Márti,
hát a combos kép
télleg merénylet volt!!! Igen, Pankuc még mindig elutasítja a bal cicit, mondjuk ma a jobb se kellett - gondolom a melegtől
Kiskópéról nagyon cukik a fotók!
Panyó mindig ilyen fejet vág, ha maglátja a fényképezőt, nemtom mért
Kacika,
nem ismerem a tulajokat a Bújdosón, a barátnőmék viszont igen, akiknek az esküvője volt!
Örülök, h javul Petrus alvókája!
Édi nagyon az ébredős fotó!
Juditk,
annyira sajnálom, h így lerobbantatok
Jobbulást!
Akkor tegyük mindenképp jövő7re a talit - KACIKA ez szól neked is, oks? (nekünk is jobb, mert ezen a 7en házfelújítunk, rettenet, ami itthon van
)
Kecskeméti csajszikáim,
képzeljétek a hírös7en lesz babakocsi futam!!!!!!
Fel kell díszíteni a verdákat és kölköstül felvonulni asszem főtéren, vagy a kiskörúton
Na, kinek van kedve??? Ja, és vmi wellness 7vége a fődíj - onnan tudom, mert Rics megint műsorvezető lesz itt+borutcán, szóval bennfentes
mondjuk így én lehet, h kimaradok a versenyből...
Bosek,
hát az nem semmi íg levezetni 180kmt!!! Ügyes csajszi vagy!!!
Melinda,
Dorka nagyon cukíííí ezen a babkocsis képen!
Panny,
nagyon jó nyaralást Nektek!!!!! Bizti jó idő lesz!
Niki,
szerintem is Horváto.!!! Bár, ha mi most külföldre mennénk, biztos, h Lignano-ra esne a választás, 6-700 km, és nagyon-nagyon családbarát hely!
Panka egyszerűen csak és kizárólag ezzel a fejjel hajlandó fényképezkedni, nagyon ritka, h máshogy le tudom kapni
Majd nagykorában elmesélem neki, milyen édes mosolygós kisbabó volt!
Pepike, Melinda,
a fülbevaló-project nem volt egyszerű:
Megkértem a kozmetikusomat, h jöjjön ki házhoz és itt lője be neki. Így is történt, mind a négyen (baba, kozmetikus, férjecském és én) nagyon majréztunk. Amint átlőtte az egyiket, már indult is a vigasztalhatatlannak tűnő üvöltés
szóval a második elég nehéz volt. Állítólag ilyenkor a kattanástól jobban megijednek, nem annyira fáj..hát nemtom, Panyó veszettül ordított, úgyhogy vigasz-cicizéssel zárult a füllukasztás, aholis kb.5 perc alatt elaludt
Azóta napjában egyszer kell kenni Tetran krémmel, egyáltalán nem gyulladt be, pedig ugyanúgy fürdünk, stb. A végleges fülönfüggő 2 hónap múla kerül be.
Nagyon kivagyunk ebben a melegben, plusz nyomjuk ezerrel a házfelújítást...szigetelünk plusz fürdőkád kerül be, mert eddig csak zuhanyzónk volt, de a kisasszony nem fér el már a legnagyobb babakádban sem
szóval kész ez a meleg.........
na lépek, ezt az üzit egész nap írtam, ennyi a szabadidőm
jócakát mindenkinek!!!!!!