Angelica, Lyndee!
Hát azért írtam idézőjelbe, hogy természetgyógyász, mert tulképp nem is az, hanem annál még alternatívabb...
Én magam sem tudom, hogy higgyek e benne, de szeretnék hinni, de párom meg susmutol a fülembe, hogy hülyeség az egész. Priviben szívesen leírom ha érdekel titeket, csak ne nézzetek hülyének!
Amúgy kb. novemberber óta nem védekezünk, de a januári méhenkívülim után újrakezdtük a számolást.
De ki is írtam, hogy még kb 5 ciklus van az egy évig. De mivel én elég sokat dolgozom, nem lesz időm dokikhoz járni, csak a nyári időszak a nyugisabb, úgyhogy jövő nyárig mindenképp várunk a "rendes"
dokival.
Szilvi!
Én is hallottam, hogy van ez a két féle hsg, meg ahogy Angi írta, olyat is, hogy többen gyalogolnak katéterrel a röntgenig emeleteket.
Mit ne mondjak, borzasztó lehet, nem is tudom, hogy képzelik! Én már azon is kiakadtam, amikor gyökérkezelték a fogamat és akkor van egy úgynevezett tűs röntgen, amikor bennhagyják a lyukban a tűt és azzal röntgeneznek meg, úgy néznek valamit. (na most ezt jól leírtam, de remélem érthető
) és ott meg tátott szájjal kellett leliftezni a röntgenre, csak egy papírt kaptam a szám elé. De elég kiszolgáltatottnak éreztem magam.
Szóval elég drága szerintem ez a fajta hsg, de megértem, hogy aki nem jódallergiás még az is kifizeti inkább.
Képzeljétek! Egy idős nénitől, aki abba a templomba jár, ahol volt az esküvőnk, nászajándékba kaptunk egy mézeskalács szívet, benne felirat, a nevünk, meg, hogy legyünk boldogok. Gyönyörű, talán annak örülök a legjobban. De ma ledobtam a földre és eltört!!
Szerencsére nem darabosra, úgyhogy fogtam magam és mézzel összeragasztottam, most benn van a hűtőben. Szerintetek ez jó megoldás volt? Vagy van valami jó ötletetek? Úgy félek, hogy hiába ragasztottam meg, kiveszem és újra el fog törni...
De mindegy, ma este kiveszem és meglátjuk. Aztán visszarakom a fóliába, amiben volt és most már sík helyre fektetem. (az volt a baj, hogy nekitámasztottam a könyveknek, na mármost egy szív ugyebár nehezen áll meg a sarkán...
Ajjjjj!!!!Üssetek!!!!
Aztán ha felépül a házunk, akkor felakasztjuk majd a falra. Le is fényképezem rögtön, hátha nem ragadt meg...