Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt Nita!
Holnap gondolunk rád..

Én is elköszönök mára
Legyetek jók, vagy rosszak.. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Ezt nem hiszem el!
Egy nap 2 laptető.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Hulla fáradt vagyok, csak röptében sikerült átolvasnom a dolgokat!

Encike!!!!!!!!!!!
Háromszoros hip-hip Hurrrrrrrrrrrrráááááááááááá!!!!!!!! Gratula, persze csak csendben és halkan egyenlőre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita:
Neked is legyen ám ott az a bébi!!!! :D Az UH eredményére én is kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!

Zsu, Pedi:
Általános inkvizíciót indítok ezennel minden piri ellen! Huss piri, huss!!!! Egyúttal felszólítom pirit, hogy monnyon le!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
anda81

Énis szép álmokat kívánok mindenkinek!

Most fejeztem be a lecsó készítését.... Nitácska, jöhetsz :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska hamarosan ott vagyokk!!!!!!!! :lol:
anda köszönöm! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Én sajna csak öt után tudok jönni olvasni az eredményedet, Nita, pedig már gondolni fogok rád egész nap...
Drukkolok neked!!! Hátha mégis babóca!! Gyanús nekem ez a nagy álmosság...

Gnemoni! Megy a drukk hogy legyen nálad egy kis bébi...
Meg persze mindenkinek akinek kell..
szilvia80

szilvi köszi hogy gondolsz rám!
én is csak délután fogok tudni jönni! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Eg ykalappal kivánok neked. Rermélem jó hírekjkel jösz a doki után és már képet is hozol nekünk:) Szorítok:)

Kép
csucsu05

Nita!
Egy raklappal neked!!!!!
Nagyon szorítok :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Móni!
Te is szépen alakulsz!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi csajok a gratulákat!
Tünet iszonyat álmosság, ici-pici émelygés.
Kedden megyek dokihoz, majd 21-e körül uh-ra.
encike 2

Jó reggelt!

Újra itt vagyok! :)

Encike! Szupi jó érzés lehet, volt már ilyen szép szülinapi ajándékod?

Nálam megjöttek a piri jelei, ma reggelre dagadt a cicim, már fájdogál a poci és a derekam. De nem kesergek, még reménykedek.

Bezzeg a hőm ma volt eddig a legmagasabb, bár tudom, az egymagában még nem elég.

Nita!
Tudom, nem vagy itt, de azért megy drukk!
pedi
Kalocsa

Sziasztok lányok!

Nita még nem írt hogy mi újság. Bárcsak babás lenne :roll:

Szilvi, Zsuzska: köszi szépen. :wink:

Encike! Egy kicsit irigykedem ám.. :wink: De ez természetes, hisz mi itt mindannyian babára vágyunk. Várjuk ám majd a beszámolót a doki után. Meg uh kép is jöhet... :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Edit!

Ezek a tünetek babára is utalhatnak. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

De nekem mindig dagad a cicim, amikor megjön. Emiatt ezt sem tudom "babajelnek" venni. Na, mindegy márcsak egy hét, megint egy hét, amit annyira utálok. Főleg, hogy a sétáló utcában van az üzletünk, nem kell mondjam naponta hány babakocsit látok.
De erős vagyok, és nem kesergek, lesz babám és kész. Ha nem most majd legközelebb!
pedi
Kalocsa

Az a rossz az egészben hogy a mensi előjelei megegyeznek a babás előjelekkel. Igy aki nagyon vágyik már babára az azt se tudja, hogy most melyik tünetet tulajdonítsa be babásnak.Ezáltal marad a reménykedés......, meg ciklus végén a pofára esés ( vagy nem)
Most jelen pillanatban én is úgy érzem, hogy ez se a mi hónapunk volt..... :? Már 3-4 napja érzem a hasam alját, mint mikor meg akar jönni, de ezt már tudjátok mert már említettem..
Annyira jó lenne ha a jövő héten a gondtalan nyaralásra öszpontosíthatnák és nem a tamponnal és társaival kellene foglalkozni.. :evil:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Na, igen! Nekem is mindjárt ez jutott eszembe, hogy nyilván teszt helyett "csomagot" kell vennem. De nem is ez a pláne az egészben, hanem, hogy ha már jön, miért ne a nyaralás közepette jönne a "kis szemét". Én egyébként világ életemben utáltam, mert annyira rosszul szoktam lenni tőle, hogy szinte a világomról nem tudok. Érdekes, hogy egyesek azért küzdenek, hogy legyen, mert persze tudom hogy az a normális, mások meg azért, hogy ne legyen. És szerintem nekünk igenis természetes, hogy most az a legnagyobb bajunk, hogy jön. (Mégha tudjuk, hogy más emberek sokkal komolyabb problémákkal küzdenek is.)

Na, most kibújt belőlem a "bölcs".:)
pedi
Kalocsa

Jaj!
Lányok, nekem most írt Nita!

Fene vinné el, nem baba. :cry:
pedi
Kalocsa

Hol vagytok?
pedi
Kalocsa

Szegény Nita!
De akkor mi????

Látjátok én pont ezt a honapot zártam ki, hogy baba legyen és tessék.
Meg se gondoltam volna!!!
Semmi előjelét nem vettem észre, épp oly, mintha megjönne.

De persze, hogy örülök!!!
encike 2

Én sem értem, mi lehet Nitánál, de persze én még nagyon tapasztalatlan vagyok e téren.

Encike!

És mit szeretnél? Családból ki tudja eddig?
pedi
Kalocsa

Mit értel azon, hogy mit szeretnék?
Családbol senki a páromon kivül, de a barátnőmnek már mondtam.

Ha csináltatok uhképet, ezt kérni kell?
encike 2

Sziasztok!

Újra itt vagyok. Le kellett mennem a boltba meg a bankba. Persze a kisfiammal ez nem olyan egyszerű. A kb. 1 órás procedura 3 órássá növi ki magát, mert minden 5 percben hiszti. :evil: Eldöntöttem, legközelebb kocsival megyünk, mert ez így eléggé idegörlő.

Sajnálom Nitát nagyon. Remélem délután bővebb információval jön majd.

Enci!
Nem tudom nálatok hogy működik, de nekem anno a dokim csinálta az uh-t, és ha kértem képet akkor mindig adott (bár az első alkalommal nem is kellett kérnem, adta magától)

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Enci!

Bocsi, nem volt egyértelmű a kérdésem, azt szerettem volna megtudni, hogy kisfiút szeretnél-e vagy kislányt?

Én is sajnálom Nitát, és nem értem, ha eddig mindig jött rendesen, akkor mi lehet?
pedi
Kalocsa

Sziasztok!

Én is kaptam Nitától üzit, de én is csak annyit, hogy nem baba :cry: :cry: :cry: :cry:

Most jutottam gép elé.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekem azt írta, hogy nincs baba. Meg én kérdeztem tőle, hogy lehet-e tudni hogy akkor mitől késik. Azt írta hogy lesz még majd uh és vérvétel.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Most megyek, megpróbálom elaltatni az ördögfiókámat.
Utána jövök..

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Zsuzska!

Mivel foglalatoskodtál eddig, ha szabad kérdeznem?
pedi
Kalocsa

Hát elmentem meglocsolni a virágokat a "helyemre", ahol eredetileg dolgozom (most helyettesítek), aztán elvittem a párom nadrágját felhajtatni, vettem gyönyörű körömlakkokat és hozzá strasszokat, elmentem filmet kölcsönözni, aztán jöttem ide, ahol helyettesítek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor eddig nem volt egy uncsi nap a mai, és még hol van a vége?

Móni!

Kismanód nem akar aludni?
Képzeld, a párom azt mondta, lehetne szó az aquacityről. :)
pedi
Kalocsa

Hát a délelőtt nemvolt unalmas egy csöppet sem.... már reggel gyorsan gondoskodtunk a babóról :oops: :lol:
Szerintem holnap vagy pénteken lesz pé-m.... már fáj a pocikám és szurkál is... szépen növöget szerintem petécském.

Pedi!
Aquacityi???? Oda én is úgy elmennék.... régen nagyon szerettem csúszdázni, de mióta ilyen rossza szemem, szemüveg nélkül meg nem igen látok....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én nem annyira vagyok oda az ilyen csúszdákért, majd meglátjuk.

Na, a bébiprojektnek örülök, drukkolunk a katonákért!!!
pedi
Kalocsa

Nekem aztán mindegy, csak egészséges legyen.
Persze a párom 2 lány után természetesen fiut szeretne, de ha hőmet nézem pé szerint, igen lányka lesz megint.
encike 2

Vagyok!

Edit!

Szupi, már csak az időjárásnak kell jónak lennie. :wink:
Amúgy én se nagyon vagyok csúzdázós tipus, főleg mióta egy bálna vagyok.. :oops: :oops:
Zsuzska!
Mennyire rossz a szemed? Nekem is rossz sajna, főleg már nagyon. Úgyhogy én kontaklencsét hordok, mivel a szemüveg már nem olyan esztétikus vastag üveggel. :cry:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát nekem 6.75 és 7.25.
Nagyon szép vékonyított üvegem van :lol: :lol: :lol: :lol:
Én anno 18 évesen túlhordtam a lencséimet, úgyhogy most már nem bírja a szemem.... de most már imádom a szemüvegemet :lol: :lol: :lol:
Viszont csak császárral szülhetek :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Nekem 8.0 és 8,5
Ne hogy azt hidd, hogy csak császárral szülhetsz a szemed miatt.
Én szülhettem volna természetes úton is, csak a drága fiam haránt fekvésbe fordult és ezért kellett a császár.
Amúgy már a szem miatt nem császároznak, csak nagyon indokolt esetben.Ha jól emlékszem a szemfenékvizsgálat eredménye a döntő és nem a dioptria száma.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sajna nekem amikor a dokim megvizsgálta a szemfeneket is, azt mondta, hogy elég nagy a retinaleválás esélye :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Én mára elköszönök. Nagyon kipurcantam ma. Egész de.rosszul voltam, azt hittem, hogy meg fog jönni, már minden bajom volt, és du-ra elmúlt. Most sietek haza és takarítok, mosok, készülök a Balcsira. :lol:

Márcsak két nap!!!

Sajnálom, hogy Nita nem jött. Jó lett volna többet megtudni.

Puszi Mindenkinek!

Zsuzska!
Apára fel, ha kislányt szeretnétek, akkor most nagyon tuti a dolog. :lol:

Puszi
Edit
(Ja, és reggel jövök! :wink: )
pedi
Kalocsa

szia Pedi!
További szép napot neked!

IGyekszem apácskára mászni :lol: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!nem baba!
de hála égnek baj sincs!
valósznű nem volt pém de meg fog jönni mert 8 mm-es a nykh-a!de ha 21.éig nem jön meg akkor 25.-én ujra uh és kezdődik a kivizsgálás!
igazábol én örülök hogy nem baba mert nem élném tul ha a 4.terhességem se sikerűlne!
meg éreztem hogy nem baba eddig mindíg megéreztem ha baba volt a pocimba! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia Nita!
Már kezdtem aggódni Érted!!!!
Örülök, hogy te is örülsz.... na akkor drukk, hogy megjöjjön!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem akarok szomorkodni az nem segítene! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ez pontosan így van... úgyhogy csak neked: hajrá piri :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nita!

Annak nagyon örülök, hogy nincs semmi baj "odabenn".És akkor most drukkolunk neked, hogy megjöjjön. Utána meg hajrá tesóprojekt!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

kösz gnemoni az biztos jövöhonaptol bekeméynítek!!!! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike!

Hogy van ez a dolog, hogy nem mindegy melyik napon van akció? Ha lányt akarunk, akkor melyik a legjobb nap??? Bocsi, de ehhez nem konyítok..

Nita! Itt is örülök, hogy nincs baj... Eddig normálisak szoktak lenni a ciklusaid??? Te fent vagy az iwiwen? Nem baj ha bejelöllek???

Jó éjt mindenkinek...
szilvia80

szilvi igen fennt vagyok iwiwen
Mészáros Anita vagyok :oops:
a vetélések előtt normális 29-30 napos ciklusaim voltak! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép jó reggelt, mindenkinek!

Kinek mi a programja mára?
Én készülök a nyaralásra.. :lol: :lol:(végre, végre, végre!) Úgyhogy vasalni, takarítani, csomagolni fogok.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

Nita!
Örülök, hogy minden rendben Veled, akkor most szurkolok, hogy jöjjön piri.

Szilvi!
Én úgy tudom, ha kislányt szeretnétek, akkor a pé.előtt egy-két nappal kell együtt lenni, ha pé-kor együtt vagytok, akkor bármi lehet, ha utána egy-két nappal, akkor tuti fiú. Egyébként, a Czezeles könyvben olvastam, hogy azért van kevsebb fiú, mint lány, mert a pé.után fogant babáknál nagyobb pár hetes kori elhalás. Úgyhogy, ha tutira akartok menni, akkor előtte kell aktívnak lenni.

Móni!

Én ma még dolgozom, meg holnap is, holnap munka után mi is indulunk. A ruhaszárítóm roggyanásig tele, ma irány vasalás és pakolás nekem is. :lol:

Zsuzska!

Minden ok volt tegnap, esetleg ma reggel? :wink:
pedi
Kalocsa

Szisztok!

Szilvi!
Én is úgy tudom, hogy a pé előtti napokban és esetleg az utáni napból lehet leányka. Általában a pé-s napon fogantak fiúk.... mi is lányra gyúrunk :lol: :lol: :lol:

Pedi!
Köszi szépen, minden rendben van.....
Tegnap este sem és ma sem volt még semmi... de remélem, este már lesz.... tegnap én olyan gyorsan elaludtam, hogy csak na :oops: :oops:
Ma reggel meg korán jöttem dolgozni és nem volt idő semmire :oops: :oops:

Móni!
Hát én dolgozom a változatosság kedvéért :roll: :x
De csak háromig :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?