Szép Jó Hajnalt!
Alig múlt hajnali 4, s én már kuruttyolok... legalább egy fél órát már forogtam az ágyban...
Köszike a gratulációkat! Én is nagyon örülök az eredménynek. Majd később felteszem az összehasonlító nem táblázatot. Remélem 2 hét múlva már a 115-höz leszek közelebb. mint a 120-hoz.
Andics - Hát tudod, ez a Cambridge - diéta- jó nem lehet...
[quote]M írta:ondjuk nem tudom ez mennyire káros a szevezetre, (nekem egyáltalán nem volt jó a közérzetem és úgy éreztem, hogy direkt megbetegítem magam!)
[quote]A írta:mi nagyon negatív ebben, hogy baromi drágák a porok!!!! Azért is akarom még egy hétig csinálni, hogy elhasználjam amire a drága pénzt kiadtam, de többet nem fogok venni.
Ezek a mesterséges, agyonkezelt, ki-tudja miből előállított mesterséges fogyasztószerek jót nem tehetnek a szervezettel. Látod a Te szervezeted is ösztönből tiltakozott ellene, mert nagyon nem volt jó neki, amit elfogyasztottál. Végül is nem volt más választása, működnie kellett valahogy, ezzel együtt is. Ugyanakkor valójában éheztetted magad, és mérgezted a szervezeted. Jelezte is, de Te nem vetted figyelembe a tested jelzéseit!
Ezek után - képes csak azért megismételni ezt a tortúrát a szervezeted számára, csak azért, hogy ne menjen kárba a sok pénz? Okos dolog ez szerinted? Képes vagy újra kitenni a szervezetedet ennek a sokknak?
Ha felírtak volna egy baromi drága gyógyszert, és egy szem bevétele után kiderülne, hogy nem tudod szedni, mert rosszul leszel tőle, akkor is beszednél, hogy ne menjen kárba a drága pénz?
Ezek a levesporok, és egyéb mesterséges élelmiszerek az élettől annyira távol állnak, amennyire csak lehetséges.
Ami engem illet, tőlem a táplálkozás kiegészítő gyártók is tönkremehetnének.
A zöldségeket és gyümölcsöket mégiscsak a természet alkotja meg - épp ezért több a bizodalmam bennük.
Egy biztos, hogy én semmiféle diétát nem tudnék betartani, ami éhezéssel jár!
A TK-val nincsenek elvonási tünetek. Bármit ehetek - megfelelő társításban. A 90 napos is természetes élelmiszerekre épül.
[quote] írta:n is nagyon hiszek abban, hogy ha kevés kalóriát fogyaszt az ember, és sokat éget, akkor fogyni fog és nem fog hízni. Ez szerintem alapigazság! Viszont BAROMI NEHÉZ betartani. Főleg ha nem a mezőn kapál az ember egész nap, hanem mondjuk egy rohadt széken ül és egy monitort bámul, (bocsi) ehhez szerintem iszonyat kevés energia kell a szervezetnek. Vagyis, ha egy normál diétát tartunk, amivel kb. éhezünk, akkor sem fogunk fogyni, mert nincs zsírégetés ill. kalória felhasználás. Tároljuk a zsírt. (a malackák mitől is híznak meg olyan szépen? attól hogy nem erobikoznak és futnak maratont, hanem az ólban ülnek és kajálnak egész nap! Smile)
Erre én magam vagyok az élő cáfolat! Elmondhatom, hogy ülve fogytam le! Én legalább az aktív idő (amikor nem alszom) 70-80%-át a monitor illetve az íróasztalom mellett ülve töltöm. Legfőképpen azért, mert annyira fájnak a lábaim, hogy ilyenkor is egy puffon pihentetve tartom. Egyenlőre még nem bírnak el teljes időben. Volt, hogy 12 órát is itt ültem, csak enni és a folyó ügyek miatt álltam fel. Általában 8 órát alszom, és sajna sokszor van, hogy kajálás után nem sokkal lefekszem és elalszom.
Mindezek mellett mégiscsak lefogytam 8 hét alatt 10,7 kilót! Biztos, hogy többet fogytam volna, ha valami aktív testmozgást is vállalok a TK mellé. ami késik, nem múlik...
Most az utóbbi egy-két hétben lettem valamivel aktívabb...
Energiafelhasználás mindenképpen van: hiszen energiát használ fel a szervezet önmaga működtetéséhez is.
A TK-nál a szervezet - ezzel a táplálkozási móddal nagyon szépen lebontja a zsírt és folyamatosan kiüríti a méreganyagokat.
Ez a leglényegesebb a TK-nak. A folyamatos méregtelenítés, amelynek egyenes következménye a fogyás!
Ez pedig csak élő, lédús zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztásával lehet elérni. Természetes úton, szenvedés nélkül!!!
A TK-nál nincs ilyen, hogy "nem ehetek", így a pszichét is jóságosan befolyásolja. A TK azt mondja, hogyha eltérsz a megadott ételtársítástól, akkor másnap egy gyümölcsnappal jóvá teheted...
Segít semlegesíteni a káros savakat, és visszaállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát.
A sok keksz és finomság, ami a munkahelyeden vár. Ezek mind száraz élelmiszerek. Ha az ember rendszeresen és sokat fogyaszt ilyeneket, jól lehet tőlük hízni sajna. Ezekben nincs semmilyen élet. Esetleg nem tudnád helyettesíteni ezeket gyümölccsel és/vagy aszalt gyümölccsel? Kesudió, erdei mogyoró... - nem sós változatok...?
Én vettem mindenféle egészséges rágcsát, hogyha esténként rám jönne, legyen itthon. Alig nyúltam hozzájuk...
Az élő gyümölcsben lévő édes lé teljesen "kielégíti" a szervezetem nasizási kedvét. Sokszor még csak eszembe sem jut. Szerencsére...
Olive - Üdv végre újra köztünk!
A psoriázis (pikkelysömör) nem tudom, hogy hasonlít -e az ekcémára. Amit én tapasztalatok: nálam a kézfejemen, tenyeremen, ujjaimon kívül-belül, és a könyökömön jelent meg. Pikkelyes száraz, helyenként hámló bőr, vagy gyulladt. Szétrepedezik magától, vagy akár egy kenyérmorzsától, begyullad és piszkosul fáj. Volt, hogy mind a tíz ujjam sebes volt. Ilyenkor egyenként Aloe First-be mártott gézzel betekerem, majd sebragasztószalaggal rögzítem+cérnakesztyű. Ahol gyógyultak ezek a repedések, mély ráncok keletkeznek. Most épp a bal tenyerem van szétrepedve. Mosogatás: krém, cérnakesztyű+gumikesztyű. Persze, ha csak pár darab van, naná, hogy nem veszem fel...
Úgy emlékszem, hogy mostanában jöttök majd haza, nem? Itt talán célszerűbb volna szemüveget csináltatnod. Gyorsan megy. Optikusoknál is van computeres szemvizsgálat, és már készítik is a szemüveget...!?
Melyik városban laksz itt és ott, ha szabad tudni?
Mandi - Miért kellett rheumatológiára menned? Fájásaid vannak?
Amikor tavaly zöldség-gyümölcsön éltél egy hétig, lehet azért nem jött ki semmi, mert annyira ki volt éhezve a szervezeted az élő kajára, hogy mindent felszívott...? nem kizárt...
Mellkissebbítés - bátor vagy Andics! Drukkolok! Az biztos, hogy jót tesz az önbizalomnak és léleknek egy ilyen esztétikai hiba kiküszöbölése! Mikor lesz a beavatkozás? Ez a mirigyes dolog viszont nagyon meredek! Én azért rákérdeznék, hogy ezzel "átvágják"-e a nyirokrendszeredet, nyirokmirigyeket? Ha igen, akkor a következmények rosszabbak lesznek majd, mint amennyire kellemetlen felemás mell...
Egy ismerősöm is idén januárban "csináltatta" meg a melleit, szabatta kisebbre és egyformára őket. Még most is nagyon látszik a heg, és szerintem baromi nagy öltésekkel varrták össze keresztben az is nagyon piros. Ő viszont elégedett vele, én meg nem értek hozzá. Vajon mi lesz, ha majd szoptatnia kell? Még nincs gyereke. Hogyan befolyásolja ez majd a tej termelődését?
Ugyanakkor nekem is megfordult a fejemben, mi lesz, ha lefogyok? Hogy fognak kinézni majd a melleim? Nekem is irány lesz a plasztikai sebészet?
Alig várom, hogy annyira lefogyjak, hogy úszni mehessek. Ilyen méretben ritka az úszódressz. Biztos lehet kapni valahol, főleg a szezon elején, de én nem akarom bejárni a fél világot érte. Remélem az úszás segítene megizmosítani a melleimet! Ti mit gondoltok, tudtok erről?
Most már megyek!
Szép napot!