Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Beuska, nagyon boldog szülinapot!
Kép

Linocs, csak az a baj, hogy a gyed mellé nem jár a kedvezményes bérlet. :(
Vendég

Jó reggelt!

Beuska, nagyon boldog szülinapot!
Kép

Linocs, csak az a baj, hogy a gyed mellé nem jár a kedvezményes bérlet. :(
Vendég

Na, jól van, sikerült kétszer elküldeni. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Helyzetjelentés Balcsiról.
Idő szuper, szálloda szuper, víz szuper.(ezt csak a lányomtól tudom mert én még nem tudtam rávenni magam arra hogy levetkőzzek)

B.márti!

Liza is volt taknyos és én is a fogzásnak tudtam be, sőt még hőemelkedése is volt, de ez csak két napig tartott.
Nem az új kocsival jöttünk (amúgy az sem tök új mert 5 éves az is mint a másik)de könnyebb lett volna, kicsit megnőtt a csomagmennyiség! Amire hazaérünk átiratják, olajcsere, mosás, és jön pepikéhez.

Panny!

Hová mentek a Balatonon???Mi Fenyvesen vagyunk.

Szilvánusz!

Nekem Liza egy nap max.500gr-ot eszik, de szerintem ez kevés, én is kivi lennék mennyit kéne. Nekem sosem kel fel éjszaka este fél9kor aludt el,most is alszik rá várunk mert mennénk le a partra.
Ha elalvás előtt jót szik akkor is felébred?

Linocs!
Én örülnék Fruzsi méreteinek!Örülök hogy ők is úgy gondolják nem kell neurológus!

Kiszazsu!

Jobbulást, és újra próbálom majd küldeni hátha harmadszor menni fog.

Lusie!

8dl tejcsi??Ennyit még sosem ivott meg. Viszont adok 1Xgyümit és pépet.Jó pihit neked is!

Évi!

Örülök hogy jól alakult izgultam értetek nagyon!!!!!!!!!!

Na megyek mert már türelmetlen a nagy a kicsi még alszik :roll: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Mi Lellére megyünk :wink:

Olika is 1x eszik gyümit délelőtt, meg 1x tejpépet fürdi előtt+4x szopizik egy nap.
Lizike hol alszik?Vittetek utazóágyat vagy a nagyágyban?
Mi viszünk utazóágyat. :wink:

Beuska,Boldog Szülinapot!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Évi, örülök, hogy jobbak a hírek, és lesznek még nehéz napok, erőt az őrangyalnak is!!!!!!!!!

Szilvánusz, egyszer tuti megírom a Nagy Magyar Anyát... Már csak idő kéne hozzá...

Szép meleg nap elé nézünk, már izzadunk is csendesen...

linocs, jó ez a szöveg az aláírásodnál :lol:

potyka

Sziasztok!

Zsu, Panny!
Köszönöm a köszöntést!

Most sajna nem érek rá, babnetezni, mert ezer dolgom van. Ráadásul holnap jönnek a tesómék az ikrekkel 4 napra. Azért minden nap benézek, csak írni nincs időm. Most is rohanok csöcsöt fejek aztán indulunk a boltba, dolgokat intézni, edzésre és 5-re érek haza. Szóval nem javul a helyzet, és ha beindul a suli, hát akkor nem tudom mi lesz.

Szép napot mindenkinek!

(Csak megsúgom tegnap előtt volt a lányom névnapja, senki sem köszöntötte fel, mindenki elfelejtette, csak én nem. Holnap meg a fiam névnapja!)

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Beuska, sok boldogot a gyerekeknek is! :D
(A családra gondoltál, hogy elfelejtették?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.13 07:43-kor.
Vendég

Beuska!

Akkor a lányodnak meg a fiadnak is Boldog Névnapot!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Rengeteget Írtam, és valamit megnyomtam és huss! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cr

Röviden:

Potyka!
Szép a születésetek megélése. Megható nagyon. Nosztalgikus is számomra.

Évi!
Örülök, hogy jól alakulnak apukád körül a dolgok!

Linocs!
Ha szeretnéd Fruzsit 6 hónapig csak anyatejjel táplálni, akkor tedd azt. A gyarapodás megvan. Nálunk min 30 dekát mondott a védőnő 4-6 hónap közötti két hónapra. És amilyen tornamutatványokat csinál Fruzsi, nem csoda, hogy már lemozogja amit evett. A Vitaminokat nem égeti el mozgás közben, csak a zsírt, és még így is jó a súllya.
Nyuszisimiről beszéljünk, mert nem felejtettem el ám, csak pár napig most nagy készülődésben leszek. Apukám szombaton 60 éves. Szóval nagy a sűrgés forgás.

Melinda!
Kérünk babakocsis képet Dóriról!

Nyaralók, nyaralni készülők!
Jó nyaralást, szép időt, pihenést, finom kajcsikat!

Pepike!
Liza teszi jól. Nyaralás alatt nem illik 9 elött felkelni. :lol: Mi legalábbis nem kelltünk. :oops: :oops: :lol:

Bosek!
Édi Blanka, Te is jól nézel ki. Bizti jó volt a nyaralás!

Mona!
Ortopédára mikor mentek? Mentek újra? Drukkolok, hogy megnyugtassanak. :wink:

Beuska!

Kép
Marcinak is, Lilinek is!

Szilvánusz!
Üdv újra. Jó, hogy ki tudtál te is kapcsolódni!
Hú 3-4 kelés!
:?

Márti!
Csuda tortája volt Marcinak!
Bencének meg van étvágya rendesen, neked meg tejed bőven. :lol:

Zsu!
Jobban vagy már! Tejed nem lett kevesebb a folyadékvesztéstől, vagy annyira nem volt dúrva a hasmars?

Na ennek kb a dupláját írtam. :evil: :evil: :evil:

Bizti ki maradt valami fontos.... :twisted: :twisted:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kölyök!

Zsomb 4 hó 3 hét 2 nap! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nővéred babója milyen, hogy vannak?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Nekem is rövidek az éjszakáim, Bár egy résza az én döntésem.

Este rákaptunk a társasra, szóval éjfélkor fekvés. 2 körül fél órás szopi, majd 5-6 között, újra fél órás szopi. 7-kor kelés, mert fiamnak edzőtábor. Hajnalban esetleg egy kis olimpia! Ha valami jelentős van szopi után.
A férjem minden nap 4- kor kel olimpiázni. Próbál csöndesen lenni, de én mindig hallom, hogy most elment Wc-re, most teát főz, most orrot fúj. Hiába teszi a tv-t 3-as hangerőre. De hát én így mentem hozzá, hogy tudtam hogy neki az Olimpia fontos nagyon. :lol: :lol: Meg a sport úgy általában. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, köszi, már jól vagyok! A tejjel szerencsére nem volt gond, mert bár enni nem tudtam, de nyakaltam a vizet literszám. :D
Vendég

Zsu!
Még az jutott eszembe, milyen gáz, ha szopi alatt jön rá az emberre egy jó kis hascsikarás! :lol: :lol: :lol: :lol: A kölköt mégse dobhatja el az ember. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Kristóf pénteken belázasodott, szombaton már a hasa is ment. Hétvégén bevittük az ügyeletre, mert nem tudtuk a lázát csillapítani sem lázcsillapítóval, sem hűtőfürdővel. Megmutatták a borogatásos technikát+kapott Kataflam cseppet. Így jobb lett, de hétfőre pöttyök jelentek meg a testén. Gondolhatjátok, hogy beparáztam mi baja lehet a gyereknek. Addig is lázcsillapító+borogatás volt a téma és enni nem nagyon akart inkább inni. A dr.bácsink vett tőle vért és kiderült valami vírusos fertőzés, de semmi allergia vagy himlő. Csináltuk amit eddig is: lázcsillapító,borogatás,normaflor,calcimus,sok folyadék. +kiderült, hogy vérszegény lett. Lehet, hogy amiatt is fáradékonyabb és többet alszik mostanában, de azt mondta a dr. ha meggyógyul akkor azt kezelni fogjuk. Talán akkor az étvágya is megjön?

Eddig Kristóf nem teázott, de mostmár csak azt hajlandó meginni. A legnagyobb szívfájdalmam, hogy ételt nem nagyon tudok belediktálni. Amint megérzi, hogy a cumisüvegben a teán kívül más van elkezd nyafizni (nem fogadja el a tápszert max.30 ml-t), ha kanállal próbálok neki gyümölcsöt adagolni akkor talán 2 púpozott teáskanállal hajlandó megenni nagy küzdelmek árán(mert nem akarja a száját sem kinyitni és azt is max. egy nap 3X). Próbálkoztam tejpéppel, ízesíteni a tápszert semmi. Gondoltam rá ma főzünk húslevest abból kiszedem a zöldségeket+kis húslé (úgyis kell pótolni a sóveszteséget a hasmenése miatt).
Ráadásul a legújabb szokása ami eddig nem volt, hogy hajnali 3-kor felébred akkor benyomat 80 ml akármit és alszik tovább.
Ma pl.tápszert kapott,de tegnap teát adtam neki, mert azt hidtem, hogy szomjas, de mikor láttam hogy 80-at megivott gondoltam ez nem szomjúság, hanem éhség. Mivel este fürdés után nem eszik csak elalszik és az utolsó evészet 1/2 5 körül van gondolom reggelre megéhezik.Hallom, hogy morog a hasa az éhségtől és nem tudok belediktálni ételt.

Bocsi a panaszáradatomért, de nagyon kiborító ez a nem evés dolog. Legutobb akkor éreztem ilyen rosszul magam amikor amiatt aggódtam, hogy nem fog rendesen fejlődni.

Judit18:Nálatok megoldódtak a nemevéses gondok?

Kép
cicuka78

Hát igen, Pumperka, ilyenkor mit tehet az ember? Összeszorítja ........... a fogát! Is. :lol:
Vendég

Cicuka, jobbulást Kristófnak! Sajnálom a nemevést, de sajnos nem tudok tanácsot adni. :(
Vendég

Cicuka!

Akor éjjel ha kel mindenképp tápit adj neki sztem!!

Mi meg a másik véglet vagyunk most.....Olika mostanában folyton enne...imád kanállal enni és egy üveg bébiétel már nem elég :shock: :shock: követelne többet is de még egyenlőre nem adok többet neki.Tejpépből is egy lóadagot :lol: megszeik és még szopizik is napota 4x.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pumperka!

Nálunk inkább én vok az Olimpia őrült :wink: vagyis apa is az lenne de nagyon fáradt... :(
Férjem csak a nappali közvetítéseket nézi...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Cicuka, sajnálom, amin keresztülmész, már a kezdetektől fogva az evés problémája miatt. Bízom benne, hogy hamarosan rendeződik minden gondotok.Talán van a betegségnek egy pozitívuma is: kiderült a vérszegénység és azt kezelve lehet, hogy pozitív irányban változik az étkezési szokása is. :?: Biztos van, aki okosabb nálam ezügyben és esetleg tanácsot is tud adni...
Vendég

Évi, gratulálok apudnak és a dokinak a sikeres műtéthez!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit el vagyok maradva az írással, de azt hiszem nem is fogom egy hétre visszamenőleg pótolni. A nyaralós képek nagyon jók, örülök, hogy sikerült elmennetek és jól éreztétel magatokat! :)
Mi is most gondolkodunk valami nyaraláson... szóba jött Tunézia vagy Egyiptom... hát a nagymamák majdnem rosszul lettek az ötlettől... most Horvátországot nézzük... tudtok esetleg valami jó helyet?
Lilla kb. egy hete folyamataosan pörög-forog, meg nem áll. :D

Kiszazsu, nem mondod, hogy csak annak jár az olcsóbb bérlet aki gyes-t kap? Akkor mi értelme? És szegény gyedeseknek nem jár? Na, ezt megint jól kitalálták! :? :shock: :evil:
Pumperka, én is nézem az Olimpiát, meg is mondtam este Lillának, hogy 4-kor ébresszen fel, mert az úszás döntőket akarom nézni... erre pont ma aludt 6-ig. :D Amúgy nagyon mérges vagyok, hogy sorra potyognak ki a magyarok... a kínaiakat meg szerintem 7 éven át arra képezték, hogy verhetetlenek legyenek. :( Meg ez a Phelps is verhetetlen. :(
Én is tudok egy baromi jó társast, majd elküldöm a linkjét, nálam az a favorit! ;) Csak az a baj, hogy senki sem akar velem játszani! :( :cry:
Linocs, nem semmi Fruzsi, ahogy ül a bevásárlókocsiban! :)
A betegeknek, lábadozóknak jobbulást! +++++++

Szülinaposoknak és névnaposoknak sok-sok boldogságot!

KépKép
KépKép
mni

Cicuka,
igen nálunk még mindig gond az evés, na nem azért aggódom mert rossz súlyban van Eszter csak mert nálunk is megy a sírás-rívás ha etetni akarom. Még mindig jóval kevesebbet eszik mint a legtöbb gyerek, de mivel valamicskét azért hízik ez már nem zavar.

De teljesen rapszodikus az evése, van amikor kanállal nem akar enni semmit most épp tápszert nem akar enni cumisüvegből.
Ha csak közelítek felé a cumisüveggel már üvölt.
Sajnos egyébként az az érzésem, hogy pszihés a dolog és lehet, hogy én rontottam el mert sokszor erőltettem, hogy egyen és megutálta az evést. Mondjuk ez nem magyarázza, miért néha ezt, néha azt utálja enni.

Szerintem próbálj neki valami táplálóbbat adni mint a tea, amikorcsak éhesnek tűnik azonnal tápszerrel próbálkozz mert az a legfontosab. Ha nem kéri akkor próbálkozhatsz még Sinlac-kal - ezt tudsz iratni, de gyógyszertárban kapni, finom, Eszter szereti, kis gyümölcslével is tudod higítani nemcsak vízzel ha nem elég édes neki. Tápláló de ez sem helyettesíti a tápszert, max. naponta egyszer eheti.
Vagy tejpéppel próbálkozz, abba is bele tudod csempészni a tápszert (víz helyett azzal hígitod), vagy én pl gyümölcsbe is szoktam tápszert tenni (alma, őszibarack) mert muszáj tápszert kapnia, hogy fejlődjön.
És egyetértek Pannyval is, éjjel is mindenképp azt adj neki.

Eszter egyedül éjjel hajlandó cumisüvegből tápszer inni, gondolom ilyenkor már csak az ösztönök működnek és nem zavarja meg semmi ami nappal.

Egyébként igaza van Obeanak, ha kezelik a vérszegénységet akkor tuti rendeződik az evése, mert először Eszternél is erre gyanakodtak. Ez a leggyakoribb oka a rossz evésnek állítólag.
(Nálunk mondjuk nem, de ez más kérdés...)

Niki, szegény GYED-esek? szerintem "ők" úgy gondolják, hogy a netto 80 hatalmas lóvé, abból meg tudod venni!
Holnap Pomáz?

Beus! Boldog szülinapot Neked és Névnapot a gyerekeknek!!

KépKép
judit18

Cicuka!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Jobbulást!

Niki!
Azt hiszem lesz még a fiamnak még egy ajándéka szülinapjára! :wink:
Tengerhez úgy mennék én is. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

torzonborz kisasszony a vadiúj fülbevalókkal (amiből semmi nem látszik a képeken :D :D )
Kép

JA, és adjon már nekem is vki egy jólevő gyereket, mert az enyémtől kivagyok már teljesen!!!!!!!!!!
(bocsi, nem volt időm olvasni, majd egyszer talán, ha kikerülök a nemalszunk-nemeszünk őrületből......)

KépKép
kmanna

Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a megnyugtatást is. Remélem én is, hogy ha kezelik a vérszegénységét akkor visszajön az étvágya. Próbálom nem eröltetni nála az evést, mert nem szeretném, hogy megutálja.
Csak olyankor bedühödök, amikor semmi nem jó. Hiába adom a tápszert,tejpépet,gyümölcsöt csak ordít, ha közelítek akár kanállal, akár cumisüveggel felé.

Kép
cicuka78

Sziasztok!

Linocs,
jó fej dokinőtök van, örülök, hogy megerősített, nincs semmi baja Fruzsinak! :)
Ezt a dalt nem ismertem, de tetszik. Meghallgattam kétszer is. :)

Évi,
nagyon-nagyon örülök az Apukáddal kapcsolatos jó hírnek!!! :) Mielőbbi gyógyulást kívánok! :)

Beuska,
utólag boldog szülinapot kívánok Neked. A gyerekeknek pedig boldog névnapot, utólag Lilinek, előre Marcinak!

Cicuka,
jobbulást Kristófnak, remélem a vérszegénység kezelésével az evésgond is rendeződni fog!!!

Niki,
szia!!! :) Hiányoztál!

Melinda

Kép
melinda80

Dóri kukucska a babakocsiban :):
Kép

Kedvenc hordozós képem:
Kép

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy most nem vagyok egy ideig, (nem is tudtam visszaolvasni rendesen, szóval bocs, ha valaki hozzám szólt, és még úgy sem reagálok :( ), de a jövő heti költözés miatt az utolsó simítások-takarítás-pakolás "bűvöletében" élünk. Sajnos az autónkat még ma sem kaptuk vissza, ezért gyalogolok, ha bármiért ki kell menni az új lakásba. Evvan, aki ilyen béna, az megérdemli...:oops: :roll: Ezek szerint komolyan mondták, hogy a legkisebb sérülésnél is két hét a javítás. :? Emiatt az árkádos tali sem fog összejönni. A jövő hét utáni hét vége felé viszont már pihi gyanánt is szívesen mennék, ha addigra szerveződne valami.

Elméletileg jövő pénteken már ott alszunk, és csütörtöktől kértük a net áthelyezését, háát, majd meglátjuk, hogy mikor lesz tényleg áthelyezve. Addig még próbálok majd benézni, de elég rosszul állunk a takarítással és a pakolással is, és a héten még minden nap jön több mesterember is, szóval nem biztos, hogy sikerül.

Laura ma féléves!!! :) Hihetetlen, és egyben szomorú, hogy ilyen gyorsan telik az idő...

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Panni!
:lol: :lol: :lol: :lol:
É képzeld egy csodaszép kis pasi bejelölt engem az iwiw-en!
:D :D :D
Mikor adod (milyen időpont) Olikának a püréket?
És ha nem elég még cici van?

Pumperka!
Csodálom, hogy ennyire bírod az éjszakákat! Én halok meg estére!
Napközben gondolom te sem alszol, hisz ott a 3 kis emberke! :)

Zsu!
Képzeld Bencének nő a haja! Nektek? de nagyon gyorsan. :D

Beuska!
Isten éltessen mindanyiótikat!!!!!!!!

Mni!
Ügyi ez a Lilla!
Háááát ötlet??? A Horvátország szerintem nagyon szupi!

Kvaszeva!
Örülök nagyon, hogy apukádnak jól sikerült a műtét!
Vendég

Évi, örülök hogy jól sikerült a műtét! Most már majdcsak jobb és mégjobb lesz! :wink:

Mzx, Boldog 6 hót Laurának! Te jó ég, fél éves....

Melinda, Dóri nagyon édes a kocsiban!

Anna, Panna ia aranyos, és az enyém sem egy evőbajnok. Az alvása javulgat....nem akarom elkiabálni.

Niki, bár ez csak az én véleményem, hogy elsőre szeirntem jobb Horváto. A másik kettő szerintem egyelőre kicsit túl messze van.

Pumperka, te jó ég, csak az olimpia miatt felkel?
Én biztos aludnék, majd megnéznék egy du- i ismétlést, vagy összefoglalót :wink: :lol:

Beuska, Isten Éltessen skáig!
És boldog névnapokat a gyerekeknek! (előre és utólag is :wink: )
Vendég

Mzx!
Laurának Boldog hófordoulót!!!!!!!!!!
Vendég

Meli!
Nagyon édi Dórka baba! Milyen régen raktál képeket!
Nagyon sokat változott! Édi bédi!

Judit18!
Hogy hogy egyedül iszik Eszter???
( Kimegy éjszaka, és elkészíti magának beveri, és durmol tovább)
:D :D :D

Kmanna!
Fülbevaló tényleg nem nagyon látszik.
De áruld el mit mondasz Panlának, hogy ilyen szemeket nyit???
Vagy ez az alap állapot??

Mzx!
Sajnállak csak kitartás!!!!!
Vendég

Na elújságolom nektek, a jó hírt:
Bence átfordult hasról-hátra, és hátról hasra.
De csak 1-et, 1-et, szóval úgy gondolta érjem be ennyivel. :D
de nagyon örülök most!
Szerintem csak ő nem fordult már itt a topic-ban.
Vendég

Mzx: Gratula a félévhez! Tényleg nagyon gyorsan repül az idő.

Csajok! Van valakinek tapasztalata a Prevenar szuriról (ez a pneumococcus elleni injekció)???

17e Ft / injekció - Petikének kettő kell, Olcsinak egy! A dokinénink javasolja az ovi kezdés miatt! Akárhogy számolom, ez nagyon ötvenre rúg! És még semmit nem vettem az ovira. Absz. megértem a suli kezdősök aggályait! Kész anyagi csőd!

Beuska: boldog szülinapot Neked (hé kisoroszlány,....) és névnapot a gyerkőcöknek!

Évi! nagyon örülök, hogy sikerült Apukád műtétje! Nagyon gyors felépülést kívánok!

Cicuka! A vérszegénység kezelés szerintem is megoldja a problémát.

Livi
Kép
Kép
lusie

NA és egy kétfogas kép:
Kép
A harmadik is nagyon igyekszik kifelé....

Livi
Kép
Kép
lusie

lusie!
Jaj de édi!!!!!!!!!
Vendég

Ja és ezt nézzétek milyen csirke combot sütöttem!!!!
Nagyon fini, ketchap-os, mézes!!!!!!
Hamar meg van, és tök egyszerű. Ez lesz az ebéd, és krumpli püré!
Kép

Ez pedi a kis manó! Nem kell ám cumi, csak alváshoz!!!
Kép
Vendég

lusie!
Sajnos nekem nincs tapasztalatom a szurival kapcsolatban. :?
Vendég

Sziasztok!

Anyós ismét boldogított, így nem volt időm netezni, csak az uccsó oldalt futottam át.

Julcsi egy éves kora után kapta meg a Prevenárt, kettő oltás kellett, azt hiszem 3 hónap különbséggel. Én úgy tudom, egy éves kor alatt meg 3-at kell adni, de ez nem biztos.
Ez a pneumococcus baci ellen véd, az egyik barátnőm kisfiát majdnem elvitte, kétoldali tüdőgyuszija lett, a veséjére is ráment, én akkor ráparáztam, és beadattam Julcsinak. (Ez a baci okozhat pl. agyhártyagyulladást, középfül- tüdőgyulladást.) Hanni is fog kapni. Másik oltással lehet egyidőben is adni, nincs igazán mellékhatása, Julcsinak egy pici hőemelkedése lett.
Azoknak ajánlják, akiknek sokat betegeskedik a lurkója, pl. akinek gyakran van középfülgyulladása, vagy ahol együtt élnek a kisgyerekesek a nagyszülőkkel, az idősebbekre veszélyes lehet, ha elkapják a gyerek által.
Vannak olyanok, akik ingyen kapják, pl. a korababák, vagy egyes krónikus betegségek esetén, ezt a háziorvosnak tudni kell.
Én oltáspárti vagyok, ki fogjuk spórolni Hannusnak is...
Felmerült egy időben, hogy ingyenes lesz, szerintem nem kell sok idő, hogy kötelező oltás legyen, Szlovákiában, meg Ausztriában már az.

Most mennem kell sajnos, Hannus nem igazán akar aludni...

KépKép
KépKép
mézgombi

Lusie!

Ez az az oltás ami szeptembertől ingyenes lesz 2 év alatt nem???Legalábbis legutóbb ez volt az infó...
Én nem vok oltáspárti egyátalán...és a dokim se az.....de erre azt mondta ha már úgyis ingyen lesz, adassuk be mindenképp.

Niki!

Sztem is csak Horváto-ig merészkedjetek Lillácskával....(a sok nyavaja miatt).De az tuti lesz biztos!!!!!

Márti!

Még csak gyümiket adok neki tízóraira és tejpépet fürdi előtt.Szopi még 4x van(2x reggel,meg ebédkor meg este)

Guszta csirkecombok!!nyam-nyam-nyam :lol:

Melinda!

Tuti a kép :lol: :lol: :lol:

Mzx!

Már fél éves Laura??Eszméletlen :wink: Gratula!

És kitartást a költözéshez!!Az most rád fér :wink: Átérzem...3 éve kb.4x költöztünk ide...én azt mondtam innen már csak lábbal kifele költöztessenek ki :shock: :D

Panka baba tündéri!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márti!
Ez merénylet! Nekem is küldj egyet! Hmmm... Én húzok mindjárt pizzát sütni. Valamit extrázok a paradicsom alapon, épp ezen agyalok.

Mézgombi: Köszi az infót. A mi drnénink absz. nem oltás párti, de ezt nagyon ajánlotta az ovi miatt.
hat hónapos kor alatt kell három, a felett kettő egy hónapos szünettel. Úgy volt, hogy 2009. januárjától beveszik Moon az oltási rendbe, és a 2008-as babáknak szeptembertől választható, és ingyen lesz. Hát persze hogy leszavazták. Kapják be!
Valahogy kispóroljuk, de basszus, azért nem két fillér. Ötvenezer forint az két havi gyes. De én, a max. gyedes csak fogjam be a számat....

Livi
Kép
Kép
lusie

Panny: nagyon egyszerre írtunk :lol: De szinte ugyanazt.

A lábbal kifeléről jut eszembe.
Hat éves voltam, mikor kertes házba költöztünk, Anyukám kijelentette, hogy na, innen engem csak a fekete autó visz el. Több mint egy hónapig visszatérő rémálmom volt, hogy jön Anyuért az a k..va fekete autó, mire el mertem neki mondani. Szegény, azt se tudta, hogy magyarázza el, mire értette.
Igyekszem elkerülni Olcsi előtt a kétértelmű dolgokat, de szinte lehetetlen enélkül beszélni. Múltkor sztorizott a papának, hogy majd ha sok pénze lesz, vesz egy repülőt és elviszi a papát is magával, erre a válasz: Engem oda már csak dobozban viszel fel kicsikém. Majdnem lehidaltam, aztán jött egy kis agymosás, hogy ezt mégse kéne.

Livi
Kép
Kép
lusie

Olcsika tripla hármas!!! :lol: :P :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie, én úgy hallottam, hogy szeptembertől elvileg ingyenes lesz!! Dokinénim már mondta, hogy majd utánanéz, mert még hivatalosan nem szóltak neki, majd szólok mi van jó?? Vőm foga meg nagyon édes!!

Beuska, Isten éltessen mindőtöket!!

Márti, mi ebédre eszünk gyümit, vacsira tejpépet gyümivel, többi cici.

Niki, én egyszer nyaraltam Krk szigeten, nagyon szép!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat kancsalság ügyben, de a helyzet az, hogy genetikailag nagyon is adott lenne nálunk a dolog, mert én is, meg az uram is azok voltunk gyerekkorunkban (de csak kicsit, szemészeten sem jártunk), és még most is, ha fáradtak vagyunk mindketten bekancsítunk néha.
Obea: azért majd írd le, hogy mi volt Kristóffal.
Lusie: 8 deci? Az nem semmi, szerintem a babák többségénél ez nincs meg, de én ahogy most méregettem, azért egy nap összejön úgy 900 gramm, merhogy 7szer eszik (belerétve az éjszakai kelést) kb. 130-140 grammokat egy ciciből. Plusz egyszer kap gyümölcsöt (almát, barackot)is, amiből ma már egy egészet megevett. Szóval tejem az még van szerencsére, úgyhogy talán nem azért ébredt többször, mert éhezett.
Bosek: ti hogy csináljátok, hogy egy ebédet kiváltasz gyümivel? Friss sima, natúr gyümi, vagy keversz hozzá valami táplálóbbat is? Nálunk a sima gyümi semmit nem csillapít az étvágyán úgy veszem észre.
Akartam már kérdezni, hogy az izmod milyen sportolásból szedted fel?
Niki: de irigyellek titeket Horvátország miatt. Mi idén nem indultunk neki, de ősszel még egy Erdélyi utat azért szeretnénk beiktatni.
Beuska: boldog születésnapot az egész családnak, főként Marcellnek, holnapra :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Fúú csajok én most kezdtem el utánanézegetni ezeknek a bébikajáknak, hááát rohadt nagy a választék, azt sem tudom, melyik után nyúljak majd szerintem. De jó annak, aki kicsit már tapasztaltabb, hogy mi finom, mit érdemes megvenni és mit nagyon nem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ja és Pankalina, Petike, Bencus és Dórika is nagyon nagyon cukik és husik.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Kmanna, úgy tűnik Panka nagyon megijedt a fényképezőgéptől... :)
Melinda, nagyon ügyes ötlet volt, így megforgatni Dórit. Mi még a mózest használjuk, de lehet Lillának már uncsi...
Márti, ezt a kaját más húsból is el lehet készíteni? A csontos húsokat nem szeretjük... :(
Bosek, mi most Isztriát néztük, mert Krk szigeten már 3x voltunk, de tényleg csodaszép. Másik kedvencem Makarska, de már ott is 3x voltunk... :) ott volt a lánykérés is anno. :oops:

KépKép
KépKép
mni

KépKép KépKép

KépKép
KépKép
mni

Lusie!
Válaszoltam a prividre.
Nagyon édesek a fogacskák.
Panny!

Mi is hoztunk utazóágyat, de voltg a szállodába bekészítve úgy hogy nem vettük elő.

Cicuka!
jobbulást Kristófnak!!!

kmanna!
Hogy viselte a lánykád a fülátszúrást???Ha haza megyünk én is kiszeretném lövetni Lizámnak de félek hogy begyullad, és hogy nagyon fáj neki.

b.Márti!

Grtaulálok az átfordulásnál nálunk is nagy volt az öröm de apának még a mai napig nem mutatta meg, valahogy mindig lemarad.
Ez egy merénylettel felért ez a tál!!!!!!!!!
Nagyon édes Bence.

jó éjt

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?