Pandácska,
nagyon szép a film, ügyi vagy és milyen szép emlék lesz belőle!!
Dorka nagyon szépen ül, Máté is állandóan próbálkozik, kivi vagyok mikor sikerül..
Donika,
húú akkor tényleg nagyon sovi vagy, de biztos sikerül hízni, tessék nagyokat, finomakat enni és persze ilyenkor az édesség is jöhet (ezért picit 'irigykedem'..
)
Kiütés melegtől volt, 2-3 nap alatt eltűnt.
Mi továbbra is elég jól alszunk, fogzástól már előre félek..
Járókát továbbra is szereti, elég sokáig elvan egyedül, de persze akkor igazán boldog ha ott vagyok körülötte és beszélek hozzá, lát és mókázunk..
Fanni,
jobbulást!
tényleg hétről-hétre könnyebb lesz, gondolok rád sokat, mindig eszembe jut, mi lett volna ha nálam is 2 tündér tapad meg...
Judit,
éédes Davide, barackot próbáltad már???
én almás-barackos cuccokat adok, nyeli rendesen, szereti az egész programot, kanalat akarja persze állandóan elkapni..
Kisfóka,
bejelentkeztem csípő kontrollra, kiderül majd, hogy mennyire használt nálunk a dupla pelus, de csak aug. végére kaptam időpontot
jobbulást!!
Petitpois,
nálunk is volt, hogy alig aludt nappal vagyis állandóan felébredt, de mint minden ez is hétről-hétre változik, most délelőtt és du. is alszik legalább 2 órát
éjjel is teljesen változó, én nem értem mitől függ ez...
Laura biztos nem éhes??
én ha több kaját adok, akkor nyugisabb és többet alszik
persze általánosságban, volt olyan is, hogy este jól betápszereztem+cici és felkelt 3-4 körül, amit különben nem szokott...
Lányok, volt már vki babamutogatóban a kaáliban???
Én most tervezem!!!