A fiúk elmentek pecázni! Úgyhogy kukucskálok megint, de nem sokáig mert annyi, de annyi a dolgom basszus! Romokban az egész ház!
ZSUZSKÁM
Alig találtunk oda a munkahelyedre, mert útközben bekrepált a GPS, mi meg valami régi elkerülő úton mentünk Alcsúdobozon, Etyeken át........ aztán végre megtaláltuk a Centert, de amikor megláttuk, hogy mennyi üzlet van én meg azt sem tudtam a tiéteknek mi a neve.........
....... na a férjem "szimpatikusan" enyhe idegrohamot kapott!!!!!!!!!!
Mindenáron azt akarta, hogy hívjalak fel, de hát akkor hogy lett volna meglepi?
Ezért hagytuk ott a gyerekkel a kocsiba, és indultunk ketten a felderítő útra, szerencsére egy őr bácsi tudta, hogy hol találunk Téged.
Én egyből megismertelek, és nagyon csini a copfod, nem beszélve a pocidról benne a kis PUNÁSSAL!!!!!
Persze azért mégegyszer végignéztem előtte az iwiw-n a képeidet, úgyhogy kicsit csaltam, de nem volt kétség amikor megláttalak, hogy Te TE vagy!
Hát a "gyermek"-en szétröhögtem magam ahogy később illusztrálta az apjának, hogy amikor megmondtam neked ki vagyok te meg a nyakamba ugrottál......
Végül gyrost ettek a fiúk, én meg diós gubát, bár csábítottak a főzelékek is.
A NIKE boltban vagy fél órát töltöttünk, pedig szerintem semmi jó cucc nem volt.
Mire hazaértünk a gyerek csurom lázas lett. Este 8kor felvittük az ügyeletre mert semmi nem vitte le, már 39 fokos volt. Azt mondta neki dokibácsi, hogy diétázni kell neki, tea meg keksz. A vizsgálat alapján azt mondta valami gyomorrontás féléje van, pedig nem is hányt. Na az éjjel erre rácáfolt. Direkt elmondta a dokibá, hogy kekszet meg ropit egyen, meg is evett egy egész zacskó háztartási kekszet, na ja, de utána mindezt leöblítette néhány virslivel meg zsömlével. Nem hiszem el, hogy még ilyenkor sem bírja ki, hogy ne egye degeszre magát. Egész éjjel velünk aludt, mert konkrétan tele rakta az ágyát a cuccal. Még jó, hogy mire felkeltem az apja már eltakarította a nagy részét, rám csak a mosás, meg a kárpit tisztitás maradt. Szóval szépen zárult a tegnap!!!
MONIC
Én sem mennék a helyedben külföldre, ezt a nyarat még a mi "gyermekünk" is kibírja, pedig ő aztán erőszakra járt az egyetemre, és a következőt is ki kell majd neki (mert akkor már nálunk is meglesz Bébi Bogyó).
Maximum elmennek kettesben, mert én aztán nem engedek a 21-ből. De úgy is tudom, hogy nem mennek nélkülem. Hehe!
Ők sem mennek nélküled? Vagy te nem akarod, hogy magadra hagyjanak?
Idén ha kapunk pár nap szabit (ami sztem nem valószínű) akkor talán elmegyünk pár napra, de csakis szeptemberben - a tudod milyen okok miatt!
CZINKILI
http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/41:23859
TIMEJKA
Még mennyit kell aludni a
tesztedig???
VICKY
Ameddig nem lesz piros addig használd az utrot, de úcccse lesz!
No para! Nekem most kivételesen egyből piros volt, úgyhogy kétségem nem volt affelől, hogy az piri!
Hát kedves pisis kismamik.
Együttérzek veletek, mert én már most (nappal 10 percenként, éjjel meg min. egyszer) pipilni járok! Asszem katéter lesz, vagy veszünk felnőtt pelust is!
További szép napot, én megyek gazézni, főzni, mosni, teregetni, pakolászni!
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!