Sziasztok!
Hát tényleg nem irunk mostanában
Zsu,tök édes a lánykád ebben a tiszta rózsaszinben
Hozzátápi: ha ennyi féle tápit kipróbáltál és mégsem kell neki,akkor ne legyen lelkiismeretfurid,nem tudsz vele mit csinálni.Próbáld meg elfogadni,hgoy nem lesz egy elhízott gyerek belőle.Tényleg nem sok a 3 hó alatt az alig 2 kg hizás,de megtömni meg ugysem lehet egyetlen gyereket sem.
Mondjuk az én véleményem az,hogy a gyümitől még kevésbé fog hizni,hiszen fogyókurához is azt használjuk inkább
,de lehet hgoy meghozza az étvágyát és elfogadja a tápit.Csőrösből próbáltad itatni?Vagy másik fajta cumiból?
Lábméret:Gergőnek 24-es szandija van,a 27-es elég nagynak tűnik az alig 90 centijéhez.De hát ez van,nem tudsz csinálni semmit ellene.
Beszéd: Geri még csak tőmondatokban próbál beszélni,néha 1-1 szót tök érdekesen mond ki / jókat szoktam kacarászni rajta
/
Szobatisztaság:nappalra már majdnem 100%-os,be nem csurog már,csak éppen a kukiját elfelejti néha lefelé irányítani a biliben,igy megesik,hogy lepisili a nadrágját.A nappali alvásához is kap még pelust,de már 1 hete száraz marad, felébred ha pisilnie kell-igy sokszor csak 1 1/2 órát alszik / 2-2,5-3 óra helyett /, az éjszakai még csak 1x sikerült szárazra.
Tegnap pl.bugyiba mentünk be a Lurdyba,izgultam is,hogy mi lesz,ha a kocsiban jön rá a pisilhetnék,de simán kibirta.Nagy probléma,hogy az utolsó pillanatban szól,nem tudom meddig birná tartani.Ja és még ami baj,hogy nem tudom rávenni az álva pisiléshez
.Fiús anyukák,ti hogy csináljátok/csináltátok?
Edith,remélem felétek jobb idő van nyaralásra,mint most nálunk.Nagyon fos most az idő-szinte ősz van
.
Nálatok hogy megy a hozzátápi?
MÁrti,ti is elkezdtétek már a hozzátápit?
Zsuzsi,hisztiben még mindig bajnok Szandi?Bölcsi van most nálatok?
Timi,örülök hogy hallunk felőletek is.Gondolom a nyaralásotok nem ugy sikerült ahogy terveztétek ez a szar idő betett nagyon most a nyaralóknak
Barbi,gondolom ti már balcsiztok ezerrel.Ha majd tudsz jelentkezz.Mi van a szépszemüddel?
Zsandi,Julcsi nagyon rég nem voltatok.Mi van veletek?
Regina,hogy érzed magad mostanság?Gyerekek veletek együtt örülnek a babának?Tudsz már "róla" valamit?