Sziasztok!
Krisztiánom köhög és náthás egy kicsit, ezért itthon tartom, ennek megfelelöen elég nagy a káosz itthon a három gyerekkel. Most itt van anyukám (heti kétszer jön segíteni), ezért tudok egy kicsit netezni.:9
Voltam tornázni, szuper volt!
Most izomlázam van viszont, hát 1 éve nem tornáztam! Társaság szuper, aranyosak, közvetlenek, igaz a fele társaságot ismerem, ovis anyukák.
Viszont elírtam az idöpontot, nem óra 15-kor kezdödik, hanem mindig félkor és úgy néz ki, hogy pénteken is lesz. Gyerekekre egy nagyon aranyos hölgy vigyáz közben, de volt aki behozta a terembe.
Amit még elírtam, nevük: Szendrey Anna Wellness Club.
Zit! Az a helyzet áll fönt, hogy vmi van a telefonnal, mert ki szokta írni, ha vki hív, de most van hogy nem írja ki, meg a fax is bekapcsol. Elmentettem a számod, hívlak, esetleg hétfö vagy péntek délelött egy séta? Akkor az égedelmeim oviban vannak (Adri is heti kétszer jár)
Nem csoda, hogy ki vagy akadva! Ez szörnyű, hogy egy új ház már most ilyen állapotban van!
Bellana! Küldök egy kis pozitív energiát, remélem már nem vagy lehangolt!:++++++++++
+++++++++++
Mire megszülsz, már Danid is nagyobb lesz! Most olvasom, hogy betegek vagytok, jobbulást nektek!
Philissa! Nem tudod megoldani, hogy ide gyere hozzánk tornázni? Azt mondtad sűrűn jössz Sztendrére! Ha jól el van Csenge a megőrzőben, miért ne? Marika és Laci:
Nagyon aranyos emberek! Ők is jártak tornázni át, lehet, hogy most is. Anyukám még lánykorából ismeri a Lacit is.
Hej, ha én mesélnék az esti lefektetésröl, vándorlásról....Nálunk menetrendszerűen mindkét gyerek másfél éves kora után "gárgyult" meg.
Nálunk volt esti mese, zenehallgatás, villany égvehagyás, nagyágyban elalvás után saját ágyba berakás, most ami van: Jázmint megszoptatom este, utánna ott ücsörgök a gyerekszobában, amíg el nem alszanak. Van úgy, hogy egy teljes óra hosszat ott ülök.
Mi már mindent kipróbáltunk.
Szirom! Ez tényleg jól hangzik (torna)!
Jó sok mindenen mentél keresztül a szülésnél. Viszont én szültem altatásban és EDA-ban is, utóbbi szerintem szuper! Te viszont a lábaddal spinálisban voltál műtve, nem? Az tényleg nem túl jó.
Réka! A Mackó Kuckóba jár, ami a hévátjárónál van, ha Sztendre felöl jössz! Ez a környék legjobb magánovija. Hát ennek is van története: sima oviba akartuk íratni Sztendrére, ahogy beléptem az ajtón, a nö közölte, hogy fordulhatok is vissza, mert 5 éves korig nem veszik fel, ha otthon vagyok a másikkal.
Megszüntettek ovikat, pedig egyre-másra épülnek a lakóparkok, rengeteg gyerek van. Így elvittük Pomázra, egyrészt tényleg szuper az ovi, másrészt fele annyiba kerül, mint itt nálunk egy magánovi.
A barátnöm lánya viszont oda Pomázra a hév megállóval majdnem szemben bemenö utcába járatja a lányát oviba (nem tudom hányas számú) és dícséri azt is. Majd szívesen segítek kérdezösködni, de valószínüleg addigra már te is összejössz pár mamával.
Jamina! Köszi, hogy szóltál, Iboly is dobott egy mailt. Örülök, hogy írsz ide is! Most végre megyek és megnézem a munkáidat!
Remélem februárban talizunk a klubban, vagy Szszentmiklóson (Kati szervezkedik), ha el tudtok jönni, addig is puszi Ádinak és a töltött kápimnak!
Sziszike! Megnéztem a fotókat, aranyos a baba, elég jó képeket sikerült elkapni róla!
A fiúk is nagyon helyesek! Te is nagyon csini mama vagy!
Kata! Sok minden oka lehet, hogy éjjel ennyit szopizik, de a fö okok: pl.: túl száraz a levegö, jön a foga. Párologtass és nézz bele a szájába, ha úgy találod a foga, akkor amit Zitnek is írtam: chamomilla D30-ból adhatsz neki napi 3*3 golyót nyelve alá. Viszont a mellgyuszidra jó, ha sűrűn szoptatsz. Elhiszem, hogy éjjel ez nagyon fárasztó.
Dia! Persze, hogy elugorhatnátok! Söt!
Hívj, ha aktuális! Kikkó is megy az apjával februárban síelni.
Mentem volna én is...Mariann volt már!
Chat: onnan tudom, hogy nyáron, amikor kint voltunk a nagy talin, annyi mindenkit ismertél és ott mondták, hogy a chatröl ismernek. Én azért nem szoktam, mert elég nagy a percdíjam, majd ha kábel lesz. Itt a táblicskut Zit csinálja.
Sziasztok, mindenkinek minden jót:
Evelyn