Sziasztok,
múlt csütörtökön írtam egy hosszút (wordben
),de lefagyott a gép,s buktam az egészet...
Nem tudok mindent újra pötyögni,csak pár dolog:
sok-sok boldogságot Johi!!!!
És gratu Johi és Curse!!!!!!!
Macs,
éljen a felhőtlen pocakosodás és a kiskukis kép is
Jóóó sokáig húzod majd az igát a m.helyeden!!!
Rájli,
még réééég kérdezted a magadról leszoktatást, én részemről annyit mesélnék tapasztalatot, hogy Atim ugyanilyen kis csimpuszka, hogy mindig rajtam kellett lógnia (s ha nyűgje van, most is képes egész nap rajtam csüngeni),s nálam bevált, hogy elfogadtam,h ennyire kellek neki és kész. Nem tart sokáig ,s megfogadtam,ha ez kell neki, akkor megadom.Bár sokszor tényleg a végemet járom (most kicsivel 10kg fölött van!),s sokszor nem bírok főzni, takarítani stb.De azt hiszem az kevésbé fogja meghatározni a kis lelkét majd felnőttként
(Jah és cumit ilyen formában ő is utálta és szopizni sem volt hajlandó csak azért,h azzal elaltassam pl...átlátott rajtam
)
Curse,
a fentiek szerint leginkább sem a jó sem a rossz eredménynek nem kéne hinni az sztk-ban, s ebbe elég sz*r belegondolni... :-S
Bilit nyugodtan előszedheted sztem is, főleg, hogy jövőre, mikor már úgymond sürget az idő kicsit kevesebb hajlandóságot fogsz ezirányban mutatni sztem,mikor épp szopiztatsz vagy altatasz, vagy rázod ketteske sejhaját
Lindi,
jó,h már kigyógyultaka gyerkők! Te hogy bírod nélkülük olyan sok napig???Én egy napnál tovább el sem bírom képzelni. (Egyelőre?...)
Kátya,
Emmád gyönyörűűűűűű!
Mi bolhacsípés hszeket köszönjük, egyre gázabb volt, s elcipeltem a hülye dokinéninkhez,aki csak annyit mondott,h csalánkiütés VALAMITŐL. Király... és az előtte lévő láz, meg hasmenés nem igazán érdekelte...NAa mindegy, pár napig rettenetesen nézett ki, de csak egy éjszakát viszketett szegénykémnek borzasztóan, aztán csak a látvány volt rémes.
És Ati tegnap teljesen egyedül 9 (!!!!!!) lépést ment a nővére felé.Azt hiszem elég erős a motivációja
És Eszter gyönyörű nyelvhelyességgel és választékosan beszél,+naggyon jó dumái vannak , mint pl:
rajtam tanga, ő utánam jön:
"Anya, milyen semmi bugyi ez???"
És 95%-osan szobatiszta, úgyhogy nyár végére tuti tipp mindenkinek,aki gyors eredményt akar: 2-3délután dinnye-evészet, minek következtében esitg 77-szer kell pisilni, s 3nap múlva már érti a lényeget
(És ezzel megspórol a acsaládnak súlyos tizenezret is )
Még próbálok 1kérdéssel jönni...
Most L.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szelloke 2008.08.12 21:02-kor.