Sziasztok!
Visszaolvasok.Emikém nemrég ébredt, de olyan nyűgös meg hisztis volt, hogy evett egy tejpépet, meg egy reszelt almát, és visszatettem.Most csönd van...
Holnap reggel megyünk Pestre, estére jövünk haza, de akkora jönnek is alvós vendégeink, egy koleszos barátnőm,meg a férje.Vsaárnap este mennek vissza.Akarok főzni karalábé levest húsgombóccal, de a 4 karcsiból 2 fás...hrrrrrr:(Nagyon mérges voltam.Így majd csak este csinálom meg, addig veszek másik karcsit.
Zsu!
Jók a nyaralós képek, nekem a csónakázós, meg a fürdőköppenyes tetezsik nagyon!:D
Andi!
Köszi a progi nevét, végülis nem tudom miylen van nekem, a férjem csinálta, de van, és ez a lényeg.
Ugyan még nem próbáltam
Légyszi legközelebb az ilyen közeli portré képet rólam ne tedd fel, jó???Nagyon szörnyen nézek ki rajta, inkább csak priviben, vagy levélben küld, oké?
Viszont Emiliről sok jó kép készült, köszönet érte!:D
Zita!
El is hiszem, hogy türelmetelnek vagytok, én is az voltam:)De tudod, repülő fent, gyerek bent nem marad
Igen, maradunk egyelőre albiban.Férjem cége is bizonytalanná volt, volt most is elbocsájtás, így nem merünk bevállalni semmit.Sosem tudni...
Nagyon szuper lett a hajad, csini!!Olyan anyukás
Na meg a lakás....csak ámulok-bámulok milyen jót sikerült kifognotok, és szépen be is van rendezve!:)
Alíz!
Utólag kívánok én is Balázskának nagyon sok boldog születésnapot!!!!
Tüneteid vannak már?Lassan csinálhatsz új vonalzót is!
De gondolom vársz még vele az uh-ig.Balázska aranyos hogy már most várja akistesóját!Nem emlékszem, miért is jobb, ha aférjed megy gyesre???
Kérdés:kismamikról ki fog híradózni, ha megszületnek a babák?????
Anita!
Gyönyörűek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Álomszép helyen jártatok!!!!
Babazsoba is csini lett, és az elsőzab is otthonos aképekkel.Akkor lebuktunk, pont akkor mentünk a postára:)
Zsu!
Óh, de sajnálom!!!:(Nem semmik eztek a piktorok!!!Baja biztos nem lesz tőle, a hajából esetleg acetonnal tudod kimosni a festéket.
Próbálj megnyugodni!Tényleg érdemes lenne szólni nekik, hogy máskor vigyázzanak!!!
Pannikát nem tudod beszoktatni az ágyába?
Kényelmesebb lenne a későbbiekben.
Most olvasom:ÉVI!!!!DRUKKKKKKKKKKKKKKK++++++++++++++De jó, szerintem is meglesz még ma!!!!Jajj de izgatott lettem!!!!Kis nosztalgia...
Na kismamik, ki lesz a következő????
Na csak nem alszik a lánykám...