Lehet hogy van benne valami lányok. Nekem ez volt az első terhességem és én is sokat gondoltam rá, hogy remélem velem nem történik meg ez a borzalom, de valahogy mégis éreztem ott belül, hogy gond lesz. Amikor wc-re mentem mindig néztem, hogy nem e vérzem. És egyszer csak sajnos igen, véreztem. Szóval valahogy éreztem, nem tudom hogy hogyan.
Mi is eltettük a tesztet dátummal és névvel. Nevet is adtunk neki, mert még a fogantatás előtt eldöntöttük, hogy Bálintkánk lesz, így ez került rá a tesztre. Most a képekkel együtt betettem a fiókba és azóta nem vettem elő.
Mi még nem voltunk együtt a párommal. Én már hajlok a dolog fele, de a férjem is ott volt amikor a doki mondta, hogy hat hétig semmi nemi élet és ő ezt szigorúan be akarja tartani. Azt mondta, hogy attól fél, hogy elkezdek utána vérezni vagy valami gond lesz. Végül is igaza van, hogy ezt a két hetet már kibírjuk
Ti mennyi időt akartok várni Misszike az éles bevetéssel? Mi meg akarjuk várni a második menzit és utána. Állítólag túl sokat nem szabad várni, mert minél hamarabb kezdjük el annál nagyobb esélyünk van, hogy egyből sikerül. Viszont a doki két-három hónap várakozási időt mondott, így a második menzi után már mi keményen dolgozunk az ügy érdekében
Nekem úgy tűnik hogy tegnap megjött, bár elég érdekes. Inkább peteérzéshez hasonlóan fáj a hasam. Mindegy, felírom a napot és a doki majd elmondta, hogy mi is volt ez.