Sziasztok Lányok,
hát nem volt nagy forgalom!
Kata: már biztos megérkeztetek!! remélem ott szép idő van!! jó pihit nektek!!
Dita: vigyázz magatokra, jó pihit nektek is!!!
Mara: hát nem semmi!! szerintem nálunk olyan szigorú csak minden, a környező országban nagyon lazák! remélem azért sikerül ,,kiverni ,, belőlük a pénzt.
de legalább az idővel szerencsétek volt!
Monic: a dokidnak érdemes lenne mondani a cukor dolgot! de valószínű, h azt fogja mondani, h egyél többször kevesebbet.
Linácska: jó időt és jó kirándulást holnapra nektek!
pisi téma: én is 2* megyek ki (1körül és 3,30 körül) , de lesz ez még rosszabb is! majd amikor már 4* is ki kell mennünk!
szóval én most próbálok csak nevetni és azt mondom magamban: mit nyafogsz most? lesz ez még rosszabb is!
bár azért hétfőn a pocakrángatózásnál tényleg nem nevettem!
most meg kicsit csalódott vagyok, mert a párom most már úgy óv,mint a hímes tojást! eddig élveztem is, de most már kezd kicsit idegesíteni. tudom, h csak jót akar, de már úgy érzem, h legszívesebben otthon látna, és akkor is csak pihenjek! most még azt is kitalálták, h moziba sem mehetünk, mert a mozi túl hangos. most nem mehetek vele a munkatárs búcsúztatójára, mert túl hangos és füstös (talán!!!!???? nem is biztos, nem is ismerjük a helyet!). nem mehetünk kirándulni, mert én már csak a laza sétát birom csak. de a csúcs!!! most elmegy a fiúkkal a tátrába túrázni (valóban kemény fiús túra lesz) aug 19-24-ig, én meg irassam ki magam tp-re, h ne kelljen tömegközlekedéssel dolgozni mennem .
most már kész vagyok teljesen! tudom, h csak félt, de nem halálos beteg vagyok, csak terhes! és ha fáradt vagyok, v bajt érzek , akkor megálljt parancsolok magamnak. mint pl hétfőn!
hm ....csak olyan bezártnak érzem magam....de lesz ez még rosszabb is igaz??
jó éjt mindenkinek!