Sziasztok!
Reni: Örülök,hogy Levinek az lett az ovis jele amit szeretett volna!!!!
Csilla: Köszönjük szépen,szoktam irni,h amilyen szép, akkora boszorkány, hát most 3 igen kirivóan húzós hisztis napunk volt, a mai az elsö nyugis de sokkal jobban ugrik dolgokra, mint eddig. Pl. kiszállás / indulás / stb. Szombaton megvettük az új gyerekülését,hát szerintem sok kisbabásnak akkor esett le a Brendonban,hogy na ilyet is tudhat akár az a most édesen szuszogó kis csomag a hordozójukban
Aztán ugyna ezt sikerült reprodukálni a Brendon outletben
DE 10 000 kevesebb volt ugyna az az ülés
Vasárnap kirándultunk a Pákozd - Sukorói Arborétumban-nagyon szép hely, a kilátóból gyönyörü kilátás (önállóan ment fel,meg végig gyalog, futva sétálva,stb ), délután pedig Liget, játszó,motor,stb
Aznap fél 8-kor már aludt , de ma is 8-kor már szunyált
A festök már kezdenek a napokban festeni, nagyon sok vakolás volt a teljes elektormos hálózat csere miatt,utána glett,vékonyglett ,festés,parketta csiszolás,lakkozás,takaritás...De ezt már irtam.
Fannival holnap megyünk az új angol tanárát / csoportját megnézni az elsö órán, újpesten, csütörtökön kiállitásra megyek az Iparművészetibe a volt ofőnőmmel, pénteken pedig egy nagyon szinpi gyermektornára veresegyházra, mert itt pesten nagyon messze van, és mert Fanni új barinöje is épp oda jár már régebb óta,amit mi is kinéztünk már egy ideje,csak nyári szünet volt.
Csilla: Annyira édesek a Kicsik, és milyen szép nagyok, nagyon ügyi vagy! Biztosan nem lehet azért egyszerü, de nagyon ügyesek vagytok!