Sziasztok!
Márti: nagyon szép Lea. Az a száj meg az a nózi.
Hasfájásra az is jó, ha tornáztatod, akkor kijön a puki és ő is megnyugszik. Lábakat fel, térdél behajlítani és felnyomni (de csak finoman) a pocihoz. Mindkét térdet többszőr. Majd utána a has fölött összeérinteni a bal kart a jobb lábbal és így a jobb kart a bal lábbal. Meg ha felnyomtad a pocihoz a behajlított térdes lábat, akkor elkezdhetsz vele körözni, az is megmozgatja a beleket. Nekünk sokat segített ez a gyakorlatsor, mert Koppányka nagyon hasfájós volt. Az Infacol semmit nem használt, majd az Espumisan eltűntette. Javasolták még a köményes teát, de a kömény gázképző, így azt hanyagoltuk.
Kati: Gyula nem csinál különösebb dolgokat, legalábbis olyat nem ami nem megbocsájtható (ilyeneket én is csinálok, meg mindenki). Magát a helyzetet nem tudom már elviselni, hogy nem tudok feloldódni, mert feszélyezve vagyok meg vannak itt olyan problémák amik az én erkölcsömnek és higiéniámnak már sok és hiába szólunk érte, szarik bele anyós. Én meg a gyerekemet nem akarom így felnevelni, úgyhogy még adtam időt magamnak (no meg neki, hogy változik-e), ha nem, akkor inkább magam nevelem fel Koppányt. Gyula mondta, hogy ha valaki költözik, akkor az anyós lesz, de most egy nyugdíjas hogy fog megélni egy albérletben, ha már nem dolgozik majd mellette? Mondjuk eddig is ott élt, de nem hiszem, hogy nekem ez megnyugvás lenne, mert akkor meg azon problémáznék, hogy hogy él ott meg (elég lenne ha külön házban lakna, úgyhogy lehet albérletet kell váltanunk). A problémákról anyóssal kapcsolatban: sok van, de nem szeretnék beszélni róla, mindenesetre a lényeg annyi, hogy Gyula is szólt már neki sokszor, én is és mintha nem is szóltunk volna, tényleg nem érdekli. Max. megsértődik és napokig nem szól hozzánk (pl. ne tegye vissza zsírosan a kést, ha már elmosogat - de inkább ne tegye - akkor úgy mosogasson, hogy ne tocsogjon minden a zsírtól és ne legyen rajta kaja maradék. Ezek az apró dolgok, de ilyeneken is nagyon besértődik, gondolhatod, hogy a komolyabb dolgokra hogy...)
Mindegy, majd kiderül mi lesz. Hagyom, hogy sodorjon az élet aztán kész. Amikor szakítottam Gyulával kb. 3-4 éve, akkor is volt benne szerepe. Lehet kukacosabb vagyok a kelleténél, de nekem van egy határom, egy erkölcsi, életmódi és tisztasági határom ami alá nem vagyok hajlandó engedni/menni. Vagy elfogadja a másik fél, vagy nem. Vannak szabályok az egymás mellett élés esetén is és mindkét oldalon illik alkalmazkodni, betartani, hogy a másik életét ne keserítsük meg. No mindegy!
Tök jó, hogy így halad a ház. Ha már a villanyszerelők dolgoznak és kész lesznek az ácsok is, mehet a vakolás, majd a belső burkolás, bepakolás és a költözés?
Ügyes Dia a bilizéssel.
Az tuti, hogy nem lehetsz könnyű helyzetben (építkezés, kamasz lány, Dia, aki ugye most van abban a korszakban, hogy huncut). De
ügyes vagy, hogy bírod.
Hogy bírja Dia a betondzsungelt? Megbarátkozott már vele? Mit csinál Merci, hogy hullik a hajad?
Rita: gondolom már rég fent vagy.
Mikorra is lesznek kész? 2 hónap? Bocsánat, kicsit szét vagyok esve. Hogy tetszik a lányoknak?
Andi: mi van veletek?
Kislány: idővel "megedződsz". Idővel - legalábbis szerintem - már az sem nagyon fog meghatni, hogy csinálja a műbalhét, műhisztit. Persze az igazi engem pl. ugyanúgy megérint, nagyon sajnálom olyankor, felveszem, megnyugtatom, de mostanában itt pl. már több a műsírás, mint az igazi.
Koppánykám már nagyban "rajzolgat". Ez a legújabb szenvedélye.
A bilit azóta sem használta, így ráadtam a pelusra egy rövidnacit, hogy véletlenül se tudja levenni. Tegnap esett az eső, lányok?
Pénteken turi a Műv. Házban (itt Veresen) ha valakit érdekelne...
Most megyek, folytatom a próba munkám, hátha összejön a meló...
Sziasztok