Hello Csajok!
Hunci!
Köszönöm a HCG-m nevében is. Még nem beszéltem meg a dokimmal, hogy mi az ő álláspontja a met szedéséről, endokrinológusnál meg nem voltam egyáltalán...érdekes lesz. Köszi a táblázat-tippet, majd megnézem
Köszönöm
Nyulasz a gratut!!
Boni!
Szívből gratulálok Nektek, csudálatos kispasi ez a Zsigi!!
Katerina!
Köszönöm
Egy barátnőm volt családfa-állításos izén (nem tudom mi a pontos neve), nála is erre lyukadtak ki, hogy túl erős a kötődés meg a felelősségérzet a szülők felé, tudatosan lazított rajta, és hamar összejött a babája. Drukkolok Neked!
Amina!
Köszönöm, igen én is ezt kívánom Mindannyiótoknak
Till!
én is csak cáfolni tudom, az Ir= túlsúly+ pco stb. begyöpösödést. A kaális dokim tök hülyén nézett rám, mikor mondtam neki, hogy elmegyek ilyen vizsgálatra, mondván, ránézésre megmondja, hogy velem minden rendben van... szerencsére nem hallgattam rá
Bella!
sajnálom, hogy így meggyötör a fránya mensi
Alle!
Szuper hogy javult a 120 perceseded, de ez a 0' perces azért elég durva , nem?? A korábbi terheléseknél milyen volt a 0' percesed?
Rólam:
Azért vesztem el megint pár napra, mert volt egy kis ijedelem, kedden véreztem egy kicsit,
(tényleg kicsi volt), beszéltem Krizsával, azt mondta az alacsony progim okozza, vodkát itatott velem meg fekvésre ítélt, azt mondta az emelt adag Duphaston megoldja majd, ne ijedjek meg jobban a kelleténél...na ez azért nem nagyon ment...de azért a vodka kicsit segített a lelkiállapotomon
Szóval azóta pihi van és nem volt egy csepp vér sem.