaaliban aszt mondtak hogy szedjem a szoptatas vegeig, gratulalok nagyon jol nonek a babak
arnika! hat egy csomot nezelodtunk a barataimal a napokban, voltunk veronat, velencet meg nezni, voltunk a garda ton, vasarolgatni osze visza, volt mikor este ki voltam facsarva, de jo volt. A meselesel kapcsolatban nem tudom hogy lesz, mivel nalunk donnor volt, nahezeb a helyzet, a sima iszem vagy lombik lett volna nyugodtam el mondanam, de igy... majd meg latyuk
ani!
sajnalom hogy a picik trefalkoztak veled a heten, remelem minden visza all, te a terheseg alat ebredtel egyszaka, en szinte minden ejel fel ebredek fel 3 korul es a babak is ebren vannak mert mozognak, szerinted aszt jelenti hogy kb aban az oraban majd fel ebrednek szules utan is, en aszt mondtam a ferjemnek hogy igen es o aszt mondta hogy tul sokat olvastam mert szerinte bizti majd vegig alszak az ejszakat
szeretne o...
kincs!
mazsi! remelem hamar el mulik az a nyavanya, szep sulja van mar a kis fickonak, kerdeztem mar hogy mi lesz a neve? en is vizesedek sajna nem nagyon van mit csinalni
szmet! sajnalom
de el jon majd a te babocad is
pasi! bizti nagyon okosak a lombikos babak, az inszemesek is es a "normal" babak is, de persze mindenkinek a sajatja a leg jobb es enek igy kel lennie, semmi szukseg a statisztikakra, na nem akarlak le torni csak hagsulyozni hogy mindenkinek a sajatja a leg job atol fugetlenul hogy "keszult", milyen hulyeul hangzik....
nekem tegnap mondtak hogy van egy gyenge diabetiszem, kaptam uj dietat es a pajzsmirigyem is meg van picit duzadva, erre kel uj ver vetel, a doki aszt mondta hogy nem kene roszabodjon a helyzet es a babaknak sem lesz bajuk belole, 2 het mulva visza kel menyek, de most hogy meg itt vannak a vendegek eleg nehez dietazni, majd hetfon reggel menek, remelem le tudom vini a cukor eredmenyt, a furcsa az hogy kenyeret lehet eleg sokat enni es szinte semmi gyumulcsot
na puszi mindenkinek! majd hetfotol tobbet leszek mert mennek a vendegek