Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is:
Minden Babának, akinek az utóbbi pár napban volt a hófordulója BOLDOG HÓFORDULÓT!!
(Borónak mára)

Dominikának és a Krisztáknak BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Nagyon jók a képek Kismok, Edith, Kriszta, Dorotty, Ancsa, Szilvi!

Örülök, hogy jól nyaraltatok..
Már csak 3 hét és mi is megyünk haza vidékre :lol:

Időhiány...
Ezt már én is tudom, hogy mi :lol:

Szilvia
A Borostyánláncot onnan rendeltem, amit Nyafi ajánlott:
www.borostyanlanc.hu

Eddig - úgy néz ki - hatásos, mert tényleg többet alszik Levi nappal.
Az éjjelek változóak.. legtöbbször csak 1x ébred és eszik (hajnali 2 körül) Mindezt csukott szemmel teszi :lol:

A "nyuszizást" úgy tanulta meg, hogy van egy állatos könyve, amit hetente 2-3x végignézünk...
Mondogatom neki, hogy melyik állatnak mi a neve, hogy csinál, milyen hangot ad ki...
Nagyon tetszik neki.
...volt olyan is, hogy nagyon álmos volt és persze nyűgös..
nevettettem úgy, hogy felhúztam az orrom... ő is csinálta és pár perc alatt elaludt.

Én néztem a videót.
Nagyon ügyes Marcus.
Nagyon emelgeti a lábát.. Levi is ki akar mászni :P
...az is megnéztem amelyiken elesik :( Ez szerencsére ritka eset nálunk...

Manó mostanában próbál szépen leülni, de mindig nagyon huppan - még jó, hogy ott van a pelus.
Pár napja rengetegszer beszélget mamamamama és bababababa. :lol:
Ha valami gond van, vagy hiányol, akkor kiabál, hogy ma-ma-ma :P

Etetés
Pár napja csak gyümit kap, mert a kaki gond még most sem jött helyre.
Már babkekszet sem rakok bele neki. Tegnap pedig evett sárgabarackot is.. :P

Dorotty
Gratula a fogacskához és az álláshoz!!

Levinak még most sem jött ki :shock:
Már nagyon kemény az ínye és szépen látszik mindkét alsó foga :P
Már nagyon ügyesen mászik a szőnyegen 4kézláb...
Mindenhol fel akar állni és mindent pakol :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szilvi én néztem, nekem az elesős jobban tetszett. :D

Kép
nyafi

Nyafi :D
Lehet, hogy ciki, de mint video/felvétel nekem is.....akkor nem volt akkora élmény, bár igazából láttam, hogy hál Istennek nagy baj nincs :) Ritkán csinál ilyet, véletlen pont akkor kameráztam :lol: Úgy is hátra tud esni, hogy 10 centire vagyunk tőle :oops:

Kia :D nem semmi Levi, hogy már így mondja a "magáét"..pont ma olvastam, hogy ebben a korban már előfordulhat, hogy egy-egy szótagot ismételgetnek!
Időhiány: ismerős :wink:
Már nem hangoztatom olyan nagyon, hogy jöhet a harmadik :wink: :oops:
Marci kapaszkodik, s közben leguggol, s feláll...a leüléssel még óvatosan bánik :lol:

Jajj, most éppen x pohár finom bor után iszogatok, s párom most vitte ki a repülőtérre a legjobb barátomat (14 éve ismerem, szeretem, s ő hozott ide is ki, mintha a bátyám lenne, de talán több ennél is), szóval most ment a család után Lengyelországba, s mostantól ott fognak élni. 10 évet volt itt.....most már tényleg "csak" a szűk család maradt, Kristóf most otthon....a barátnőm jön egy hétre most szombaton, s aztán ennyi, mert utána ő meg megy vissza Amerikába :(
Bocs, hogy itt írom ki a "bánatom" magamból :oops: :oops:
Mindenkinek jó éjt, jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

iszogatok = írogatok :oops: :oops: (de legalább tudom, hogy hatott a bor :oops: ), ja és megettem majd fél liter csokifagyit is :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Ohhh Borókának is Boldog hófordulót!!!!

Mi meg köszönjük a köszöntéseket.

Olvasás: Domit bazira nem érdekli. :shock: Én aztán mutogathatok neki mindenfélét...
Ma jön postán majd a 3 textilkönyve, a keménylaposakat meg elteszem mert azzal püföli a zongoráját. :?
Így az nem lesz valami hosszú életű.

Kia!

Drukk a fogaknak!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Ejnye Szilvi! Ott élsz már x éve, tessék átmenni szomszédokhoz, vinni egy kosár sütit, aztán picit dumcsizni...ebből lesz a barátság. Mi itt vagyunk neked, de nem árt sokszor élőben is beszélgetni!!!

Kép
nyafi

Ez aranyos - tiszta Amerika :lol: valahogy ez nem én vagyok :oops:
Tittivel nem beszéltél az utóbbi időben? Mi lehet velük :roll: :?:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Mi most vagyunk túl egy hányáson (volt egy pici darab barack a kajájában :? ) és az ordításon :(
Nem akar enni.. Most barack+szilvát kapott, mert 2 napja ismét nincs kaki :(
Pár kanállal belerőszakoltam és benne maradt, aztán kapott tejet és most alszik :roll:

Szilvi
Nem irigyellek, hogy nincs ismerős ott...
Itt Bp-en mi sem járunk össze senkivel.
1-2 kollégával vagyunk annyira jóban, de nem látogatjuk egymást.
Majd jövőre vidéken :lol:
Apa már azt tervezgeti, hogy hétvégenként bográcsozik, szalonnát süt, stb :lol:

Kriszta
Tetszik Dominak a textilkönyv?
Levinek a puha babakönyv már unalmas - nem játszik vele :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szekrényben:
Kép
Dinnye:
Kép
Felállok mindenhol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Tegnap éjjel érkeztünk vissza.
Nagyon hiányoztatok.
Ezer a dolog most a kipakolással, mosással, stb, de megpróbálok majd jönni.

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, és én is hasonló jókat kívánok! Persze a hónapfordulós babóknak is!

Kép
tittina1982

Sziasztok
Mindenkinek akinek volt vagy lesz boldog hófordulót, névnapot!
Nagyon ügyik a babák :wink:
Barbi most 2 napja rendszerint a frászt hozza rám, ha feláll sokszor 1 kézzel is alig kapaszkodik, és ha olyanja van elenged mindent és egy pillanatra megáll majd huppan egy nagyot :? Persze én meg frászt kapok, hogy odaveri a fejét vagy nagyon megüti magát, de ő csak jókat nevet és kezdi előről. Tegnap átléptük a bűvös 8000 grammot :lol: komolyan azt hittem, hogy ez a gyerek soha nem lesz 8 kg. :oops:

KÉRDÉS: Ugye 5 hónapig járt a GYÁS, aztán kéne a GYED-nek jönnie, én már több mint 2 hónapja egy büdös garast sem kaptam :roll: van valaki aki hasonló cipőben jár?

KÉRDÉS 2: Ha a fiamat a nagyija szeretné külföldre vinni, (Románia) kell közjegyzőtől papir, hogy elengedtük, vagy csak a kezébe nyomom az útlevelet és mehet?
Pénteken jön haza a Szelidi tótól, és hétfőn már mennének Romániába ahová majd mi megyünk érte pénteken, és úgy jövünk haza, hogy szombaton vagy vasárnap bemegyünk Kecskemétre a repülőnapra. A két fiú él hal a repülőkért. Aztán 20-án irány a Balatonszárszó 1 hétre, remélem jó idő lesz még.

Olyan mérges vagyok, mert itt van egy rakás kép és a képtár nem engedi feltölteni, egy pár sikerült de a többi nem. :cry:

drumka

Viki!

Hivatalosan kell papír, de több, mint valószínű, hogy a kutya se kérdi kié mié a gyerek. :cry:
Akárhányszor kivitték a szüleim a fiamat vagy az exem senki sem kérdezett semmit.

GYED: Én a TGYÁS lejárta előtt 30 nappal igényeltem meg, 60 napra kaptam meg. Ma meg még nem jött meg az ehavi.

Kia!

Nemegészen textilkönyv, hanem szivacs. Én fogalmaztam rosszul.
Úgy ám könnyű rendet tartani, ha Levit a szekrényben tárolod????!!!! :D

Darabos kaja: erről beszéltem Domi úgyanígy meg akar fulladni tőle. :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hú, akkor nekem szerencsém van Csillával, mostmár egyáltalán nem zavarja a darabos kaja, olyan szakértelemmel tudja forgatni a nyelvével és "rágni"?! :lol:
És egy portré a kisasszonyról:
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas :D
nagyon szép Csilla, s tiszta Sebi :lol:

Előbb - olvasva megint az írásodat a darabos kajáról, mondom én sem lehetek olyan szerencsétlen - törtem Marcusnak villával banánt...előtte 130 gramm gyümit adtam, s utána kóstoltuk..persze már láttam, hogy a szájában van a banánnak az a szálkás része, próbáltam kipiszkálni, nem ment...gyorsan kikapcs az etetőszék pántja, s persze jött is a fuldoklás, kikaptam, kifli figura, s két másodpercre ok-nak tünt a dolog, majd mindent kihányt, még volt fehér is a reggeli tápiból :cry: :cry:
Úgy gondolom, hogy attól hányt, mert nagyon fura véletlen lenne, ha valami más lenne :roll: :roll:
Segítsetek, légyszíves ki mit gondol??? lázát mértem, popsiban 37,6, s nyűgösebb mostanában, de hát jönnek a fogacskák is :roll: :roll:
s ezek után mikor próbáljak neki újra enni adni???? :roll: :?:

Titti :D
Örülök, hogy otthon vagytok, s ha lesz időd gyere mesélj!!!!!
Már hiányoltalak ám 8)

Krisz :D
Nálatok is van ilyen öklendezés/hányás, amiről fent írtam???? :roll:

Kia :D
Levi tündér Manó :wink: Marci most pont a lábamon akar felállni :wink:
Egyedüllét - nem szeretem, de nincs más választásunk, itt van a megélhetés....s már otthon sincsenek barátok, de a szüleim otthon vannak (s sajnos lehet, hogy apu mégsem gyógyult meg teljesen, most megint van min izgulni :cry: )

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Cas :D
jaj de édes ez a kislány! Sebiről is tehetnél képet!

Kriszta :D
jó volt a te csajszidat is nézegetni! Annyira formás és én nagyon bírom, amikor így kikenik magukat a kajával! :D

Szilvi :D
hű, jó lehetett a nyaralás, Levi csudapofi!

Szilvia :D
Szegény Marci és persze szegény te! Hát, vannak babák, akik nagyon sokáig nehezen boldogulnak a darabossal, de mikor több foguk lesz, már csak-csak belejönnek. Az én Julim is ilyen volt. Gondolom, jól megijedtél (visszaemlékezve saját magamra), de a hányás tutira csak az öklendezéstől, félrenyeléstől volt. Popsiban a 37,6 tök normális (ugye levonunk 5 tizedet) és ha a kisbabáknak gyakran van egy-két tizeddel 37 fölött az alaphőjük, meg aztán a fogacskák is tényleg tudnak rajta picit emelni. Ne izgulj, nem lesz semmi baj. Marcus esküvőjén már tutira nem kell a csülköt turmixolnod... :wink: :lol:

Sára tegnap óta rákapott a kajára - persze mint minden jó hírt, most is félve írom le, de úgy örülök neki. Nem eszik nagy mennyiséget, de alig győzöm belelapátolni a szájába, eddig meg szó szerint olyan kicsire zárta össze a kanál láttán, hogy már a szája se látszott. Most hogy már egész sokféle összetevőből válogathatunk, egész különleges kombinációkat csinálok neki. Ma krumpli-alma-pici fokhagymával-pici pipihusival, tegnap krumpli-brokkoli és egy szelet savanykás alma.
2 napja mégis kiköltöztünk a nappaliba a párommal, így a gyerekek maradtak az ő szobájukban, az ebből nyíló pici hálófülke a mi nagy ágyunkkal meg üres. Hát, némieg jobb a helyzet. Tegnap még 2 óránként kelt, de ma éjjel volt, h 3 órát is aludt egyvégtében, ami nálunk már nagyon jónak számít.
Mutatok képeket a hétvégénkről
Kép Sára főz
Kép Már ilyen nagy... Hihetetlen...
Kép
Kép Pillangószárnyakkal
Kép Ajándékhalomban

KM

Kép
Kép
kismok

KM!
Utolag is nagyon boldog szulinapot Julinak! Mentsegemre szoljon, hogy mostanaban nagyon ritkan jarok erre...

Mi jol, utolso heteimet toltom itthon a lanyokkal :cry: :cry: :cry: , edes pofa mindketto. Aludni meg mindig nem hagynak, gyakran arra ebredek reggel, hog negyen vagyunk az agyban. Rebeka ejszaka maszik at a masik szobabol, Zsofit meg a parom rakja mellem, amikor a leanyzo reggel felebred.

Annyira nehez a lelkem, hogy mostanaban nincs sok kedvem irogatni. Puszilok minden babat es mamat

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sebi 8 hósan
Kép

Sebi most (folyton grimaszokat vág a fényképezőnek :? egy normális kép nincs róla mostanában... :()
Kép

Kismok
Gyönyörű a kis pillangód! :)
Külön alvás: drukkolok, hogy beváljon!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Azért ez se rossz...
Kép Kép
Sebinek ilyenkor már zöldebb volt a szeme. Kíváncsi vagyok Csillának milyen lesz?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hófordulós köszöntéseket!!! :)
Héthónapossága örömére és tiszteletére, a csajom hétfőtől profi mászó lett, tegnapelőtt feltérdelt, ma peddig felállt a kiságyban!!! :) Nincs megállás, most már, valóban! :)

Én is köszöntk minden hófordis babát, akit eddig esetleg nem köszöntöttem.

Julcsinak pedig Istentől megáldott boldog gyermekkort, szép, sikeres, egészségben gazdag életet kívánok!!! Szüleinek pedig szintén sok-sok egészséget, hogy szépen nevelhessék csemetéiket, szeretetben, békességben! :) :) :)

Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Cas
Nagyon édes Csilla és tényleg nagyon hasonlít Sebire! :P

Kismok
Julcsinak visszamenőleg :oops: is
Kép

Nagyon szépek a lányok!
Sára nagyon ügyesen főz :lol:

Viki
Gratula a 8 kilóhoz!

Az 1 kézzel való kapaszkodás nekem is ismerős :?
Mindig csak izgulok.. mikor esik el...

Levi már "szépen" le is ül , már nem huppan olyan nagyokat :lol:

Gyed
Valóban - neked kb. május végétől, vagy június elejétől ez járna.
Én kapom szerencsére... bár nem sok, mert vonnak belőle 3 dolgot :(

A képeket várjuk!

Kriszta
A szekrényben tárolom... ez jó :lol:

Szilvi
Sajnálom, hogy így sikerült a banánevés :(
Biztos még ő sem érett arra, hogy darabosat egyen..

Gem
Az utolsó hónap... elhiszem, hogy szomorú vagy.. :(
4-en az ágyban... nagyon jó lehet :wink:
Jó lesz, ha majd Levi jön és bebújik mellénk :lol:

Edith
Gratula a mászáshoz!

Levi olvas: :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2008.08.08 10:07-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kismok!

Julcsinak Boldog szülinapot kívánunk!!!!
Nagyon jók a képek!!!!

Cas!

Döbbenetes a hasonlóság Sebi és Csilla között. Ha nem írod, hogy Sebi "fiatalkori" képe az, lazán azt mondom, hogy Csillát látom. :shock:

Szilvi!

Igen. nálunk is ez az öklendezés, néha sugárban kihányással kombinálva. :?
Majd próbálom később a darabosat.

Töltök ma fel képeket, ígérem!

puszikaaaa

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nem enged képet feltölteni.... :cry:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Julcsinak sok boldog szülinapot mi is!!! :)

Krisz
Azért várjuk a képeket! :)

Kia
Én is frászt kapok az esésektől, az első pár napban, amikor megtanult felállni folyton kopogott a feje. :( De mostmár nagyon sokat ügyesedett, "magától" nem esik el, legfeljebb ha vmi olyanba kapaszkodik, ami nem elég stabil! (pl. terítő)
Olyankor annyira édes, mert csak kerekedik-kerekedik a szeme, ahogy kezd dőlni, mint a zsák... :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Kép

Mostanában így alszik...

Kép

vigyorka

Kép

Uborkától kancsalított be...

Kép

És hagytam egyedül enni...
Asszem ettől egy darabig megkímélem magam! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta
Dominika "ügyesen" eszik :lol:
Minden olyan lett... :shock:
Ezt mi még nem próbáltuk.. bár lehet örülne Manó,
de csak meztelenül (pelusban) merném :lol:
Neki is szép karja van :wink:

Cas
Levi is szeret pl. függönybe kapaszkodni :lol:
Szerencsére már neki sem koppan a feje :wink:

Azt nem írtam, hogy Levi táncol egy ideje :lol:
Ha olyan zene megy, akkor előre - hátra, fel - le mozog :lol:

Tegnap levettem a kiságyról a forgót, mert addig rángatta, amíg mellette nem kötött ki.
Mindent szétszed :shock: :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Hú, Kriszta, én ezt azt hiszem, még próbaképpen is kihagyom. :oops: :oops: :oops: Még az is sok nekem, ha evé közben benyúl a szájába vagy a lábait kezdi majszolgatni (a párom még nem hozta fel az etetőszéket a garázsból, így még a hordozóban eszik), netán tüsszent egyet. Biztos, türelmetlen vagyok a takarítással pepecselni , de még várok, míg önálló evésre biztatom a lányomat! :wink: :lol:
Ettől függetlenül, Domi oylan aranyos, és oylan édes vigyori, hoyg csak na! Nem csoda, hoyg még "nászasszonyodnak" is tetszik. (Apropó, nálunk nem nászasszonynak hívják, hanem anyatársnak az illetőt. :D )

Cas, jujj, tényleg iszonyú nagy a hasonlóság a gyerekeid egykorú képein. :shock:
Muszáj mennem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sajnos ismét csak ennyi voltam még egy ideig... :roll: :( Holnap a férjemnek van a szülinapja és vasárnap ünnepeljük. Készülődés, tortasütés, stb. Jövő héttől hátha nyugisabb lesz egy kicsit az életünk, Istvánnak lejárt a szabadsága :( , és remélem, visszaállnak a megszokott napjaink. Addig pár kép a lányaimról.
Boró, amikor felállt a kiságyban először:
Kép
Kriszta gratulált neki :D :
Kép
Szakértelem:
Kép
Kriszta a strandon:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Kolbászt mikortól lehet adni a babának? :P Tegnap lekapta az asztalról, amikor apával reggeliztünk, és már tolta is befelé a szájába... :oops: Persze azonnal elvettük tőle, de látnotok kellett volna, hogy milyen arcot vágott: nyújtogatta a csőrét és azóta amint meglátja, már teper is oda.... Most komolyan: mikortól adható neki? Most még biztos nem, de sehol sincs erről info...

Egy másik kérdés: ti már nagy kádban fürdetitek? A saját kiskádjában mindog feláll, félek, egyszer csak "kiugrik" :lol:

Kép
Kép
d0r0ttya

Hello Dorottya! Mi nagykádban fürdetünk már két hete, ott is fel akar állni, de legalább nem pottyan ki. Kolbászt sztem egy évtől! Mi is adtunk már neki, nyammogta, nagyon ízlett neki.
Csajok ki mit csinál a hétvégén!
Titti! Akkor most megint Írországban vagytok?

Kép
nyafi

Dorottya!

Kolbászt??? Csak pacallal együtt.... :D :wink:
De viccet félretéve az még nagy pofon lenne a májának meg a veséjének, várjatok vele....
Nagykádban fürdünk, mert a hipiszupi egy vagyogyonbakerülő Onda kádból kimászik... :shock:

Kia!

Függönybe mi is kapaszkodunk. Le is szakadt.
Zenélő körforgót Domi is kinyírta.

Edit!

Én is elájulok, mikor meglátom így enni, de érdekes módon így megette a darabosat is.
Kanalat is adtam neki, de azt eldobja.
Biztos egy ősember reinkalnálódott hozzánk :D

Vagy egy malac?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok
Barbit mi az első naptól a nagykádba fürdetjük, és nagyon élvezi, most már úszik a fürdőszoba úgy pancsol.
Kolbász :oops: ilyen akció nálunk is volt hogy ellopta az asztalról és tömte befelé. Szerintem annyit nem tud megenni belőle hogy bármi baja legyen, de viszont ismerkedik más izvilággal is ami szerintem nem árt, ha abba gondolunk bele hogy előbb utóbb azt fog enni amit mi. Én azt vallom, hogy, akkor amikor én 6 hetesen nem tudtam tovább szopizni, és akkor már rendes kajákat ettem, és itt vagyok élek, nem vagyok és nem is voltam soha allergiás, és komoly beteg sem voltam sőtt ha azt nézem, hogy régen az emberek nem tudtak bébiételt, babavizet adni a gyereknek, és aki nem tudott szoptatni az tehéntejjel etette a gyerekét és felnőttek anyáink nagyanyáink szóval egy szó mint száz én mindent adok Barbinak amit mi is eszünk kenyeret, jó minőségű sonkákat, husit azaz mindent, és eddig se kakival, se allergiával semmivel nem volt bajunk. De ez az én véleményem, a lányom gyönyörűen eszi a adarabos kajákat fog nélkün, kiváncsi az új izekre és válogat köztük, igy remélem ha oda jutunk, hogy foga is lesz, már egész étrendet tudok neki felkinálni a mi kajánkból. De még egyszer mondom ez az én véleményem van aki egyetért és van aki megkövez. :wink:

drumka

Nyafi, igen. Újra Írországban vagyunk. Itthon, éde itthon. :)

(Holnap megpróbálok érdemben is jönni...) :oops:

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Eltüntem egy kicsit,mert nem vagyok mostanában túl jól.
Szilvi:"Levi tesó" remélem nem lesz igazad. :D
Délután megyünk gyógyszertárba veszünk egy tesztet,kicsit parázok.

Kriszta:Mindig hanyatt fekve alszik a lányod?Nagyon édes.
Levi csak hason alszik,meg oldalt.
Bevállalós vagy,mert engedted neki,hogy egyedül egyen.
Nekem elég az ha a babapiskótát eszi. :D

Edit:Gratulálok Borónak.Milyen tortát sütöttél a férjednek?És milyen volt a buli?Utólag is boldog születésnapot kívánok a férjednek!

Kia:Függönybe kapaszkodás nálunk nincs nem játszik vele,de annál inkább szereti nézni ahogy fújja a szél.A másik nagy kedvence amikor kint vagyunk a kertben vagy a teraszon,fújja a szél a fákat,képes hoszú percekig nézni.Kis művész lélek. :D
Zenélő forgó már kb.4 hónapos korába leszedtem az ágyáról lehoztam a járókájára de azt állandóan eszedte amikor már állt,így onnan is leszedtem de maga a zenélő dobozkával imád játszani,felhúzom neki és rágja közben.

Megyek is mert pakolnom kéne.Este megyünk Magna Cum Laude koncertre apával,anyumék vigyáznak rá.
Remélem jobban leszek estére.

További szép napot

Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!

Elnézést, hogy bezavargok ide, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy babákkal, gyermekekkel, szüléssel, szülőséggel kapcsolatos portált.

A portál elérhetősége: http://portal.lilimode.hu

Találtok is sok érdekes dolgot, például cikkeket, (cégek tömény mennyiségű hirdetéseitől mentes) apróhirdetési rendszert, fórumot, szakértőket, recepteket, meséket és verseket, ajánlókat.

Ezen kívül egy különleges dolgot is találtok: egy ingyenesen letölthető havi magazint, amely teljesen reklámmentes.

Minden hónapban nyereményjátékot is indítunk, ami például most az iskolakezdéssel kapcsolatos, így akinek iskolába menő, vagy iskolás korú gyermeke van, azt biztos érdekelni fogja!

Azok, akik szeptember 15-ig regisztrálnak sorsoláson is részt vesznek, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Kérlek nézzétek meg a portált, és ha tetszik, regisztráljatok!

Köszi,

hanee
hanee

Sziasztok!

Edit
A férjednek:
Kép
A csajok szépek!
Látszik, hogy Boró nagyon élvezte a felállást :P

Szilvi
Marcusnak boldog hófordulót - tegnapra!

Kolbász?
Levi még nem kóstolta :lol:

Ma kenyeret rágcsált :lol:

Levinek tegnap kibújt a bal alsó foga, de jön a jobbos is :P

Szilvi
Mit mutat a teszt?
Remélem jól éreztétek magatokat a koncerten :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Teszt negatív.Akkor nem tudom,hogy mi lehet.Elmegyek hétfőn csináltatok egy vérképet,mert ez az állandó szédülés,fejfájás és hányinger nem normális.
Azért szokatlan és furcsa nekem,mert a terhességem előtt nem voltam beteg,a kötelező gyerek betegségeken kívül.
Koncert nagyon jó volt.1 óra teljes kikapcsolódás. :D

Szilvi:Boldog hófordulót.

Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
szilvi17

Kép

szöszöl :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
vagánykodik :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
pakol :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Levinek kicsit odacsaptak :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
és ez lett belőle :D :D (nagyon édesek)

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a Julcsi-köszöntést, átadtam neki és nagyon örült, hogy a "babák anyukái" (így emleget titeket) is felköszöntötték. :wink:

Edit :D
Boró nagyon ügyes! Párodat Isten éltesse sokáig szép családja körében! :D

Szilvi :D
tündéri a kislánnyal közös kép - együtt bömbiznek, egyem meg őket! Remélem, gyorsan kiderül, mi az oka a rosszul létednek. Kistesó tuti nem lehet?

várjuk a beszámolót! Régen hallottunk rólatok!

Kia :D
hű, szuper, hogy már Levi is boldog fogtulajdonos!

Nálunk semmi különös gyerektéren. Sára a kiköltözés ellenére min. 5x kel egy éjjel és mivel rögtön felpattan, elég nehéz visszaaltatni. Már kezdem megszokni a 3-4 óra alvást, nem is értem a gyerektelen időben mi a csudát tudtam csinálni éjjelenként 8 órában... :shock: :lol:
Teljesen váratlanul (nem is tanítottuk neki - max. sasolta Julit) megtanult pápázni. Olyan édin csinálja, ha egyszer nekikezd, akkor egy negyed órát egyfolytában jár a keze. A másik, hogy ugat. :lol: Van két kutyusunk és magyaráztuk neki, hogy azt mondják vau-vau. Azóta ő is hajtogatja: au-au-au. :lol:
Jó éjt!
KM

Kép
Kép
kismok

szilvi: nekem is volt ilyen vagy 2 hétig....de aztán elmúlt. Elkezdtem szedni vitamint lehet hogy attól, de lehet hogy csak a hormonális változások miatt volt és most rendeződtem teljesen vissza. Azért egy vérkép biztosan nem árt.

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Szilvi
Tényleg aranyosak - Levi és a pici lány! :P
Már ügyesen pakol :lol:

Kismok
Grat az integetéshez!
Az au-au nagyon aranyos lehet :P

Levi most az kiabálja, hogy ei-ei-ei :shock: :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na ez volt az az igazi „tetvészkedősnemcsinálunksemmit” hétvége…Gigi mindenesetre remekül érezte magát. Homokozott, ő is elkezdte azt mondani, hogy vavvvv, vavvvv. Mondjuk nekünk van kutyesz! Meg kell közben zabálni. Pápát egyszer integetett a nagyszülőknek, de sztem nem tudatosan! Viszont tegnap kétszer is azt mondta az apjának a fürdőben, hogy appa. Ez már sztem tudatos volt! Ti mikortól adtok tejfölt a tücsöknek? Mikortól lehet habarni a főzeléket? Képzeljétek hétvégén nem evett bébiételt, hanem húslevest kapott, meg banánt és mindmegette. Ma megpróbálok ringlót adni neki, mert az őszit nem eszi meg turmixolva, hátha ezt igen.
Szilvi mi a baj?

Kép
nyafi

Sziasztok! (végre) :)

Összevetőlegesen jó volt otthon, de nagyon vágytunk vissza.

Hugi esküvője nagyon szép volt. Három baba vett részt e nagy eseményen, és mivel Párom akkor még nem volt otthon velünk, így én leginkább a kicsikkel voltam.
Egy kép a házaspárról:
Kép
Aztán voltam bent a volt munkahelyemen, imádták a kiscsajt. :)
Sokat csacsogtunk a Húgommal. - rossz belegondolni, hogy legközelebb talán akkor találkozunk, amikor a gyerekek már totyogni fognak. :(
Még egy képecske a Nagypapával:
Kép

Később még jövök! ;)

ja, és a nagy hírek:
-van fülbevalónk
-tudunk kutyázni, sőt térd nélkül négykézlábazni
-majdnem felül már
-és állandóan állni akar.

Kérdés: Ki szoptat még?

Kép
tittina1982

Folyt:
Voltunk Szegeden Anyósnál, Csanádapácán Apósnál és rokonoknál, Szentetornyán barátoknál, Gyopárosfürdőn pancsolni.

Teljesen ki voltunk akadva, hogy ugyanolyan árak vannak Mo-on, mint itt. És a fizetés??? :shock: :shock: :shock:

Ja hozzáteszem, ezt a hosszú utat busszal, villamossal, vonattal tettük meg - babakocsival, utazóággyal, bőrönddel. Képzelhetitek...

És Napocska összeszedett valami kis torokgyuszit is, de nem volt vészes. Kaptunk Cebion cseppet. :)

Képekben:
Kép citromot majszolva Kép Kép kerivel Kép

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Én is eltüntem egy picit,de szar a netünk,és örülök,ha annyira beenged,hogy olvassak.De mire irnék,már ki is dob.Na de talán jövő hónapban bekötik a másik netet,és akkor minden tuti lessz.
Képzeljétek,már két hete szenvedek az orrfolyásal,szemviszketéssel,na meg úgy viszket a torkom,hogy ki tudnám kaparni.beszedtem már mindent amit lehetett,de egyre rosszabb lett,mire elmentem a dokihoz,hogy adjon rá valamit.Azt mondta,hogy a nátha nem viszket,menjek el alergiavizsgálatra.Na kiderült,hogy parkagfű,és poratka alergiám van.

Egyedül evés:Réka egyszer próbálkozott vele,de úgy döntöttem megvárom azt az időt,amikor kultúráltabban tudjuk művelni ezt a feladatot.

Darabos kaja:Nálunk a pépes már nem is nagyon jön be.Simán harapja a héjában sült krumplit na persze a kezemből,mert ő aztán nem veszi a kezébe.

Titti:Nagyon szépek vagytok.Nem semmi utat tettetek meg BKV-val.

Szilvi17:Levi nagyon aranyos.Réka is szokott igy szöszölni.Főleg kint a füvön.

Kismok:Igy utólag is Boldog Születésnapot Julcsinak!!!!!!!!nagyon szépek a lányok.

Cas:Csilla és Sebi is nagyon gyönyörű.

Egy pár kép....Aztán megyek a dolgomra,mert itta keresztelő a nyakamon,és ..........Sok a meló

Elkobózta a vérnyomásmérőmet...
Kép
Kép
Kép Fantasztikus hajkorona
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Krisz:válaszoltam!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa :D
fú, tényleg nagyon tuti hajkoronája van a csajszidnak! Keresztelőhöz jó készülődést, Rékának jó szórakozást! NAgyon aranyos, ahogy méri a kanapétok vérnyomását. :D

De jó rólatok képet látni! NAgyon szépek vagytok: Napsi természetesen igazi lányka, de te is jól tartod magad! :lol: Hát, igen nehéz dolog ez az itthon-otthon. De ti már elég jól gyökeret vertetek Íro-ban, nem?
Nálunk még jóformán csak szopi van. Néha megmutatja, h tudna ő voltaképp enni is, ha akarna, de alapjáraton pár kanál csusszan csak le bármiféle pempőből.

nagy szükség van az ilyen hétvégékre! Néha olyan mint egy mininyaralás! :D

Nálunk egy db-ig nem lesz ilyen :? , mert nekikezdtünk a házfelújításnak. Tavaly vettünk egy elég nagy házat, amit úgy 2-3 év múlvára szeretnénk teljesen rendberakni, de ehhez egyelőre bontani kell egy csomót. Úgyhogy most a férjem nyáriszünetének további része erre megy el.

Na, megyek, mert kész bolondokháza van nálunk. Főzök mindenfélét a házbontóknak, csajok nem alszanak, egyik csak nappal nem, másik semmikor. Lehet fel kéne vennem egy éjjeli őrt kisebb leánykám mellé, szórakoztassa azt a felébredési mizériáival... :P :lol:

KM

Kép
Kép
kismok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?