Sziasztok! rég jártam erre. Azóta Dr.nővel megbeszéltem a kivizsgálásomat, és már tul vagyok a ciklus második vérvételen, és már egy petesejt nézegetős uh-n is, ami nem volt túl sikeres. Nem láttunk petesejtet
. Emiatt kicsit izgulok, de a köv. ciklusban megismétli a vizsgálatot. Ja és nekem egyáltalán nem sikerül LH tesztett előre jelezni a PÉ-t, aminek az okát remélem szintén ki tudja deríteni.
Tök rendes volt, a Dr nő,mert amikor nem láttunk semmit a monitoron, azt hittem ,hogy felvázol néhány lehetséges problémát, de inkább az ismétlés javasolta, szerintem ez tök humánus!
Ja és apavizsgálat eredményeit is szeretné látni! Ugyhogy, ha v.ki tud egy jó andrológust, aki diszkrét, meg nyugis magánrendelője van, akkor légyszives írja meg! Előre is köszi.
Ja és korábban irta valaki,hogy milyen zavaró, hogy a rendelő várójában van az a baba vizsgálós izé (még nem vagyok képben ezekben a berendezésekben), most , hogy az utóbbi időben többször megfordultam a rendelőben, nekem nem tűnt úgy, hogy kicsit is flusztrálta volna a kismamákat, hogy ott szemben ülnek a többi várakozóval. Én is tutira büszke leszek a pocakomra!