Sziasztok Lányok!!!!
Végre gépközelben vagyok én is.
Bölcsi után elmentünk anyuékhoz, segitettem neki barackot berakni, de főleg az volt az ok, hogy Bencém hiányzott.
Bencét is megölelgethettem, Dorka is imád anyuéknál lenni, anyunak is segitettem, így mindenki jól járt. Nemrég értünk haza.
Dorkám mai bölcsis napja:
Reggel ismét viszonylag korán, negyed 8-kor kipattant az ágyból, hogy menjünk máris a bölcsibe.
Igaz 9-re vártak, így nem is mentünk hamarabb. Lányom egyből az udvar másik végében levő homokozóhoz elrohant homokozni, nem is érdekelte hol vagyok. Ezt kihasználva a bölcsi vezetővel volt még kis dolgom, így bementem hozzá, és nem is mentem vissza jó ideig, gondozónőkkel ezt persze megbeszéltük, nem önkényesen döntöttem így. Drágám befejezve a homokozást egyből keresni kezdett, be is sétált a csoportszobába egyedül. Gondozónő kivitte, hallottam hogy türelmesen magyarázta neki, hogy egyedül nem szabad bejönni... Ekkor még nem sírt a lányom, de mivel bent sem talált csak eltört a mécses nála. Hol az egyik gondozónő hol a másik ölében "vigasztalódott", de inkább végig sírás volt ez. Ma kb. jó bő 40 percet volt nélkülem. Aztán megkönyörült rajtunk a Kati néni és az Éva néni és mehettem vigasztalni az én drágámat. Még az ölemben is sokáig hüppögött, annyira sajnáltam, majd megszakadt a szívem. Megitattam, kicsit együtt játszottunk és el is jöttünk. Anyuéknál azt mondta menjünk holnap is a bölcsibe, de holnap is fog sírni.
Hazafelé uton kiverte a dilit, hogy ne apához jöjjünk haza, hanem menjünk egyből a bölcsibe játszani.
Szóval azért annyira lehet mégsem viseli meg, mert mégiscsak visszavágyik, csak persze az én szívemet is kell egy kicsit fájdítania.
Héten még délelőttönként fogunk járni, jövő hét elején megpróbáljuk a bölcsiben ebédelést is, csütörtökön meg a délutáni alvást. Már félek előre mekkora sírás lesz.
Felhívtam ma Anitát telefonon, rövid ideig beszéltünk, mert le kellett tennie. Előtejcsije van, a kis Anna szopizik szépen. De tegnap Anitának a méhösszehúzódás annyira fájt, hogy éjszaka el is vitette a babuciját. Így tudott egy "nagyot" aludni.
Azt mondta, jobb lenne ha nem a kórházban néznénk meg , hanem majd később náluk.
Ezúton is sok-sok tejcsit, gyors összeszokást kívánunk Nektek, Anita!!!!!!!!
Alízkám!
Köszi ezt a sok szép képet, nemhiába nyaggattalak vele sokáig , megérte. Már skypen is irtam klassz a lila felsőd nagyon.
Szuperek a szülinapi képek,Balázska szép ajándékokat kapott. Jajj, a torták is nagyon jól néznek ki, nagyon gusztusosak.
Balcsis képek szintén klasszak, nagyon édesek, mosolygósak vagytok mindannyian rajta.
Alízka! Nagyon utálsz ha azt mondom hozz a házikótokról is képet???
Ja, csajszi, amennyit tudsz pihenj!!!!!!!!!! Tudom egy kis örökmozgó mellett nem könnyű, de ne dolgozd halálra Magad.
Panka!
Valamit félreolvastál. Nálunk én kapom majd a "gyes összegét". Férjem dolgozik, nem megy gyesre. Alízéknál utalják a férje számlájára a gyes után járó pénzt, Alíz meg tp-en van a pocaklakóval.
Zsuzsi hivta fel rá a figyelmét Alíznak, hogy ne vesszen el a Balázska utáni gyes összege, így inkább kérje a férje. Valószínűleg a tp mellett nem utalnák, vagy nem is tudom, Alíz ebben most a szakértő.
Lillaoh!
Szívből gratulálok a kis Manócskádhoz!!!
Problémamentes pocakosodást kívánok!!!
Ha egy mód van rá, ne izguld végig a terhességedet, hanem próbáld élvezni.
Örülök, hogy a kis csapatunkat erősited Te is.
Olgi!
Naná hogy működik a kenyérsütő, rendszeresen használjuk.
Mióta megvan egyszer vettünk kenyeret a boltban. Van egy jól bevált receptünk, és ezen belül variáljuk a különböző lisztek arányát. Szépen megsül, nem tömör, hanem jó laza, puha, ropogós a kenyerünk mindig. Ugyhogy nekünk nagyon bejött.
Edina!
Megígértem Neked, hogy a férjemmel beszkenneltetem Neked a hőnyomtatós szórólapot. De rájöttem, hogy valószínűleg ezt egy A4-es lapra irhatták eredetileg, majd ezt lekicsinyitették negyedére. Namármost is nehezen, de még éppen olvasható a szöveg (képek rajta halványak nagyon) és ha azt ide babanetre lekicsinyitem akkor ahhoz nagyító kell.
Ugyhogy inkább ha ma elaludt a lányom , bepötyögöm az összes szórólapon levő árat, rendben???
Bea!
Jajj, most a sógornő elől léptél le???? És ilyenkor merre veszed az irányt????
Évi!
Hogy telt az első éjszaka otthon? És a mai nap?
Majd ha van egy kis szusszanásnyi időd, várunk vissza.
Csá-csá