Sziasztok!
Bocsi, hogy rég nem voltam, de apa itthon volt egy hétig szabin és majdnem minden nap mentünk valahová.
Voltunk Cegléden strandon, Az unokahugim 1 éves szülinapján, a 3 éves unokaöcsink szülinapján, Verőcén Magyar szigeten lovasbemutatón + koncerten, Mezőkövesden a strandon, Miskolc-tapolcán a barlang fürdőbe, voltunk a Dunán is, meg én egy délután barátnőztem
Szóval zajlottak nálunk az események.
Sikerült visszaolvasnom. Hát termeltetek rendesen
Kutyafüle: én csak akkor fogok tesztelni, ha a mensim már késett jópár napot. Én már láttam jópár nega tesztet. Úgyhogy, ha holnap nem jön meg akkor tán a 7vége felé fogok.
Nikole: mi lett Marci eredménye? Nagyon jó nyaralást nektek! Remélem pocaklakóval jössz haza.
Encike: utólag boldog szülinapot, és hatalmas grat a + teszthez
Zsu: még nem érzek semmit. Bár vannak mensis előjeleim. De majd holnap kiderül.
Te érzel valamit? Nemsoká vége a ciklusodnak. Drukkkok mennek! És jó pihit nektek!
Vernike: sajnálom a nega tesztet
Akkor most elkezdtél hőmérőzni? Én a ciklus első napjától mérem szájban, kb. azonos időben reggel. És én a ciklus.hu –n és a fertilityfriend.com –on vezetem. A ciklus.hu-n a naptárnál jobb klikk és a nap részletei és onnan már egyértelmű.
Egyébként elsőre nagyon kevés párnak sikerül. Az átlag szerintem az olyan 3-4 hónap mire összejön. Ha fél évig nem jön össze akkor érdemes elindulni orvosok felé.
Anyám nagyon klassz lesz a házatok. Nekem is kell ilyen…
Jucc: utólag boldog szülinapot. Köszi a drukkot
Jujj nemsoká utaztok. De jó lesz nektek! Biztos mondtad de nem emlékszem merre is mentek?
Judi: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Azt elhiszem, hogy ne vágysz vissza a melóba.
Mikor az lh teszt + akkor az elkövetkező 24 órában hajrá apára
Pruci: örülök, hogy nektek is jól telt a pihi. Azért nem kellett sok idő Petrának, hogy rád ismerjen
Sajnálom, hogy nem jött most össze. Drukk a következő hónapra!
Nita: sajnálom a nega tesztet
Na majd a szeptemberi hónap lesz a tiétek
De most végül megjött már neked? Vagy te hogy állsz?
Bea: milyen volt a nyaralás? Sajnálom a pirit
Én holnapra kérek egy kis drukkot. Hogy ne jöjjön meg. Most valahogy egy kicsit reménykedek, hátha ez a hónap sikerült.