Tehetek nektek egy kis önvallomást?
Aki un már engem, az nem olvassa végig
Szóval elég rossz természetem van. Ezt már biztos észrevettétek. Méregzsák vagyok, akaratos, és uralkodó típus. (KOS
)
És kicsit irígy is. Nem a szó klasszikus értelmében, inkább csak..na leírok egy aktuális példát. Unokanővérem 6 hónapos terhes. Már a második 4D-t csinálják, és küldik az arc fotókat. Ez eddig oké. De én úgy kapartam össze 14 ezer forintot az iker 4D-re, ami nagyon pocsék lett, és 1db arc nem látható rajta. Abszolút felismerhetetlen rajta minden. Ez dühít. Ez amolyan szegény embert az ág is húzza feeling, mert nem elég, hogy ami pl. Neki csuklóból megy, azért én hetekig kínlódtam, és kölcsönkértem rá apámtól, és még sz@r is lett, de nagyon!
Szóval abszolút kidobott pénz volt! Ez nekem nagy összeg a semmire, ő meg ha akarja naponta csináltathat hármat. A pasija havi fél millájából telik rá. Mindent megadhat a gyerekének, amit csak akar, nem gond 30 ezres kiságyat venni, csináltatni a konyhabútort, és évente 4-5x külföldre utazni, minden nap étteremben enni.
Igaziból nem irígy vagyok, hanem nem is tudom. Bánatos, amiért az én gyerekeim anyagilag hátrányban vannak. Persze nem a fél milliós fizetés a mérce, mert ez azért nem annyira általános. Meg messze nem dicsekvős lány a rokon, turkálóban vásárol, meg ilyenek, de filléres gondjai sosem lesznek.
Ő jóval nyugisabb fajta mint én (ilyen körülmények között azért ez nem annyira meglepő), de a természete is jobb. Barátságos, én meg nem.
Hétköznapi szinten nekem sincsenek gondjaim tulajdonképpen, csak ezen kívül mást nem akarjak. (mármint rendszeres utazás, mozi, színház, étterem).
És most, hogy ezeket leírtam, már nem is tudom, hogy mi a bajom
Ezért jó ez az oldal. Az ember kiadja a feszültséget
Bocs, ha fárasztó voltam...