Sziasztok!!!!
Kicsi Patrik!!!!
Isten éltessen nagyon nagy boldogságban Téged 1 hónapos szülinapod alkalmából!!!!!!!
Legyél mindig ilyen boldog,és a családod is maradjon mindig ilyen vidám!!!!Puszika a kicsi kobakodra!!!!!
Dotti,Fitgabi!!!
Köszi szépen a köszöntést,nagyon-nagyon aranyosak vagytok!!!!!
Zsuzsa!!!
Üdv közöttünk!!!A mi ügyintézésünk7 hónapig tartott,mert nekünk a gyámhivatalnál nem írták bele,hogy milyen korú,és egészségi állapotú kisbabát szeretnénk,ezért húzódott egy kicsit az ügyintézés!!!!
Én is hoztam képeket,ahová a kis Manócskánkat várjuk!!!!A szoba piros maradt,csak még díszcsíkot szeretnénk felrakni a kiságy köré!!!Valamilyen babás,macis csíkot szeretnénk!!!
Diadella!!!
Naa,a pánik hangulat engem is elfog néha!!!De végül is úgy vagyok vele,hogy miért ne lennék én is jó anyucija a Kicsikénknek,hisz más sem rögtön anyaként született!!!
Pl.tegnap este tusolás közepette eszembe jutott,hogy pl.ilyenkor már Ti begyújtotok fürdetéskor??Vagy a fűrdőszobában fürdettek??Tegnap 24 fok volt a fürdő szobában,és gondolom,hogy ez még elég egy picinek!!Vagy nem??Bár egyszerű,mert nálunk konvektorok vannak,így könnyen tudjuk állítani a hőfokot,ha szükséges!!!
A szobai hőmérséklet szerintem elég alváshoz,mert 22 fok volt,vagy még egy picit több is!!!
Nekünk is van Aventes cumisüvegünk!!!Remélem,hogy nem landol majd a kukában!!
Megolvad sterilizásláskor??
Ez érdekes!!Akkor miért lehet venni Aventes mikrós sterilizálót?
Húúú,most meglepődtem ezen!!!lehet,hogy ki is próbálom a sterilizálást most,nehogy élesben hoppon maradjunk!!!
Bár van még 7 etető cumisüvegünk,így remélem,hogy nem vall mind kudarcot!!Bár vannak üvegek is,az biztos nem fog megolvadni!!!
Szép napot mindenkinek!!!Kriszti