Sziasztok!
A 3. bölcsis napunk is eltelt.
A saját gondozónénink, akihez a lányom beszokik , az ma nem volt, hanem a csoportjukban levő másik nénihez mentünk ma. Éva néni helyett ma Kati néniztünk.
9-től fél 11-ig voltunk a bölcsiben, ebből az utolsó 15 percet töltötte nélkülem a drágám, ezt még valahogy ki is bírta.
Most nem lógtam ki, hanem megbeszéltük, hogy anyának van egy kis dolga de mindjárt jövök vissza hozzá. Kati néni karon fogta és mászókáztatta. Első 10 percben nem is volt gond, míg a játék lekötötte, de utána elkezdett sírni Dorkám.
Hamarabb is eljöttem volna, az volt eredetileg megbeszélve, hogy bő egy óra múlva menjek vissza, nyugodtan menjek is el, boltba, bárhova. De Dorkám résen volt a közelemben volt állandóan, és szemmel tartott, lógni nem lehetett, ha meg beszéltem a kis fejével, hogy mennem kell el kicsit, hallani sem akarta. Így ma szuper volt a bölcsi anya is negyed óra híján végig ott volt.
Vittem ma fényképezőgépet, hozok képeket is.
Bölcsi után elmentünk képeket kiváltani, majd hazajöttünk,ebédeltünk és elmentünk anyuékhoz ma is. Nemrég jöttünk haza. Holnap már biztos hogy nem megyünk, mert este egy munkatársamékhoz megyünk.
Alíz!
Szupi az új vonalzód, nagyon-nagyon tetszik. Édes nagyon.
Panka!
Nagyon szépen nő Emilid, ezt tegnap el is felejtettem írni. Az én lányom lassan 26 hónapos és 87 cm, és ő sem tartozik a korabeliek közt az alacsonyabb gyerekekhez. De Emili ha így halad, pár hónapon belül lekörözi.
Én a Petőfi téren a Konica Digital Photo Expressnél szoktam képeket előhivatni. A 10x15 méretű képek darabja igaz 26 Ft, de másnapra kész, és mindenféle kedvezményt adnak. Pl. Náluk vásárolt albumokra 20% kedvezményt, ingyen nagyítanak egy 20x30cm-es képet, ilyenek. Épp ma mentem képekért, tegnap adtuk be a pendrive-ot Dorkával. Még nem volt kész, mert 14óra utánra igérték, és mi már arra jártunk így benéztünk 11 körül. Vártunk negyed órát és már meg is kaptuk, tényleg a vevőkért vannak.
Pintyuska!
Szépségesen gömbölyű a pocid, de én béna vagyok és nem tudom megállapitani , mennyire kell lent lenni a pocidnak. Nekem egyik gyerek feje sem volt beiileszkedve még az utolsó napokban sem, ugyhogy az én életemből ez már végleg kimaradt.
Hátha a frontok most segitenek, és meggyorsítják Patríciád útját, és tényleg babázhatsz már nemsokára.
Na hallod , ebben a dög melegben átérzem milyen vacak lehetett ma a klinikán dekkolni délutánig és még a dokiddal sem találkoztál. Tudod meséltem én is épp ilyen esetet, én akkor akadtam össze Jenei Katalinnal. A véleményemet meg már tudod arról az esetről.
Mindenesetre várom a jelzésedet minden percben. Még éjszaka ha felébredek és kimegyek wc-re akkor is megnézem mostanában nem írtál-e, nincs- e nálatok action.
Sajnálom, hogy Éviéket bent tartották, gondolom menne már haza kézzel-lábbal, a kis Szaszával. Na de holnap hátha.... Drukkolok nekik.
Na meg Anitáéknak is, ne legyen semmi gond és mehessenek haza, mégiscsak otthon az igazi.
Edina!
Szépen növöget a Te kis Kamillád is.
A cukros dolgokkal valóban vigyázz a vérvételek és vizeletvizsgálatok előtt, bekavarhatnak.
Zsebi baba!
Remélem igazatok lesz, és valóban hamar megszokja Dorka a bölcsit és vidáman megyünk majd. Bár a vidámság addig megvolt ma is míg ott nem akartam hagyni. Anyuéktól hazajövet is nem apához , hanem a bölcsibe akarta venni az irányt ismét.
Gondozónők is azzal vigasztalják az anyukákat, hogy higgyük el az a normális ha a gyerek sírással reagál, hisz mégiscsak új helyzetbe, új helyre kerülnek, fel kell dolgozniuk.
Lillaoh!
Mesélj Magadról, Magatokról, bennünket minden érdekel.
Mai képeink:
Reggel még itthon, álmosan, de jókedvűen . A két csatot a hajából már a kocsiban kivette.
Homokozás... most ez a menő
Narancsleveznek a gyerekek
Átpenelkáztam, és a lányomnak elengedhetetlen volt a kézmosás ezután
Az egyik kislány homokból tortát sütött, az én kis csacska lányom meg megkóstolta
Elgondolkodva a motoron
Házikóban
Pacizás
Dorkám ebben a csoportszobában fogja majd a napjai nagy részét tölteni. Katica csoport-ba jár, Bence is ide járt.