Kukucs!
Nnnnna, sikerült átolvasnom bő egy hét termését (több, mint 10 oldal
), ti aztán nem tétlenkedtetek csajok!
(így lehet, hogy némelyik reagálásom kissé "idejétmúltnak" tűnik majd...)
Jojóznak a szemeim, de ez a büntim, amiért így elhanyagoltalak benneteket...De van mentségem, ugyanis vééééégre valahára, kisebb-nagyobb döccenők és idegeskedés után kinyögte a bank, hogy kegyeskedik megadni a hitelt, így pénten aláírtuk az adásvételit a házikóóóóóra, hamarosan
költözüüüüüüüüünk!
(20 perccel azelőtt telefonáltak, mielőtt mentünk volna az ügyvédhez aláírni....
)
Először is: Tutik a pocik lányok!
Majd igyekszem én is hozni a legfrissebb Kistücsök-lakról készült fotót.
Mush: Remélem, sikerült a lisztérzékenység miatti speckó cuccokat beszerezni. Az ilyenek árain itt Mo.-n én már meg sem lepődöm, itt a kereskedőket már az feljogosítja a dupla árra, ha vmi más, mint az "átlagos"... (lásd pl. kismamaruhák...
)
Aida: Minden rendben van már köztetek? Iwiw-en láttam, mit írt rólad párod, onnan úgy tűnt, hogy igen....
Pocid is jobban van már?
Enikő: Na, milyen neveletlen vagyok
, nagyon köszönöm az emailt a bútorokról!
Bocika: Tojd le a hülye megjegyzéseket! Én is nagyon régóta hordok már kismamaszoknyát, kismamanacit....nekem is megjegyezték anno, hogy "jééé, már ekkora a hasad?!"..."ekkora, éééés???"...most mi vagyunk a fontosak, az a lényeg, hogy nekünk mi jó! És egy pici gonoszkodás kell, úgyhogy nyugodtan!
Barátok: egy pofont én is kaptam még anno, amikor megtudtuk, hogy babát várok. Nagyon jó barátnőm kicsit sem úgy állt a dolgokhoz, ahogy nekem jól esett volna. Persze, tudom, hogy ezt erőltetni nem lehet, de megpróbálhatta volna...nagyon szarul esett....de azóta már tudom, hogy kire számíthatok, így igyekszem nem foglalkozni vele túlságosan....persze a tüske örökre ott marad a szívemben, de ezzel együtt kell élni...
És Mush-hoz hasonlóan nekem sincs olyan igazi "legjobb barátom/nőm", de nem is hiányzik...van 1-2 ember, akire tudom, hogy számíthatok, ha kell, és ők is rám, és persze ott a családom, nekem ennyi elég.
Galzsuzsa: Gratula a puncishoz!
Cili: Én is pont augusztus végéig terveztem dolgozni, frankón meg is dumáltuk a főnökömmel, de aztán sajnos néhány nap rosszullét, ájulás rádöbbentett, hogy nem vagyok én annyira fasza csaj, mint hittem
, győzött a táppénz....
Ami különösen nem jött jól, mivel én veszem fel a hitelt a házikónkra, így az én "bevételem" nagyon nem volt mindegy, hogy mennyi....De úgy néz ki, még pont időben voltunk, így annyira nagyon nem kavart be a két dolog egymásnak...
Zöldi: Sajnos (na jó, nem iiiiis, mert költözüüünk...de, de igen, sajnos, mert megint lemaradok a taliról veletek....de ugye lesz majd méééég?
) én nem fogok tudni menni az augusztusi talira, úgyhogy ki tudsz venni a listából.
Irigyellek, hogy túl vagy a cukros lötyin, bár köszi a megnyugtatást is, hogy annyira nem is vészes.
Engem a doki majd a 26. héten küld el....de belegondoltam, nincs az túl későn?
Sina:
GRATULAAAA!!!!
Üdv a gyűrűsök táborában!
És köszi az iwiw-jelölést!
(Mondjuk én épp nem vagyok szó szerint az, sajnos a karikagyűrűm "összement"
és nem tudom hordani....brühühühü...
)
Sarmi: Ti aztán nem tétlenkedtek! Egyre jobban alakulgat minden, ez tök jó!
Berni: Szóval galád módon elhalásztátok előlünk a babakocsit?!
Ejnyeeeee! De nagyon köszi, hogy rákérdeztél náluk, akkor majd kukucskálunk másfélét.
Végül is nekem a súlya miatt annyira nem jött be, soknak találom azt a 15 kg-ot...
De a kiságy tök jó, mi is valami hasonlóra gondoltunk. Szép ez a világos szín is.
Csakegy: "Ketteske", ez jó!
Mi is nagyon meg vagyunk rekedve a nevekkel, most az Ákos és a Kristóf éppen a "nyerő".
(Bár a férjem egyelőre csak "Főnök"-nek hívja....
Főleg mikor rugdos...)
Szorsi: Gratula a kiscsajhoz!
Gabi: Kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel:
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Mágnes: Valami hihetetlenül tündéri a kislányod, főleg ebben a ruhácskában, kalapban, kiskosárral....meg még a napfény is pont jól süti meg, olyan mint egy kis angyalka!
Mush: Nekem a 2. babakocsi tetszik, mi is valami hasonlót szeretnénk. Azt is megmondom, miért: Nekem egyszerűen nem tűnnek stabilnak a 3 kerekűek. Nem tudom, miért, pedig tuti azok, meg minden, de nekem a "hagyományos" 4 (elöl 2, hátul 2) kerekes babakocsik jöhetnek csak szóba.
Ez az én véleményem, nem tudom, segít-e vmit...
Ja, a másik "vesszőparipám" hasonlóan Mannababocához, hogy a fogantyúja ne olyan 2 "szarv" legyen, hanem az is a hagyományos rúd formájú.
Susy: Üdv újra itt!
Milyen volt a nyaralás "itthon"?
Mi is majd csak szeptemberben kezdünk vásárolgatni, addig gyűjtöm szorgosan az infókat, tippeket.
Betti: Mi mindig várunk Téged ide vissza! (És azt hiszem, a többiek sem haragszanak meg érte, ha ezt többes számban írom...)
Galzsuzsa: Én úgy tudom, igen, hasonló lesz a ritmusa. Enyém Kistücsök tök aranyosan, szinte mindig ugyan akkor jelentkezik be, olykor már-már fájdalmas rúgásokkal, kábé 3 óránként.
A hasam úgy hullámzik, mint a tenger olyankor. De úgy élvezem, mindig elfekszem, és képes vagyok akár fél óráig is nézni, és elképzelem, hogy éppen mit is csinálhat odabent.
Amióta az első mocorgásait megéreztem, azóta nem telt el nap, hogy többször is ne jelentkezne.
Tűzijáték: Mi elvileg nézzük, az MTI épületének tetejéről, ha minden jól megy. De annak örülök, hogy szabad is. (Nagy Forma-1 rajongók vagyunk, de oda idén így nem mertünk kimenni.)
Hétfőn voltam doktorbácsinál, úgy néz ki, hogy Kistücsök nem decemberi, hanem novemberi lesz. (Azért ugye maradhatok köztetek, lányok?
)
A méhszájat fedő méhlepényem miatt szigorú fekvés, kímélet, magnézium szedése, plusz a szemem miatt egyelőre arra kell készülnöm, hogy a betöltött 38. hetem utáni napokban kikapják Manókát...
Hátttt, nem igazán örültem....