Sziasztok!
Vicky,
Sajnálom, hogy nem sikerült!
Viki,
Monicnak igaza van, tényleg nem lehet nem dícsérni ezt a pici fiúcskát, mert olyan kis tündér!
Boni,
Hát, elég kalandosra sikeredett a szülés, de a végeredmény mindent megér!
Linácska,
Sajnálom, hogy a kislányodnál bacit találtak, remélem hamar kikezelik!
Kicsimálna,
Gratulálok, és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a szülésnél, és persze utána is! Hogy bírtátok ki, hogy nem kérdeztétek meg a baba nemét? Én már most nagyon kíváncsi vagyok rá, pedig tudom, hogy van még pár hét mire meg tudják majd mondani.
Dita,
Sajnálom, hogy a munkahelyeden problémák vannak, de azt azért nem gondoltam volna, hogy nem honorálják, hogy 2 ember munkáját végzed egyedül!
Mara,
Drukk a csütörtöki UH-hoz!
Monic,
Neked meg a mai baba-mozizáshoz drukk! De irigyellek, én is úgy mennék már!
Czinke,
Hát, a férjemnek a gyógyszertárban azt mondták, hogy a 3. hónapig semmit nem szabad szednem, de rubophent még utána sem. Viszont azt ajánlotta, hogy ilyenkor egyek egy kis keserű csokit, mert az szokott segíteni, de mire hazaért a férjem már elmúlt a fejfájásom is.
Nem volt egyszerű a tegnapi napom így, hogy reggeltől kb. este 7-ig folyamatosan fájt, és olyan megkönnyebbülés volt, amikor egyszercsak elmúlt, mintha kihúzták volna a fejemből.
Zsuzska,
Én amúgy nem vagyok fejfájós, ez a tegnapi valószínűleg a megfázásom egyik mellékhatása volt. Ha nagy ritkán fáj is a fejem, akkor sem szoktam amúgy bevenni semmit, de tegnap már nagyon nem bírtam.