Sziasztok!
Én is ma voltam a védőnőnél
Bent voltam kerek fél órát, hiszen nekem most vették fel az adataimat, annyi infót kaptam, hogy csak na!
Utána át kellett menni a dokihoz, aki adott beutalókat vérkép, vizelet, Toxoplasma, Hepaitis B és Wassermann vizsgálatra. Tudja valaki, mi az a Wassermann?
A védőnő és a doki is azt mondta, hogy minél előbb hagyjam abba a munkát, mert nem jó az, hogy 50 km-re járok dolgozni. Bármelyik nap visszamegyek, már adják is a táppénzes papírt. Úgyhogy holnap közlöm a főnökömmel, hogy ezt a hetet még bevállalom, mivel kolléganőm szabin van, de utána nem fogok jönni. (Mondjuk ő még nem tudja hogy spontán összejött, úgy tudja, hogy szeptember elején beültetés. Múlt héten akartam szólni neki, mert akkor még úgy volt, hogy augusztus végéig maradok dolgozni. Múlt héten viszont váratlanul elment nyaralni, el sem lehetett érni. Kicsit húzósabb lesz vele így közölni a dolgot, de szerintem meg fogja érteni, idáig mindig nagyon rendes volt)
Legközelebb a 12. héten kell menni UH-ra. (Ja, most visszaminősítettek 7 hetesnek, de szerintem a múlt heti UH papír miatt, amire (szerintem véletlenül) 6 hetet írtak.
Kriszta, bár szerintem Te már biztos tudod, de nekem most azt mondta a védőnő, hogy a dinnyét és a szőlőt csak mértékkel egyem, mert tele vannak cukorral, és megemelik a vércukrot.
Az elején 152/84 lett a vérnyomásom de akkor még nagyon izgultam, a végén is megmérte, akkor már szerencsére 127/79 lett
Múlt héten az egyik nadrágomon arrébb kellett varrnom a gombot, mert annyira szorított
Szerintetek ez normális ennyi idős terhességnél?
Jaj, férjem kollégájának a feleségéről kiderült, hogy lehet, hogy ő is babát vár (már a másodikat), de ő még nem volt dokinál, és az utolsó mensi alapján csak 1 héttel fiatalabb a terhessége. Mondtuk is, hogy jó lenne egyszerre szülni, akkor egy szobába kérnénk magunkat
Nika, Te nem a Várkörútra jársz a Nővédelmibe védőnőhöz?
Na, most bepótoltam a pár napos kimaradásomat, bocsi.
Maggie