Jim, megbocsátva. én is átugorhattam volna hozzád keszire, de nem volt egy csöpp szabadidőnk sem.... jó utat!
Petramama, Erdély sem kevés... remélem Boróka is jól viseli az utat majd. Bár neki lesz ott két tesó, hogy szórakoztassa, csaknem lesz gond. Hová mentek, mennyi időre?
a táblázatot Mni kezeli és biztos frissitve van. abból szokta felrakni a részletet
Pété, akkor nem irigykedem, de tényleg jól nézel ki!
jaj a virágkarneválra olyan kiváncsi vagyok!! 5éve vagyunk együtt lassan a párommal aki Szoboszlóra való ésmég egyszer sem mentünk el megnézni... idén is kimarad
megnéztema képeket , és szerintem ne aggódj a ducifej miatt
nagyon kis édes
Linocs, már akkor is megbeszéltük, hogy a 8/10es apgar teljesen jó és hogy nincs semmi baja Fruzsinak, vagy akkor sok már poronty is neurologusra szorul! annyira nem birom az ilyen orvosokat, mit kell ijesztgetni a szerencsétlen anyukát??? A képeken látszik meg a talin is láttuk, Fruzsi majd kicsattan az egészségtől, tök jól mocorog, no problem
Nekem anyósom mondta egyszer hogy ez a gyerek mindig csak a jobb lábával "hajtja" a babaülését (hintáztatja magát), mondtam hogy persze mert a) arról beszéltünk neki mindig és van egy ilyen reflex, hogy amerre néz az a keze/lába jár jobban a másik pedig hogy egyszer így másszor úgy.... de már mondtam, Anyósom parázós.... én meg nem
megnyugtat, hogy Fruzska is kacsingat más fiúk felé
köszi a kivánságot
Zsu! köszi a képeket! ++ az oltáshoz.. a nemalvás ismerős
Fanetta, szerintem Potykának 3fiú és 2 lánya van... de lehet hogy rosszul tudom
Évi jó Balcsizást és Gingerezést
Márti, nem szoktattam Mátét 4órásra, így akarta a kisember
valahogy úgy alakult az otthoni ritmus, hogy evés alatt bealudt de utána rögtön felébredt, játszott egy nagyott majd elaludt és így jött ki a négy óra. Kicsit megdöbbentett amikor hajnali3-4körül felébredt... mert ilyen régóta nem csinált... aztán ráeszméltem, hogy napközben csak 4szer evett....
megyek, most már reklamál....
180fokos fordulatot vett a kiságyban, azaz a fejénél van a lába.... a másik forgást nem számoltam
most épp hason....
szerintem megunta a kiságyat, megyünk a játszószönyegre!
ja, nem is meséltem, tegnap voltamitt egy bababoltba ahol használt cuccok vannak,és tök olcsón vettem egy szinte nem is használt chicco etetőszéket! tök jóóóóó
meg télleg fillérekért egy babzsákot, hogy ne csak Apának, a fiának is legyen