Sziasztok Csajok!
Ma voltam védőnéninél és megnyugtatott, hogy a folyás csak hormonális, ha magzatvíz szivárogna, akkor görcsölnék is. Mai állás szerint 6 kg plusznál tartok.
Lehet, hogy Verzso után én jövök a felszedett kilókban (pedig amúgy sem voltam modell alkat.
). Vizeletem mindenre negatív. Zsófi tegnap eléggé nyugis volt, de ma... Értekezlet volt a cégnél, egész nap rugdosott, neki sem volt kedve ehhez a sok zagyvasághoz...
Betti!
Nagyon-nagyon sajnálom... Rengeteg erőt kívánok nektek!!!
Vera!
Nem jó hír a meszes lepény! Lehet ezt a folyamatot késleltetni valamivel?
Niki!
200.000.- a felújításért galériával együtt az szinte semmi. Persze sok pénz, de a galéria ebből gondolom a nagy részét elvitte. Nagyon ügyik voltatok! Tök jó, hogy Vivien már láthatóan is mocorog!
Márti!
Hanyatt fekve már nekem is van néha légszomjam. És ez még csak a kezdet…
Mush!
Nagyon helyes a pocid! És az esküvőn csinos voltál!!! Tetszenek nagyon a bútoraitok! Milyen fából vannak? Jó robosztusnak tűnnek. A mikulásos, karácsonyi kisruhák meg zabálni valóak! Még jó, hogy az elején azt adunk majd a babákra, amit mi akarunk és nem ellenkeznek.
Zölddi!
Augusztusi tali: a hétköznapokat még mindig nem tudom tutira mondani, mert 20.-i héten nyaralunk, de lehet, hogy még ráhúzunk a rá következő héten is. Szóval inkább akkor vedd ki a kérdőjeleket és hagyd üresen.
Aida!
Ha talira nem mersz eljönni, akkor a hétvégi túrát is passzoltad?
Lyndee!
Örülök, hogy jobban vagy!
BB!
Nekem a lehajolással már most gondjaim vannak. Aztán meg még a bizonyos testrészek borotválása is nagy kihívás kezd lenni.